Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhujnah

faceci lubię niegrzeczne kobiety w łóżku a co to znaczy w ogóle ?

Polecane posty

Gość hiena,699
niegrzeczna w łózku to pewna siebie, bez komplsów, lubią eksperymentowac, inicjująca seks, ciesząca się z seksu, która lubi pokrzyczeć, podrapać, zdominować faceta, szeptać sprośne rzeczy, proponowac nowe pozycje, nie lubię leżacych kłód które chca zostać w staniku bo mają małe piersi albo tylko po ciemku bo będzie widać rozstepy.

Gość Tereska1234
Hiena ja nie mówię że wszystkie miłe grają, ale chodziło mi o to, że nie można mówić że tylko te cichutkie za dnia są kurwami w łóżku.

Gość agnieszka 18l.
ehhh, w ogole nie rozumiem logiki "zostane w staniku,bo male cycki" hola,hola, dla mnie to cos tu chyba jest nie pokolei? myslalam, ze najpierw sie daje cycki do miziania, a potem daje sie dopiero dupy? :D haha

Gość hiena,699
to faceci lubia takie malomowne, ciche myszki w dlugich spodnicach ale z seksownymi nogami, taa? no nie ma jak uogólniać, ja te lubie raczej spokojne co nie znaczy że mają chodzić w długich kieckach bez makijażu skpokojna to miła, fajna zabawna, spontaniczna dziewczyna która nie klnie nie wyzywa, nie jest agresywna, nie opowiada jaka to ona nie jest i kogo ona to nie zna i gdzie nie była, nie uważająca się za pępek świata. W łóżku ciche i spokojne są świetne i nikt mi już zdania na ten temat nie zmieni, cicha woda brzegi rwie coś w tym jest, a te która najwięcej szczekają guzik mają do zaoferowania w czterech ścianach.

Gość hiena,699
myslalam, ze najpierw sie daje cycki do miziania, a potem daje sie dopiero d**y? no widzisz nie każda ma tak jak ty są rózne laski

Gość Tereska1234
Myślę że nie ma co uogólniać. Oczywiście, że te co się przechwalają nie wiele robią, a co do charakteru kobiety na co dzień, to każdy wybiera jakie chce. P.S. To samo dotyczy mężczyzn ten co się przechwala ile miał, leży potem jak mumia.

Gość TakaSobieIdealnaJa
O kurde, to mnie by było ciężko sobie kogoś znaleźć, bo ja czasem i przeklnę i tupnę nogą i pokrzyczę - czasem nawet bardzo. I dobrze mi z tym. Widać mojemu facetowi to nie przeszkadza :D, kiedyś byłam cichą myszką zakompleksioną ale on to zmienił i teraz czuję się pewna siebie i że mogę świat zdobywać :D

wrociłem:classic_cool: teraz widze że staracie sie wpasowac w chcemat niegrzecznej na codzien i pewnej siebie a zakompleksionej w łożku albo na codzien szara myszka a włóżku dmeon seksu:D:D:D: niepotrzebnie... napisałęm tylko to co sam z włąsnego doświadczenia i np rozmow z kumplami jak również z kafeterii zauważyłem... nie wpasowujcie sie w jedna czy drugą rolę bo to nie o to chodzi:P

Niegrzeczna kobieta w łóżku to taka, która nie leży jak ta kłoda tylko daje z siebie wszystko. Co to znaczy? Sama inicjuje seks, jest absolutnie wyuzdana i zboczona:) nie straszny jej seks oralny choć to zależy od kobiety;) reaguje na dotyk faceta całą sobą i pokazuje mu, że to co on z nią robi doprowadza ją do szaleństwa;) Na co dzień spokojna kotka a nocą namiętna kocica albo tygrysica;)

Gość hiena,699
chyba jest różnica jak się ZDARZA przeklnąć i tupnąc nogą a róznica między laską która klnie jak szewc pije pali i zachowuje się jak diabeł w ludzkiej skórze.

Gość TakaSobieIdealnaJa
a kto się wpasowuje?

Gość Tereska1234
I taką masz być, a nie cichą idiotką. Mój facet też woli takie kobiety co po krzyczą, nie dają sobie w kasze dmuchać itp. Tylko prawdziwy facet chce właśnie taką, a nie milutką, poszłuszną i chuj wie co jeszcze.

