Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł tata i tataa

Czy muszę dokładać do przyjecia komunijnego syna?

Polecane posty

Gość powiedz
ze nie zamierzasz sponsorowac ludzi , ktorych twoje dziecko nawet nie zna ja bym sie wypiela i nie poszla na przyjecie a tylko do kosciola a dziecku dalabym kiedy indziej prezent

My robimy roczek w restauracji w dużym mieście w przyszłą niedzielę i płacimy 210 zł za osobę, więc mnie to 170 nie dziwi, a juz na pewno nie w sezonie komunijnym.

Gość jrreh
Autorze powiedz mi proszę: czy masz kogoś aktualnie? czy twoja ex żona zarabia dużo mniej niż ty? i czy twoja była ma kogoś? Bo wg mnie wygląda to tak, że ty kogoś masz i ci się układa, była nie znalazła nikogo, więc nie może znieść tego, że ty jesteś szczęśliwy, a dodatkowo ma dużo mniej kasy, więc komunię syna traktuje jak sposób, żeby pokać twojej nowej partnerce, tobie i swoim znajomym, że ona jest najważniejsza i jej zdanie będzie decydujące, a ty i tak zrobisz to, na co ona ma ochotę.

No i właśnie tu widać co jest dla Ciebie ważne :o wolisz nie płacić i nie być na komunii podczas gdy żaden normalny ojciec nawet by o takim wyjściu nie pomyslał :o beznadziejny "facet" z Ciebie.

Gość Paweł tata i tataa
aliksandra przeciez nie rozmawialem z zona jeden raz a kilkakrotnie na temat komuni. My rozmawiamy ze soba, baa jak trzeba zostac byla zona nocuje u mnie w domu. Zawsze od rozwoduy patrzylismy w jednym kierunku czyli to co nam sie najpiekniejszego w zyciu przydazylo czyli miec takiego wspanialego syna, ale ta sytuacja mnie bardzo zaskoczyla is tad zbieram opinie.

Gość karolciarolcia
jrreh - zgadzam się, wygląda to jak sposób podniesienia swojej samooceny i pokazania, kto tu rządzi

Gość Paweł tata i tataa
Lisabet ja rózniez pozdrawiam i zegnam.

Gość już mamy załatwioną
salę w restauracji, za 36 osób [obiad, podwieczorek i kolacja] płacimy 900 euro. Komunia w Niemczech. Skąd u Was takie ceny?

koszty sa rózne, zalezy od miasta, lokalizacji lokalu, wystroju, prestiżu itd inne ceny są w krakowie a inne w Bydgoszczy 3 TYS to nie sa jakies wielkie pieniadze zwalające z nóg skoro mieszkasz w duzym ekskluzywnym domu to wydajesz o wiele więcej na mniej ważne rzeczy a komunia syna to ŚWIETO DZIECKA KTORE ZAPAMIETA NA CAŁE ŻYCIE i nie tylko że prezenty ale przedewszystkim że będa goście którzy specjalnie dla niego przyszli a ty wypominasz ile zjedzą dzieci koleżanki twojej byłej żałujesz im 3 schabów zesrasz się z tej chytrości a nie dasz nikomu sam wpieprz 3 kilo schabu , będziesz miał satysfakcję że trafiły do twojego brzucha i nikt na tym nie skorzystał bo to twoje piebniądze

oj znam taki sam przypadek jak autora moja była kolezanka , co ona z nim wyprawia, jak sie mści jak dzieci buntuje, jak cagle sądzi, jak wyzywa i ubliza, a to wszystko dlatego ze on ja zostawil, na własne jej życzenie, długo nad tym pracowała, poniekąt nieswiadomie i wszystko zepsuła , a teraz go kopie

