Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhujnah

faceci lubię niegrzeczne kobiety w łóżku a co to znaczy w ogóle ?

Polecane posty

Gość kjhujnah

że co mam go zacząć wyzywać czy bić czy co ? Bo ja tego nie rozumiem.

Gość kjhujnah
upupupup

Masz być niegrzeczna, znaczy że robić wszystko to czego on nie znosi, jednym słowem musisz go wkurzać :D

Gość policyjny pies s
krzyczysz drzesz się, czasami dasz klapsa

ale moja definicja jest z meskiego punktu widzenia i ja właśnie taką kobiete mam. na codzień greczna niesmiała, nie przeklina...pomyslelibycie że dzieica...a łózku...no... ta definicja moja dobrze to obrazuje. i faceci chcą mieć ląnie żonę dziewicę i dobra matkę a kochankę dziwkę bez zahamowań i niektóre kobiety potrafią być dwa wjednym i wtedy facet jest szczesliwy:D

Gość tpo34
to prawda z tymi kompleksami jak kobieta ma kompleksy to nigdy się do końca nie rozluzni i bedzie sztywna. alkohol pomaga często :D

ogólnie chodzi o to że najlepiej (mowie za siebie i wiem bo mam porownanie i to na codzien) jak kobieta na zewnątrz jest grzeczna, wobec innych mężcyzzn skromna, niesmiała, wstydliwa...itd mil a grzeczna kochająca idealna żona i matka mojego dziecka a w łóżlu ze mną zmieniac się w no...w kogoś zupełnie innego:D tak że jakby widziala to np jakiś znajomy czy znajoma to byliby w szoku... krótk, na codzień świeta w łóżku dzifffka tzn nie wiem niech sie inni panowie wypowiedza:D

Tym razem to znowu ja - akurat mogę się z Tobą zgodzić, chociaż też ludzie nie wszystkie "eksperymenty" muszą lubić.

Gość kjhujnah
to ja jakiś dziwnych mężczyzn w życiu spotykam bo wiekszośc własnie nie lubi nieśmiałych, przepadają za tymi pewnymi siebie (chodzi mi o zachowanie na co dzień) nie wiem jakie mają predyspozycje w lóżku. A niech mi ktos odpowie czy jak dziewczyna nie lubi seksu analnego to już nie jest fajnie ?

kjhujnah chodzi o to że nie ma zahamowań, kompleksó, ze uwielbia sie bzykac, nie ma że zgas swiatl, nie ze w bluzce bo mi brzuszek widac a ta pozycja odpada bo boczki mam itd.... kumasz? chodzi o totalne rozluznienie. zeby kobieta tak sie zachowywala jakby zaraz miala mnie zgwalcic:D oczywiscie w przneosni...że chce czegoś i trzeba jej to dac:D ps. to sie sprawdza oczywiscie tylko jesli sa pdobne temperamenty ale to ogolnie nie ma sensu jak dla mnie związki gdzie sa skrajnie rozne temperamenty...

kjhujnah nie, anala wymuszają chłopacy którzy nie kochają i są egoistami. To jest tak że jak dziewczyna wie co chłopak lubi to niekiedy sama to proponuje i chłopak też tak powinien robić. Kwestia szacunku że się tego nie wymusza. Niegrzeczna Kobieta nie tęskni tylko za romantycznym seksem ale niekiedy potrzebuje mocniejszych wrażeń gdzie mężczyzna czuje się mężczyzną a łóżko jeździ od pokoju do kuchni :D to generalnie widać czy dziewczyna coś takiego lubi i czy niekiedy chłopaka zachęci do tego :) jak niegrzeczność sprowadza się do spełniania zachcianek chłopaka to znaczy że to jakiś półmózg

Gość kjhujnah
dzięki :) chyba już wiem o co chodzi ;) nawet nie wiedziałam że wpisałam taki zboczony nick :D

Gość rewaaaa
taaaa fajnie wszystko ładnie pięknie ja taka kiedyś byłam przy faceci, bez kompleksów ściągałam bluzkę pokazywałam nogi całe w cellulitisie choć jestem bardzo szczupła ale cellulit zawsze miałam to potem w klótni usłyszałam że jestem płaska i żebym coś zrobiła z cellulitem :o no i od tego momentu nie potrafię już być przy innym faceci taka spontaniczna bo cały czas się boje że ona zobaczy moje ciało i zacznie tak o mnie myslec jak poprzedni.

