Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania7285

Jak mam porozmawiać o tym z moim mężem ???

Polecane posty

Gość ania7285

Nie wiem jak to napisać więc napisze zwyczajnie , mój mąż po prostu nie reaguje na słowo nie gdy ma ochotę na seks . Kiedy ja na przykład nie mam ochoty on tego nie rozumie i robi swoje mówiąc mi przy tym że ja nie mam nic do gadania bo to mój obowiązek i jestem jego żoną.

Gość miut Puchatka
idź i kup za całą jego wypłatę futro z norek... jak bedzie chciał jeśc to mu powiedz, że nie ma nic do gadania bo jego obowiazkiem jest was utrzymać, a starczyło tylko na futerko :D

Gość kasanda 1879
powiedz mu wprost ! że ci to nie sprawia przyjemności wtedy gdy nie masz na to ochoty i że nie może cię zmuszać ! to tak jakbyś ty go zmuszała gdy on akurat nie chce.! miałam ten sam problem ale powiedziałm męzowi wprost że nie i koniec a jak mu nie pasuje to niech sobie sam zrobi dobrze albo idzie na dziwki ale niech wczesniej jescze złoży pozew rozwodowy !

Gość chilliredka
Ma racje...JEstem kobieta ale wiem ze to moj jedyny obowiazek. A jak czesto 'wymaga'

Gość ania7285
właśnie ja mu już to mówiłam ale go nie obchodzi że mi coś takiego nie sprawia przyjemności kiedyś jak zaczęłam go odpychać to była taka awantura że nie wiem myślałam że cały dom rozniesie.a wymaga jak mu się zachce czasem codziennie czasem co drugi dzień nie wiem dokładnie nie przywiązuje do tego tak uwagi

Gość fruuutiimutti
zabij drania

Gość ewfg423g4
bo to obowiazek sama jestem mezatka i wiem cos o tym, faceci maja inne potrzeby, a my kobiety mamy role tego chlopa przy sobie zatrzymac, gdyby zony dawaly swoim mezom jak potrzeba nie byloby tyle rozwodow, popaprane feministki dbajcie o swoich mezow bo inne to zrobia, a jest mnostwo samotnych singielek czyhajacych na biedakow ktorym zony nie daja a facet nie przedmiot, czuje i potrzebuje

Gość ania7285
no dobrze ale jeżeli ja nie mam ochoty teraz lub nie wiem źle się czuje to on powinien to zrozumieć

Gość ewfg423g4
jesli jestes chora, albo zle sie czujesz to chyba widac, nie mow mi ze raz na jakis czas kiedy jestes chora i zdychasz on sie do ciebie dobiera, bo wtedy to jakis psychiczny jest!!

Gość dgryey54
Ania7285, spójrz prawdzie w oczy. On Cię gwałci, jesteś żoną gwałciciela. Chcesz z kimś takim się starzeć, chcesz z nim dzielić resztę życia ? A co zrobisz jak mu się zachce teraz zaraz przy dzieciach ? Nie daj się nikomu traktować jak przedmiot, jak dmuchana lalka z sex shopu którą można używać kiedy tylko się zechce.

hehe...każdemu zle. Ja mojego męża często musze namawiać... Też dziwne... Dzisiaj mu powiedzialam,że mam ochote zrobić mu loda a on na to,że jest zmęczony i nie ma ochoty. Ale sie zgodzil (dobre hehe, jeszcze prosić trzeba). Mam 22 lata i uważam sie za ladną dziewczyne ,wiec nie wiem skąd u niego taka niewielka chęć do seksu.:) Ja bym mogla codziennie,może to ze mną coś nie tak. Na temat:Facet przegina ewidentnie. Wyobrazam sobie jak on robi to na sile... To by pod gwalt podchodzilo. Skoro można zgwalcić dziwke to żone również jakkolwiek by to nie brzmialo... Nie pozwalaj i koniec!

