Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhujnah

faceci lubię niegrzeczne kobiety w łóżku a co to znaczy w ogóle ?

Polecane posty

Gość ja też szukam butów .
mój przykład z wczoraj, zaczęłam się całować ze swoim facetem a on jak ściągnął mi spodnie powiedział zrób coś z nogami bo kiedyś miałaś śliczne a teraz jakieś takie mało umięsnione i tyłek masz jakiś płaski :o zatkało mnie, tym bardziej że dwa razy w tygodniu chodze na siłownie, teraz cały czas myslę o tym co mi powiedział i oglądam te nogi i patrze czy faktycznie są jakieś zwiotczałe już sama nie wiem :o teraz już przed rozebraniem się będę się wahać czy aby na pewno mu się spodoba. Nie wiem po co tak mówicie dziewczynom to nas naprawdę dołuje. Tu się wypowiadają faceci którzy piszą że swoim kobietom tak nie mówią super ale uwierzcie że jest wielu facetów którzy własnie wwytykają wady swoim dziewczynom a to buduje w nich ogromne komplesy i potem już cięzko o takie wyzwolenie w łózku.

takie co jet kuteczne przytrzymaniu kobiety w wielu przypadkach, tak zdołowac by się czuła totoalnie aseksualna i beznadziejna dla innych mężczyzn j mam inny sposób...codziennie mowie ż ejest piekna, seksowna, podniecająca itd (faktycznie dla mnei ejst ale jakby nie była też bym mowil) jak pyta o rozstepy, celulit albo jakies inne niewygodne pytanie typu czy przytyłam albo coś to mnie wtedy akurat szwankuje nerw wzrokowy i słabo widzę i tak tez odpowiadam "ja nic nie widze, coś wymyslasz" bo to że kobieta est w łózku pena siebie to nie tak na zaze, trzeba o to dbać jak o roslinkę czy zwierzatko:D:D:D: karmić komplementami i takie tam...bo tak jak ktoś napisal wyżej, że była otwta pewna siebie i jakiś koleś celowo lub nieśiwadomie ta penwośc siebie w niej zabil... i cięzko to odzyskac pozniej o ile w ogołe sie da

Gość ZaciekawionaPytająca
A czy jeśli kobieta lubi rozmawiać o seksie i ze znajomymi też to znaczy że już takiej nie lubicie?

tak wiem , nie da sie zrozumieć co pisze ale przekaramilem klawiaturę w laptopie piwem i żarciem i klaisze działają nieprzewidywalnie pozatym wlasnie rozjebal sie backspace c mnie wkurwia niesmaowicie:O wiec ide sobie bo nie da ie piac na tym złomie;o ale zerkne tu za jakiś cza szobacze coście tu wymyslili ps.czemu faceci sie nie wypowiadają??? bo pytanie bylo do nich przeciez

Gość tekla skarbek 2356
we mnie mój pierwszy facet zabił całe poczucie mojej wartości, czepiał się nawet tego że mam odstające uszy choć do tej pory nie wiem o co mu chodziło bo są normalne :D

zaiekawiona o rany teraz każdy rzypadke będzie podciągay pod to co napisalem:D to ogolnik a ważne są szczegóły i każda kobieta to zupełnie inny niepowtarzalny przypadek więc wiesz ale jest powiedzneie ze krowa ktora najwiecej ryczy malo mleka daje nie? :D

Gość kjhujnah
Tym razem to znowu ja + ban x2 dużo się od Ciebie dowiedziałam :)

Dzięki, ja dużo rozmawiam o seksie i z moim facetem nie wstydzę się kochać podczas dnia, nocy, poranka, wieczora, przy świetle czy też bez. Mam świadomość, że idealna nie jestem ale jak mu to mówię to on od razu mówi, że dla niego jestem idealna. Lubię seks, lubię o nim rozmawiać, a to co najważniejsze wie tylko mój facet i tak jest dobrze :).

zaciekawiona nie mow facetowi nigdy że : jetem brzydka, gruba, mam celilit, mam obrzydlią tarz, cere, loy itd !!!! tak wiem że kobiety mówią tak by usłyszeć odpowiedz odwrotną, zaprzeczenie:D ale nie zadawjcie takich pytań bo faceci tego NIELUBIA!!!! i mogą przy częstym takim gadaniu w to uwierzyc ze "kurwa ona faktycznie jet brzydka , gruba itd co ja tu robie//?" :P dlatego lepiej nigdy nie używać formy oznajmującej "jestem brzydjka, gruba etc" ani nawet wprost pytającej "czy jestem gruba, brzydka , mam celulit" najbezpieczniej zapytać w formie "czy myslisz że powinnam się troche pooodchudzac by lepiej wyglądać w bikini latem " lbo "poinnam chyba zainetoać kremy na celulit/roztepy jak myliz' itd. nie wprost wbijanie codziennie facetowi że jetescie niedoskonale (zazwyczaj przesadzacie) bo zacznie to wierzyć

Gość TXt84r
mój nie lubi - jak mu nakruszę jedząc ciastka w łóżku to się denerwuje tylko, nie pobudza go to jakoś seksualnie

