Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaossssossssossssosssss

Wiecie co doszłam do wniosku że kafeterię powinni ZAMKNĄĆ

Polecane posty

Nie obchodzi mnie jakie macie o mnie zdanie,ja uważam że powinni kafeterię zamknąć bo to głupie forum.Zupełnie bez sensu.Możecie mnie teraz zwyzywać ale to mnie nie OBCHODZI.Mam gdzieś wasze zdanie o MNIE.Może i jestem psychiczną bo wkońcu parę razy byłam u psychiatry ale to nie znaczy że macie mi to wypominać.Wypraszam sobie takie zachowanie.

jem kupe i slucham szantów

Aczkolwiek bardzo się cieszę że niektórzy (o ile wogle mogą) czytają moje posty w całości,jednak z powodu tego że jestem uzależniona od kafeterii to codziennie tu wchodzę a jak gdyby usuneli te forum nie musiałabym na nie wchodzić to tak samo jakbym była uzależniona od papierosów ale zabrakło by mi na nie pięniędzy,więc bym ich nie kupiła co przyczyniło by się do wniosku że nie zapaliła bym papierosa bo nie miałabym skąd go wziąść.

Gość Masz rację...
Dużo też takich debili się wypowiada żeby zrobić komuś na złość dokuczyc a nie pomoc czasem czytam wypowiedzi i nie wiem po co piszą skoro nie na temat albo od razu obrażają. Też mnie nie obchodzi co teraz właśnie ktoś powie o mnie. Pozdrawiam

Bo wiecie,kiedyś kafeteria była dla ludzi pomocą a nie źródłem zabaw dla dzieci.A teraz to wszystko tak się zmienia,czasem sobie myśle jaki będzie ŚWIAT za parę lat skoro już teraz dzieją się rzeczy które są dla wielu ludzi szokiem.No a jednak nic co ludzie nie jest nam obce,więc wiecie.

też sądzę że powinni zamknąć ale wtedy właściciele nie będą mieli pieniędzy z reklam i hymmmm....?strona upadnie?

Gość ja mam inny pomysł
baby które wchodza na kafe powinny być namierzane i utylizowane w krematoriach. Żadna normalna samica nie wchodzi do takiej speluny - tylko stare, brzydkie, grube i głupie babsztyle, które zanieczyszczają pulę genetyczną ludzkości :-O

Chyba wypadam z wprawy bo już coraz bardziej nie chce mi się pisać na tym forum,produkowac się dla ludzi którzy nawet nie doceniają mojego wysiłku umysłowego.Próbuję tu przekazać swoją bogatą wiedzę dla innych ludzi żeby świat był choć troszkę mądrzejszy no ale wiecie nie ulecze zła na świecie i tego braku inteligencji.Coraz poważniej zastanawiam się nad odejściem z tego forum,BO WIECIE chyba już nie jestem tu potrzebna.

A ja myślę, że wszystko jest dla ludzi - Kafeteria również. Jak Ci się jakiś temat nie podoba, to się w ni nie udzielaj. Każdy znajdzie tu dyskusją, która mu odpowiada. Niektórzy szukają poważnej rozmowy i pomocy, a wiele osób po prostu zabija tu czas.