Gość TakaSobieIdealnaJa
Hiena masz rację, ja jestem niegrzeczna baaaardzo :D chociaż czasem mam takie momenty że chcę się schować w ramionach mojego mężczyzny i sobie popłakać :(

Gość szukaj mnieeee
"Niegrzeczna kobieta w łóżku to taka, która nie leży jak ta kłoda tylko daje z siebie wszystko." haha a wam nie za dobrze, dziewczyna ma stawać na głowie fikać skakać, pocić się i umęczyć żeby zaspokoić faceta a ten będzie sobie leżał i podziwiał, troche inicjatywy lenie. To kobieta powinna być zdominowana przez faceta, to on powinien ją zerżnąć a nie kobieta faceta. to tyle dziekuje i pozdrawiam :D

Gość TakaSobieIdealnaJa
Mam kumpelę, która lubi tylko to co lubi jej facet, robi wszystko co on chce żeby mu było dobrze a o sobie nie myśli w ogóle. A jak go zjebałam, żeby zaczął o nią dbać to on ją wyzwał że ja mu kazania prawię i ona do mnie z hasłem, żebym do niego nie pisała. Rozumiecie to? Jak można się unieszczęśliwiać na własne życzenie?

Gość figa z makiem i orzeszkami
TakaSobieIdealnaJa jak można się mieszac w zycie obcych ludzi z pretensjami, jeszcze powienien ci przywalic

szukaj mnieeee Wiadomo, że facet też powinien czynnie uczestniczyć w szalonej nocy;) nie chodzi mi o cyrkowe akrobację tylko o wspólne przeżywanie tego razem:) seks ma być zabawą:) choć nie mam nic przeciwko spokojnemu kochaniu się, patrzeniu w oczy i tak dalej:)

Gość Tereska1234
Bo ona jest mu posłuszna i boi się mu powiedzieć co by chciała robić. Zal mi dupe ściska jak takie coś słysze

Gość agnieszka 18l.
aaaa dobra juz kumam! mila i spokojna to po prostu synonim do "kobieta z klasa" :P hahaha hmmm, co do przeklinania, to mam tak, ze robie to tylko i wylacznie w towarzystwie bliskich znajomych :P napic sie lubie, ale peta to nigdy w zyciu w ustach nie mialam, fu! :O dajcie spokoj.. calowac sie z taka popielnica? :/ nikomu tego nie zycze :S

ale to odbiega od tematu:D mowa jest o tym co znaczy, rozumiem że pytanie kierowane do mezczyzn , a więc co dla faceta znaczy niegrzeczna w łóżku kobieta... napisalem co dla mnie i z mojej wiedzy równiez dla innych i póxniej widzę że panowie się wypowiadający podobnie piszą...

Gość TakaSobieIdealnaJa
ja się nie wtrąciłam w ich życie tylko mu napisałam, żeby o nią zadbał bo chodzi smutna, przygaszona i że to moja przyjaciółka i nie mogę patrzeć jak cierpi, a Wy mi wyjeżdżacie z textem, że się wpieprzam. Świetnie. Ja też czasem piwko wypiję ze znajomymi, albo winko z moim ukochanym, ale nie palę

Gość agnieszka 18l.
w sumie to mi sie marzy, zebym razm mogla byc dziwka w lozku, a innego dnia romantyczny wieczor :D to jest chyba najlepsza opcja :D

Gość Tereska1234
Tym razem to znowu ja.... mam pytanie. Czy na prawde lubisz takie kobiety które są takie milutkie i cichutkie w ciągu dnia? Nie chciałbyś mieć kobiety z którą można by było się po prostu podroczyć i która czasem tupnie nogą?

Gość TakaSobieIdealnaJa
Agnieszka a nie miałaś tak?

Tym razem to znowu ja + ban x2 Ja się z Tobą zgadzam;) mimo tego, że kobietą jestem:)

Gość agnieszka 18l.
na mnie jeszcze nie czas :P zobacz na moj pseudonim :P

Gość TakaSobieIdealnaJa
Agnieszka no to wszystko przed Tobą :). Najfajniejsze tajniki seksu :), aż się robi miło jak o tym pomyślę :D.

Gość agnieszka 18l.
hahaha, dzieki :P tez sie jaram, ze wszystko przede mna :D

Gość TakaSobieIdealnaJa
Ale powiem Ci też, że nie ma się do czego spieszyć bo seks może być fajny tylko z fajnym facetem :)

Gość hiena,699
Tym razem to znowu ja.... mam pytanie. Czy na prawde lubisz takie kobiety które są takie milutkie i cichutkie w ciągu dnia? Nie chciałbyś mieć kobiety z którą można by było się po prostu podroczyć i która czasem tupnie nogą? to pewnie nie do mnie ale chuj odpowiem, milutkie i cihutkie to dla mnie nie aniołki które nawet nie podniosą głosu, które nie są w stanie się obrazić ani trzasnąć drzwiami, to dla mnie dziewczyny które mają swoje zdanie, mają klasą, sa miłe ale mają też swoje granice i jak się zdenerwują to oczywiście powiedzą co myślą ale ogólnie wolę miłe i uśmiechnięte na co dzień laski niż dziewczyny z wiecznym PSM i wyrazem mordu na twarzy.