Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZniecierpliwionaPrzyszła

Tydzien po zapłodnieniu..

Polecane posty

Gość ZniecierpliwionaPrzyszla
bez komentarza.

o, widzę, że faktycznie chęć bycia "zafasolkowaną" jest silniejsza niż zdrowy rozsadek, skoro negujesz coś, co powie ci każdy giekolog - czyli że test robi się tydzień po zapłodnieniu, a nie po seksie. mamama27 już ci też o tym pisała. ale niech ci będzie, widzę że w twoim prywatnym świecie staraczek jest ci dość wygodnie :D

Gość ZniecierpliwionaPrzyszla
Zdroworozsądkowa kobieta - a za taką się uważam, nie wmawiałaby sobie pozytywnego testy ciążowego. Czy komuś mam wysłać zdjęcie z 'zasiusianym' testem ? Litości.

Gość załóż sobie już suwaczek
kup wyprawkę i pokazuj zdjęcie usg... pewnie za 2 tygodnie będziesz już znała płeć...

Gość dellicje
a po co Ty tutaj jestes ? zeby obrazac innych.Zdrowo to Ty moze jestes, ale stuknieta, Idz podziel sie z mezem swoim testem?

Skoro cykl masz co 28 dni...to dlaczego napisałaś,że @ masz mieć za 13 dni?Wprowadziłaś nas tylko w błąd.A z tym testem to raczej nie jest realne żeby wyszedł pozytywny.

Gość i jak tam autorko
wyprawka już kupiona?

Gość 3 miesiace po porodzie
ja tak mkialam tydzien po w nocy przez 3 noce nastepujace po sobie mialam bole jajnika,maz sie smial ze si zabardzo nakrecam ale mnie ten bol wybudzal ze snu i tez kochalismy sie w noc przed owulacja