Gość apaulina
wydaje mi sie ze lepszym rozwiązaniem ejst resteuracja bo to taki netralny grunt dla każdego źel bym si eczuła gdybym miała porsić moich gosci np mamę tattę czy brata i robic przyjecie w twoim domu resteuracja ok nikt sie nie naprcuje idzie sie na gotowe tylko sprawdzi jedź i popytaj wtej resteuracji czy rzeczywiscie jest to taka kwota od odosby bo tyle to sie pąłci za goscia weselnego gdzie impreza jest cała noc a komunie to zwykle do 18-19 godziny i tyle zreszta zalezy jakie menu twoja wybrała moze 5 dań gorących czy jak na komunii wystarczy obiad ciasto tort i ewentualnie drugie ejkies ciepłe danie ale to tyle nei sądze aby wyniosło

Gość kurde kudzie czy wy siebie czy
tacie?? masakra z tym waszym podejsciem:o autorze, ja na twoim miejscu zapłaciłabym tylko za cżłonków twojej rodziny, do tego proponuję prześwietlić restauracje w ktorej ona planuje zrobić ten bal. za 2 dni wesela płaci sie 210zł, a tu za kilka godzin 170?? mamuśka coś kręci. mlody zje obiad i w nosie będzie miał, co się dzieje w okół niego, pobiegnie zaraz rozpakowywac prezenty.

Gość Paweł tata i tataa
aliksandro wrózko od siedmiu bolesci akurat nie jadam mięsa :)

Gość apaulina
co do kasy to rzeczywisice sprawiedliwie byłoby za swoich gosci tylko zpałacić ale czy tu chodzi tylko o pieniądze czy o cała impreze nie wiem dogadaj sie z byla albo ona tez niech nie sprasza tylu osósb np. 30 sośób czy 20 i tez wystarczy

Gość Paweł tata i tataa
Zona nie ma nikogo a zarabia duzo wiecej ode mnie, bo ma wlasna pracownie architektoniczna, w zime pracownia zdecydowanie lepiej przedzie bo ludzie zamawiaja nawet po 30 projektów miesiecznie by na lato uporac sie z formalnosciami i ruszyc z budowa.

Gość Paweł tata i tataa
Moze ktos jeszcze sie wypowie na temat?

patrzę z punktu widzenia na dziecko a nie osobiste porachunki i rozliczenia ja swoja komunię pamiętam i pamietam gości, dużo dzieci , bawilismy się w ogrodzie a ty chytry tatusku, boli cię że będzie koleżanka z dziećmi jesu , skąd te chłopy się biorą liczy , przelicza, zła była chce za dużo i jeszcze baby się z nim zgadzają i bronią takie sa babsztyle w polsce jedna baba drugiej nienawidzi i nigdy nie wesprze a za facetem staną murem i pobija się o niego mam swojego stałego faceta od lat który mnie kocha i nie patrzę przez pryzmat jakiejś byłej bo akurat nie mam takiego problemu ale widzę jak autora boli wydanie pieniędzy (zresztą niedużych) na ważne święto własnego dziecka i że będzie tam koleżanka byłej z dziećmi cierpiętnik pokrzywdzony

Gość Paweł tata i tataa
aliksandra wybacz ale szkoda mi klawiatury na ciebie bo jestes tak żałosna ze nie podejrzewałbym ze kobieta moze takie brednie pisac, porównujac moja zone jestes dnem niestety.

Paweł ale dlaczego wyzywasz wszystkich, którzy sienie zgadzają z Twoim zdaniem? A piszesz że przyszedłeś tu zebrać opinie ... :o

Gość Paweł tata i tataa
Lisabet tobie juz podziekowalem, zapomnialas? :) nie badz nachalna i tak nie bede z toba wiecej pisal :)

Gość Paweł tata i tataa
jesienna moja byla zona w zyciu by tak nie napisala, ona ma klase, aliksandra mogla bys ie wiele od niej nauczyc ;)

wisi mi twoja opinia i widać jak traktujesz kobiety zmieniaj sobie i szukaj takiej co w 100 % będzie ci przytakiwać , bo wtedy zasłuży na twą przychylność kobieta to nie zwierzątko piesek ktore ma cie słuchać i popierać masz rozmawiać i isć na kompromis siedź tu dalej i szukaj kobiet które mówiąc w przenośni wyliżą ci doope szukasz potwierdzenia własnego zdania

Gość lisabet s jest
jak wrzód na doopie plujesz jej w twarz a ta włazi opluta tu spowrotem :D :D