"to ja jakiś dziwnych mężczyzn w życiu spotykam bo wiekszośc własnie nie lubi nieśmiałych, przepadają za tymi pewnymi siebie (chodzi mi o zachowanie na co dzień) nie wiem jakie mają predyspozycje w lóżku." bo mysla ze skoro taka chop do przudu pewna siebie itd to w łózku też taka będzie a ja sie przekonalem że to nie jest zaden wyznacznik a wręcz przeciwnie...ta pewnośc siebie na zewnątrz na codzień przesadna to tuszowanie kompleksów które wychodza jak się znajdzie z facetem np w sypialni dlatego ja wole nieśmiale, grzeczne, ciche, które w łóżku zmieniają sie w wulkan seksu czy tam dmeona seksu łotewer🖐️ mysle że kazdy facet o tym marzy. dla mnei najgorsze jest odwrotne jak na codzien niegrzecnz a w łóku nudna i grzecnza ps. co do seku analnego jelsi nie lubisz bo cie np boli i niechcesz to nie świadczy że jesteś "grzeczna" ale jakbys np nie chciała się wypiąć w ogóledo faceta b np masz celulit czy rozstępy i sie wstydzisz i przez to tylko na plecach to już tak..to jest wtedy nudne:D chodzi o gotowość i otwartość i swobode i kobieta w łóżku musi czuć się ZAJEBIŚCIE SEKSOWNA i dla siebie i dla partnera:P

chodzi o dowartościowanie mężczyzny i tyle :D wtedy lepiej działa i w łóżku też lepszy :)

Gość zawsze chcialam tak abyc
Tym razem to znowu ja + ban x2 latwo tak mówic jesli sie ma taka ladna dziewczyna 😭

Gość vska9843
"bo mysla ze skoro taka chop do przudu pewna siebie itd to w łózku też taka będzie a ja sie przekonalem że to nie jest zaden wyznacznik a wręcz przeciwnie...ta pewnośc siebie na zewnątrz na codzień przesadna to tuszowanie kompleksów które wychodza jak się znajdzie z facetem np w sypialni" coś w tym jest, ja na co dzień jestem nieśmiałam i spokojna a w lóżku zupełna odwrotnośc, pamiętam jakmój facet na samym początku się zdziwił i twierdził że go zaskoczyłam. Nie wiem jak jest z tymi ostrymi na co dzień bo nie spałam z żadną dziewczyną ;)

no jeśli facet widzi że kobieta czuje sie sesowana, ładna , podniecająca i że ma na niego ochote to od razu ma większa ochote...niż jak widzi że kobieta czuje sie brzydka, gruba, nieatrakcyjna itd... a co do facetów który obniżają waszą samoocenę np mowiac ze plaska, że celulit itd zapewniam was że poza przypadkami ćwiercinteligentów (ale to an jendo wychodzi finalnie) to nie robią tego bez powodu!!!!!

jak dziewczyna mnie obejmuje, czy prawie drapie po barkach i już prawie dochodzi to niekiedy mówi szybciej szybciej. Jest dreszczyk emocji potem ma jeszcze 2 orgazmy bo nie przerywam i jest fajnie :) Potem czuje się spełniony :) a ona zadowolona niekiedy sama z siebie po grze wstępnej coś zaproponuje dla mnie. Gra wstępna - minimum 30 minut.

Gość bez nickuuuu
ale pieprzycie jak dziewczyna jest łądna i ma piękne ciało to nie szuka się wypinać z każdej strony i miec do tego odwagę, ale ja mam celulit, hemoroidy zewnętrzne, brak biustu, wałki na brzuchu no nic tylko się wypinać i pokazywać, może się już śmiać z moim wad :(

Gość rewaaaa
to nie robią tego bez powodu!!!!! . tzn ? co miałeś na myśli ?

to z jakiego powodu to robia ? :O wyjasnij nam Tym razem to znowu

bez nickuuuu o boże a jaki procent kobiet ma idealne ciało bez jedngo celulitka czy rezstepa???? no jaki?:D myslisz że moja dziewczyna ma idealne ciało jak z photoshopa? bez zadnych defektów?:D nie ale dzięki temu jaka jest w łóżku ja nawet nie mam czasu się przyjrzeć i zastanwić czy to coś to rozstep czy celilit (zawsze mi sie mylą ) facet zauważy podczas seksu z idealną dla niego kobieta że ta się nie czuje penwie i ma kompleksy...i odwrotnie...

przykład pierwszy: koleś był z dziewczyną troche i czesto ja tak dołował jendoczesnie caly czas z nia był nie szukal innej...czemu obniżał samooocene? by nie pomyslala nawet o zdradzie czy rzuceniu go... "jestem brzydka nie znajde sobie innego, co z tego ze sie ze mnie smieje" wiesz...powtarzane często przytyki zostają w psychice...

wiem az za dobrze :O

czyli takie hm jakby przytrzymanie kobiety z poodu chorobliej zazdroci lub np ygodnictwa bo chce poprostu miec taka dziewczynę z jakiś innych niż zazdrośc i miłośc powodów... inna sytuacja ale chyba raczej rzadka to poniżanie i obniżanie samooceny partnera by samemu poczuc sie lepiej...cos na zasadzie jak na kafe ludzie się doartosciowują kosztem innych. anonimowych osob wiiec ok ale jak partner tak robi z osobą która kocha to to już podpada pod wampiryzm emocjonalny