Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345678900987654321

jak zbudować dług dbry związek

Polecane posty

Proszę o rady mój poprzedni związek zakączył się zdradą, moja była zdradziła mnie, bardzo bolało odtrącałem przez to wszystkie kobiety, byłem sam 3 lata. Od niedwana jestem w związku (4 miesiące) wkońcu zacząłem od nowa, bardzo szanuje jestem szczery, dobry i uczciwy dla mojej nowej dziewczyny ale ciąglę mam złe przeczucie że będzie tak samo że mnie zdradzi albo że się wszystko rozpadnie a ja będę zaangażowany i sie rozczaruje zawiode i będe bardzo cierpiał. Doradzcie jak pozbyć się tych myśli jak zaufać i zbudować naprawde udany związek bo naprawde mi zależy na tej kobiecie, może jak z nią o tym porozmawiać? sam nie wiem dodam tylko że jestem bardzo dobrym chłopakiem dziewczyna jest dla mnie ważna i bardzo o nią dbam jest na 1 miejscu i dla tego zawsze po rozpadzie tak bardzo cierpie, wszyscy znajomi mówią mi że jestem za dobry dla dziewczyny i dlatego tak mam ale jak tu nie być dobrym dla kogoś kto jest bliski naszemu sercu :(

Gość monkm
musisz poprostu zaryzykować... poznajesz ta dziewczynę i patrz na to jakie ma zasady

Proponuję bardziej skupiać się na zachowaniu partnerki niż na własnym, wtedy dobrze ją poznasz i przestaniesz się zamartwiać.

Gość o nie nie
Dużo o sobie, a co o niej? Jaka jest, jak się zachowuje, czy nic Cię nie pokoi jak do tej pory w jej zachowaniu?

jeśli chodzi o nią to mogła by więcej pisać czułych sms tak żebym czuł z jej strony zapewnienie że jej zależy może to głupie co pisze ale łatwiej by było mi zaufać i pożucić te złe myśli ale jej o tym nie powiem bo wtedy czuł bym ze może to ja wywarłem na niej wpływ a chciałbym żeby ona tak sama od siebie taka była może to kewestia czasu bo jak narazie jest to jeszcze krótki związek

Gość o nie nie
No nie przesadzaj. 4 miesiące to króciutko, ludzie dopiero zaczynają się poznawać. Ja bym po takim czasie raczej nie oczekiwała wyznań o tym jak partnerowi zależy (bo na kim? skoro znamy się tylko częściowo? na osobie wymarzonej, wymyślonej?) :o Na razie to co najwyżej można mówić o tym, że się miło spędza czas i dobrze czuje w swoim towarzystwie.

Gość marky mark two
Masz kolego niewyważone emocje i póki tego nie ogarniesz, bedziesz mieć kłopoty. Za dużo schematu z poprzedniego związku i zachowań. Dziewczyna może zrobic to samo, co tamta jeśli nie będzie cię rozumiała lub sama ma tendencje do przeginki. Naucz się szybko inteligencji emocjonalnej (panowania nad emocjami) i mieć dystans do siebie i spraw . Facet zbyt dobry odbierany jest jako słaby emocjonalnie, zbyt niemęski i zwyczajnie zaczyna być nudny i przewidywalny do bólu. W młodym wieku ma to negatywne znaczenie dla dziewczyn

Gość o nie nie
Zgadzam się z osobą wyżej.