Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhujnah

faceci lubię niegrzeczne kobiety w łóżku a co to znaczy w ogóle ?

Polecane posty

Gość NawetJeśli
to nie robią tego bez powodu!!!!!

Gość NawetJeśli
Owszem - z powodu własnych kompleksów, swojej bylejakości w łóżku. A sami lustra w domu nie mają.. :P

Gość gskghala
to ja już wiem dlaczego nie mogę znaleź faceta który mnie zdominuje przy którym poczuje się bezbronna i ulegne mu w 100% spotykam samych takich jak tu, czyli muszą dawać z siebie wszystko że panów zaspokoić.

Gość TakaSobieIdealnaJa
Dobra nie bijcie się, niekiedy kobiety krzyczą i się wkurwiają bo dajecie nam do tego powody Wy Mężczyźni, może czasem warto się nad sobą zastanowić? :D

Gość agnieszka 18l.
takie laski z wiecznym fochem, to jest jakis koszmar ;C az sie dziwie niektorym moim znajomym, ze tak dzielnie znosza takie zfochowane typiarki :/ no wiem, fajnie miec przed soba cos zajebistego :P slabo by bylo gdybym sie przespala z jakims pseudochlopakiem i potem miala chujowe wspomnienie :D

Gość Tereska1234
Hiena... to chyba logiczne że każdy chce żeby było miło. Ja też lubię mężczyzn miłych, a nie chamów.

Gość NawetJeśli
"no widzisz nie każda ma tak jak ty są rózne laski" Laski dają dupy, Kobiety się kochają :P

Gość agnieszka 18l.
NawetJesli oj, oj, oj, tak tylko powiedzialam pol zartem, pol serio :P

Gość TakaSobieIdealnaJa
I dobrze, poczekaj na wartościowego faceta :). To prawda laski są puste i puszczalskie :D. Powiedzcie kobiety czy naprawdę musimy się wstrzelić w kanon facetów? Dobija mnie to że nawet w babskich gazetach tj. Cosmo piszą jak dogodzić facetowi. Na necie pełno artykułów jak zrobić loda, ale jak minetę to już nie... To jest szowinistyczny świat... Nie pozwólmy na to!! Nam się też należy coś od życia :)

Gość popopopopola
ale my już swiata nie zmienimy, jesteśmy głupie i pokazujemy na każdym kroku że zrobimy dla faceta.

Gość agnieszka 18l.
ahahaha te gazetki wszystkie to w ogole takie durne sa, ze az szkoda gadac :D i potem takie glupie malolaty maja mozg wyprany, ze musza sie godzic na wszystko "bo tak trzeba" :/

Gość popopopopola
wszystko :)

Gość robinson wydm.
Agnieszka a ty kim jesteś jak nie małolatą :D

Gość Tereska1234
Ja nie jestem głupia i nie zrobię dla faceta wszystkiego

Gość TakaSobieIdealnaJa
Chcę żeby mój facet był szczęśliwy ale nie moim kosztem i na pewno liczę na wzajemność. Widzę Agnieszka, że naprawdę jesteś dojrzała jak na swój wiek, nie to co te dzisiejsze dziunie szukające samca z którym można jak najszybciej stracić cnotę :D. Chcę być szczęśliwa i dążę do tego. Myślę, że faceci lubią kobiety które wiedzą czego chcą i nie są pustymi niuniami :)

Gość agnieszka 18l.
robinson wydm. w istocie jestem jeszcze malolata i jaram sie tym niemilosiernie, bo jeszcze z 10 lat bede sie cieszyla jedrna skora :D ale nie zaczytuje sie gazetkami :P

Gość TakaSobieIdealnaJa
i dobrze :)

Gość agnieszka 18l.
ehh z tymi dziuniami to nie ma co tez przesadzac :D a myslicie, ze kiedys nie bylo puszczalskich "dziun"? :P nie no tak serio, to jestem z duzego miasta i chodze do bardzo dobrego liceum i nie mam skad czerpac innego przykladu, gdybym nawet chciala :P ale niestety przykra prawda jest taka, ze plebs intelektem nie grzeszy,wiec plebs sie nie zabezpiecza, wiec plebs sie mnozy, a dzieci dziedzicza intelekt po rodzicach, wiec czeka nas zguba :C jezu! wracajac do tematu!!! :D no ale przeciez chyba kazda kobieta chce dobra swojego mezczyzny, a kazdy facet chce dobra swojej kobiety? czasem mnie zastanawiaja te tematy na kafe, kiedy ludzie opowiadaja o gierkach jakie prowadza ze swoimi partnerami i pytaja co maja robic i co oznacza, jak partner robi to czy tamta :/

Gość TakaSobieIdealnaJa
czy Ty myślisz że jak to nazwałaś w "dobrych liceach" nie ma puszczalskich? Oczywiście, że są. Tak samo jak narkotyki, przemoc itd. Nie ma czegoś takiego jak "dobre liceum" bo dobre może ono jest tylko z nazwy.

15:22 [zgłoś do usunięcia] Tereska1234 Tym razem to znowu ja.... mam pytanie. Czy na prawde lubisz takie kobiety które są takie milutkie i cichutkie w ciągu dnia? Nie chciałbyś mieć kobiety z którą można by było się po prostu podroczyć i która czasem tupnie nogą? no nie:D nie raz dostalem opierdol :D nie chodzi o dziewczynę grzeczną dla mnie ze cicha , posluszna , co ja mowie to ma być bo to by było nudne chodzi o to jaka jest na zewnątrz, na codzień, na imprezach,

Gość agnieszka 18l.
eh no racja, racja.. narkotyki sa... puszczalskie tez.. ale one to cwane i w ciaze nie zachodza (albo zachodza, ale tatus sypnie kaska na aborcje) :/ ale mysle, ze to i tak nie to co w jakis patologicznych dzielnicach, gdzie takie dziewczyny nawet nie maja wyboru jakie chca byc :/

Gość agnieszka 18l.
dobra, ja lece :P na razie "niegrzeczne" dziewczyny i nieliczni panowie w tym temacie :P