Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania7285

Jak mam porozmawiać o tym z moim mężem ???

Polecane posty

Gość terapeuta-psycholok
Aniu...powodzenia...poradź sie prawnika...bez dowodów nic nie zdziałasz. Zasięgnij porady prawnej i zmywaj sie z tamtąd:o Bedzie tylko gorzej...zryje Ci psychikę, wykonczy...zostawi i znajdzie następną ofiarę..mówię Ci

Gość madra kamilka
Terapeuta- a tak byla w sadzie i duzo wiem wlasnie;O inaczej bym nie pisala:O Ania- to dobrze ze nie macie dzieci bo bedzie Ci latwiej od niego odejsc.

Gość ania7285
nie no on mnie nie bije nigdy mnie nie bił a nie uważacie że to trochę wstyd w sądzie o takich rzeczach gadać

Gość terapeuta-psycholok
wstyd rozmawiać o przestępstwie??????:o... no to niech Cie dalej gwałci...i nie skarż się Powiedz mi Aniu....a jak Ty sie czujesz podczas tego "seksu"'???

Gość madra kamilka
Z orzeczeniem o winie czy bez: juz jutro zloz papiery rozwodowe. Twoj koszmar musi sie skonczyc. W imie czego masz cierpiec? Zaraz poszukam w necie linkow ktore mozesz sobie poczytac na ten temat.

Gość madra kamilka
ANIU NIECH ON SIE WSTYDZI. TY NIE MASZ CZEGO BO JESTES OFIARA. Nie robisz nic zlego tylko on. Uspokoj sie i nie daj sie zastraszyc.

Gość terapeuta-psycholok
"Z orzeczeniem o winie czy bez: juz jutro zloz papiery rozwodowe" do tego sie trzeba przygotowac i przestań dziewczynie mącić w głowie!!! Najpierw porada prawna...nic w ciemno!

Gość madra kamilka
No coz...ja bym zlozyla papiery :O Ale jak chce moze isc po porade prawna JAK RADZILAM WCZESNIEJ . I odczep sie ode mnie ok? :O

Gość ania7285
ale pytanie jak mam się czuć źle no wiadomo taki seks nic dla mnie nie znaczy .Ja jestem taka nie zorganizowana boże a sądów to już w ogóle sie boje a jak on sie czegoś dowie i musialabym pracę znaleźć bo nie pracuje tylko studiuje ale zaocznie . Ja już sama nie wiem macie racje ale to taka cięzka i ważna decyzja

Gość madra kamilka
Przygotowuj sie do tej decyzji. Nie chcesz sobie zmarnowac zycia z przestepca.

Gość ania7285
to nie jest takie łatwe mimo wszystko byłam z nim trochę i nadal go kocham . A w sądzie wydaje mi sie jak bym poszła już że nic mu nie udowodnie bo nie mam dowodów a on wynajmie na pewno dobrego prawnika więc już po mnie

Gość madra kamilka
Z orzeczeniem o winie to bedzie dluuugo trwac wiec rozwiedz sie z nim bez orzekania o winie a jako powod rozwodu podaj ROZNICE CHARAKTEROW NIE DO POGODZENIA.

Gość ania7285
to jest głupie ale nie wiecie nawet jak ja się tego boje nie wyobrażam sobie życia bez niego nie wiem czy to tylko kwestia przyzwyczajenia czy co. wiem że to co robi jest okropne ale czasami udaje że tego nie widzę starałam się z nim o tym gadać ale on nie słucha cały czas mam wrażenie że to moja wina i on tez cały czas tak uważa

Gość madra kamilka
No coz. W takim razie musisz sama podjac decyzje. Ja swoje zdanie wrazilam. Zycze powodzenia a teraz lece spac. Dobranoc.

Gość ania7285
musiałabym już teraz szukać pracy ale boję się że jeśli mu powiem że chcę iść do pracy on mi nie pozwoli .na pewno mi nie pozwoli kiedyś już chciałam ale powiedział że nie i koniec że on ma zarabiać a nie ja i takie tam

Gość dgryey54
Ania, po następnym gwałcie możesz iść zrobić obdukcje, jeśli nie jesteś podniecona w trakcie stosunku to będziesz mieć obtarcia w pochwie, no i spermę sprawcy, może jeszcze jakieś siniaki jeśli będziesz się wyrywać. To już się dowód w sprawie. Ale szczerze mówiąc nawet bez tego mogłabyś tak zeznać a psycholog potwierdził by Twoją prawdomówność.

Gość sdhagfhadsgdf
przeczytaj artykuł 197 kodeksu karnego. to co ten człowiek z tobą wyczynia, nazywa się gwałtem. możesz mu wydrukować i wetknąć pod nos.

Gość ania7285
wiem wiem ale on mi sie wydaje że nie uważa tego za gwałt a ja mu tego nie powiem bo sie boje stwierdziłby że jestem nienormalna . I jak mam iść do psychologa i on ma zeznawać tak czy o co chodzi ?

Gość dgryey54
Podoba Ci się to że jesteś ubezwłasnowolniona ? Że mąż decyduje o Twoim ciele, o podjęciu pracy bądź nie ? Jakie on ma prawdo decydować o takich rzeczach ? I czy jak teraz jest tak źle to myślisz że z czasem jak będzie ? Tylko jeszcze gorzej. Zresztą może być tak że on Cię zostawi za 20 lat i odejdzie do młodszej, a Ty bedziesz się musiała odnależć w życiu bez jednego przepracowanego dnia. Fana perspektywa, prawda ?

Gość dgryey54
No mogłabyś iść na terapie do psychologa w związku z gwałtem a potem go powołać na świadka. Ale chodziło mi o to że sądy mają własnych psychologów którzy są w stanie orzec wiarygodność zeznań świadka nawet jeśli nie ma dowodów w sprawie o gwałt.

Gość ania7285
nie no to nie jest fajne ale ja serio teraz nic nie mogę zrobić ja czasem nie wiem do czego on byłby zdolny czasami wpada w taki szał że normalnie nie wiem co robić jak bym się tak z nim zaczęła kłócić o prace i o wszystko inne to nie wiem choć nigdy jak do tej pory mnie nie uderzył

Gość sdhagfhadsgdf
nie ważne co on uważa, to jest przestępstwo i możesz go wsadzić do więzienia. włącz dyktafon i ukryj go, tak żeby nie znalazł. będziesz miała dowody. kilka miechów posiedzi w pierdlu, to już nie będzie podskakiwał.

Gość dgryey54
No jak kładziesz uszy po sobie to jeszcze Cię nie uderzył, ale sama przyznajesz że to prawdopodobne.....Nie możesz się od niego wyprowadzić do koleżanki, rodziców, rodzeństwa ? Chyba nie jesteś sama na świecie, ktoś może Cię wspomóc w tych pierwszych miesiącach.

Gość ania7285
kurde jak mnie denerwują takie komentarze jak powyżej . Nie rozumiesz że ja gdybym miała wybór to pewnie też bym mu dawała ale on mi go nie zostawia

Gość sdhagfhadsgdf
art. 197 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. 2. Jeżeli sprawca, w sposób określony w 1, doprowadza inną osobę do poddania się innej czynności seksualnej albo wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

Gość ania7285
a co bym miała im powiedzieć przecież prawdy nie powiem moi rodzice zaraz by gadali bo go nie lubią że mi mówili żebym nie brała ślubu a koleżanki to już wogóle