Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana:((((((((((((

moj narzeczony powiedział ze jestem glupia bo..

Polecane posty

Gość LOLaaaaaaaaaaaaaa
Pusia ma 100000% racji!

Twój narzeczony po prostu cię nie rozumie, więc potraktował jak głupią. I do tego nie za bardzo szanuje, bo nawet jeśli tak uważa, mógł ci to delikatniej powiedzieć. Przemyśl, czy takie traktowanie ci pasuje. Czasem to lepiej, że marzenia się nie spełniają. Jakby się zawsze spełniały, to nie byłoby o czym marzyć. Z upływem czasu możesz przestać o tym marzyć lub zacząć marzyć o nocnym oglądaniu gwiazd przy boku kogoś innego ...

Gość wars
21 lat uczy się czy pracuje? Jak pracuje i kupił srebro to go zostaw bez żadnego ale, zaręczyny to coś wyjątkowego i pierścionek tez taki powinien być. Ja w tym wieku swoim dziewczyną srebro to dawałem na urodziny. Nie wiem możesz to pociągnąć ale nie spiesz się do ślubu i pilnuj żeby z tego nie było dzieci, jak sytuacja się powtórzy i świadomie Cię zbluzga to go żuć. Jest mnóstwo facetów co by chciało taką romantyczkę i na pewno nie zbluzgają Ciebie za to.

Gość nigdy_zawsze
moim zdaniem to on nie jest zbyt dojrzały i nie obraź się, ale Ty też nie jesteś na tyle dojrzała, żeby wychodzić za mąż. Weź sobie to na spokojnie. Ja będąc w Twoim wieku też byłam zakochana po uszy w nieodpowiednim i przede wszystkim w niedojrzałym facecie. Na szczęście zrobił coś, co pozwoliło mi się od niego uwolnić. Zerwałam z nim, a później wszystko się poukładało zdecydowanie lepiej:)

Gość jeden taki chłop
wars 100% racja!

Gość wars
spadam bo rozwolnienia dostałem hehe

Gość gbbbb
zejdźcie z chłopaka kto normalny budzi styranego faceta o3 w nocy żeby na deszcz wychodzić w piździawę mogłaś w dzień mu to powiedzieć albo na jakimś biwaku czy plaży a wy nie znacie go i mówicie, że jest frajerem. Jesteś fajną dziewczyną i nie miał kasy to co miał ci powiedzieć wyjdziesz za mnie ale dam ci pierścionek z plastiku? A ta obraza, to pewnie tak nie myśli tylko to sytuacyjne było. Tak jak wy gadacie głupoty i marudzicie to trzeba to olewać. Musisz poczekać. Jak nie układa ci się z nim to zostaw go. Jak nie jest tak jak chcesz. Ale dajcie mu spokój za tą noc. Lepiej powiedz mu, że czujesz żal że nie wiedziałaś o pierścionku.

Patrzeć w gwiazdy w nocy ? ech dawno się tego nie robiło, człowiek tęskni za młodością i romantyką :) Znajdź kogoś sobie dziewczyno kto sam Ciebie wyciągnie na długi nocny spacerek. No tylko latem a nie zimą :)

Gość do kaoso
A czemu nie zimą? Zimą na niebie jest swoista konstelacja gwiazd na niebie, tego nie można przegapić!!!:)

Gość sorrowww
gbbbb No nie mogę, chłopak wyzywa dziewczynę, a ty mówisz, że to nic takiego,to sytuacyjne, na pewno tak nie myśli. To jakaś kpina chyba. Nie mam litości dla męskich chamów.