Gość ewao...
no ale ja ka wiem że jestem brzydka bez makijazu to ja mu to musze powiedzieć zeby się potem nie zdziwł jak mnie kiedyś zobaczy, a jak widzi mój brak biustu no to też zaczynam od razu się użalać bo przecież jest brzydki, jakoś nie potrafię się przemóc i zacząć mówi i pokazywać że jest super ładne bez kompleksów ale będę nad tym pracować :)

E tam, przecież nie chodzę po domu i nie mówię non stop: jaka ja brzydka, gruba, cellulit mam, włosy suche :D. Czasem coś takiego mówię, żeby go zaczepić :D. Jestem szczęśliwa i on też jest ze mną szczęśliwy :). Życzę Wam szczęścia Dziewczyny w znalezieniu takiego skarbu jaki mam ja, a Wam drodzy Mężczyźni znalezienia swych księżniczek :). Duuużooo miłości i radości kochani :)

Gość agnieszka 18l.
oo, w sumie tez duzo sie dowiedzialam :P ehh, staram sie nie mowic mojemu facetowi ciagle jaka to jestem brzydka, bo wyobrazam sobie, ze to strasznie wkurwia :P no ale tez nie oszukujmy sie.. wszystkie kobiety uwielbiaja sluchac jakie to sa piekne! ale z drugiej strony czy wy mowicie swoim facetom jacy sa piekni? odpowiedzcie sobie na to pytanie szczerze! mowi sie, ze faceci nie potrzebuja wysluchiwac od kobiet jacy to sa przystojni i sliczni, ale moim zdaniem to jest gowno prawda :P oni tez to lubia :P

Agnieszka dlatego trzeba mówić swojemu facetowi że jest świetny, że ma piękne oczy, że uwielbia się jego silne ramiona. Oni wtedy czują się potrzebni :), a najlepiej pochwalić jak dobrze coś zrobią, że bez nich świat by się zawalił :)

Gość agnieszka 18l.
ehh, zawsze mam ten problem na kafe, ze jak dodam jakis wpis, to temat umiera ;P kurwa, chyba jakies fatum!

Gość agnieszka 18l.
no toz przeciez ja tak robie :D moj to uwielbia chociaz udaje, ze nie, bo przeciez wysluchiwanie komplementow jest takie niemieskie haha :D ale jestem ciekawa co na to powiedza inne dziewczyny: prawicie swoim facetom komplementy? a takze faceci: czesto slyszycie takie mile rzeczy od swoich kobiet? :)

Agnieszka tu często umierają tematy, ban sobie poszedł i przestał się udzielać to już nie napiszą :D.

Gość agnieszka 18l.
noo taaa, bedzie cicho do momentu az kolejny samiec wyrazi swoja opinie w tej sprawie :D hahahahaha

Gość Tereska1234
Ja jestem łobuz zarówno na co dzień jak i w łóżku. Jak kocham mężczyznę to robię prawie wszystko, ale muszę się czuć kochana i bezpiecznie. A te co są w ciągu dnia takie ciche i grzeczne są najczęściej głupie, nieciekawe i grają milutkie, żeby ich partner nie zostawił, a i tak w razie czego znajdą kogoś lepszego, bo po przez seks wychodzi ich prawdziwy charakter.

Gość kjhujnah
ja swojemu facetowi mówi że mi się podoba że ma śliczne oczy, że uwielbiam jego ramiona, że jest męski że mnie podnieca ito rzeczy, podoba mi się i faktycznie tak czuje ale gdybym musiała się zmuszać to nei wiem czy bym dała radę tak mówić dla samego mówienia.

Gość hiena,699
"A te co są w ciągu dnia takie ciche i grzeczne są najczęściej głupie, nieciekawe i grają milutkie, żeby ich partner nie zostawił" co ty pieprzysz :D totalna bzdura, z moich obserwacji wynika że jak laska jest cicha i miła to często jak tu kolega drugi gdzieś napisał w łóżku zamienia się w demona seksu i ja się tylko moge z tym zgodzić miałem kilka takich cichych z nurtu dziewczyn a w łóżku były najlepsze.

No chyba wiadomo, że nie mówimy rzeczy, których nie myślimy. Chyba, że mówią tak dziewczyny będące dla kasy z kolesiem, a nie z miłości.

hiena699 to wypowiedz się co dla Ciebie znaczy, że kobieta jest niegrzeczna w łóżku?

Gość agnieszka 18l.
no ale jak sie nie czuje, ze partner/partnerka jest piekna/piekny, to na cholere siedziec razem i komplikowac sobie zycie? no hiena tez jestem ciekawa, jaka jest Twoja definicja "niegrzecznej" :P

Gość agnieszka 18l.
swoja droga, teraz tak zaczelam rozkminiac czy zaliczam sie do "milych i spokojnych" czy "pewnych siebie"... nie mam zielonego pojecia, do ktorej kategorii mozna mnie podczepic :

Agnieszka a czemu nie wiesz?

Gość agnieszka 18l.
no bo nie wiem jak mnie postrzegaja inni :P hmm.. mam duzo znajomych i chyba jestem dosc pewna siebie, ale tez nie jestem jakims wampem i zawsze myslalam, ze zaliczam sie do tych "delikatnych" dziewczyn :P a teraz juz sama nie wiem... to faceci lubia takie malomowne, ciche myszki w dlugich spodnicach ale z seksownymi nogami, taa? :D