Gość ania7285
własnie nie był taki zaczęło sie tak rok temu i ja nie mówie że jak zdycham to on chce ale czasami nie ma sie ochoty i juz

Gość madra kamilka
Jak to nie wiesz co robic? Odpowiadasz stanowczo ze nie masz dzisiaj ochoty na seks a jegonatarczywosc jeszcze bardziej sprawia ze nie masz ochoty. Uswiadom mu ze jesli uprawia sie z kims seks bez zgody drugiej strony to jest to gwalt. Musisz byc twarda z tym bydlakiem.

jesli zmienił sie w gwałciciela, to do prokuratora, nie wiem czy takie typy sie zmieniają

Gość dgryey54
Jego zachowanie nie "podchodzi pod gwałt" tylko jest gwałtem !!! Nie ma znaczenia w jakiej relacji ze sobą jest kat i ofiara, ważne jest że ktoś nie wyraził zgody na seks ! To że ktoś jest czyjąś żoną to nie znaczy że jest czyjąś własnością !!! Twój mąż Cię nie szanuje ani jako żony, ani jako kobiety, ani jako człowieka.

Gość madra kamilka
I oczywiscie jak Ci tu madrze dziewczyna przede mna radzia labo na prokurature albo na seks terapie bo niestety TO NIE JEST TWOJ OBOWIAZEK ZADOWLAC GO NAWET KIEDY NIE MASZ NA TO OCHOTY jak Ci tu pisze niejaka Ewa:O Nie jestes zabawka tylko zywym czlowiekiem z uczuciami. Ewa Cie straszy ze inna go wezmie ...a niech bierze:D po co Ci maz ktory Cie krzywdzi. Bo krzywdzi.

Gość madra kamilka
Zaproponuj mu terapie. Jesli sie nie zgodzi, postrasz rozwodem. Zgwalci Cie mimo wszystko-rozwiedz sie. Ja bym tak zrobila.

Gość poranny kac
on też z pewnością nie ma ochoty robić wiele rzeczy a musi i robi

Gość poranny kac
madra kamilka@ żadna by tak nie zrobiła bo poumierały by z głodu jak by nie faceci którzy je utrzymują

Gość ania7285
no ja wiem mówie stanowczo ale on na to uwagi nie zwraca jego odpowiedź to zamknij sie lub coś w tym stylu ja już nie wiem ja z nim rozmawiać

Gość dgryey54
Czym innym jest wiercenie żonie dziury w brzuchu żeby zgodziła się na seks, a czym innym deklaracja autorki że jak ona się nie godzi to on i tak robi swoje !!!!

Gość madra kamilka
Poranny kac- no ja bym tak zrobila. Dokladnie tak jak napisalam.

Gość terapeuta-psycholok
wiesz że to jest gwałt?...:o

Gość dgryey54
A dlaczego Ty chcesz z nim wogole rozmawiać ? On stosuje wobec Ciebie przemoc fizyczną i psychiczną, narusza integralność Twojego ciała. Jest jakaś dobra cecha która przebija krzywdę którą Ci robi ? Po co utrzymywać taki związek ?

Gość madra kamilka
To gwalciciel. Wiec nie widze innych rozwiazan oprocz tych ktore tu podalam.

Gość ania7285
na terapie sie nie zgadza rozwodem straszyłam i powiedziiał że i tak mi go nie da więc żebym nie wspominała o tym więcej

Gość otytkksks
MamNaImieNatalia hehe...każdemu zle. Ja mojego męża często musze namawiać... Też dziwne... Dzisiaj mu powiedzialam,że mam ochote zrobić mu loda a on na to,że jest zmęczony i nie ma ochoty. Ale sie zgodzil (dobre hehe, jeszcze prosić trzeba). Mam 22 lata i uważam sie za ladną dziewczyne ,wiec nie wiem skąd u niego taka niewielka chęć do seksu. Ja bym mogla codziennie,może to ze mną coś nie tak. Na temat:Facet przegina ewidentnie. Wyobrazam sobie jak on robi to na sile... To by pod gwalt podchodzilo. Skoro można zgwalcić dziwke to żone również jakkolwiek by to nie brzmialo... Nie pozwalaj i koniec! młoda mężatka i pusta jak dzban :o edukacji nie liznęłas chyba... PRZECIEZ TO JEST GWAŁT!!! kretynko. GWAŁT W MAŁZENSTWIE ale ty pewnie wolisz lody robic niż czytac ksiazki, gazety itp.

Gość terapeuta-psycholok
Nie wielu ludzi wie...że istnieje gwałt w małżeństwie...i to właśnie robi Twój mąż:o....on Cię gwałci kobieto:o

Gość madra kamilka
Aniu, nie daj sie tak traktowac. odejdz od niego. Za kogo on sie uwaza?