Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błagam was!!!

Pocieszcie mnie! Błagam was bo mam dzis studniowke a płacze od rana ;-(

Polecane posty

Gość zołzowata zosia
Moja studniówka też była koszmarna, więc jak widać jest nas więcej. Nie miałam w ogóle ochoty na nią iść. Chciałam zaprosić kolegę, który mi się podobał, ale stchórzyłam i poszłam z kolegą mojej koleżanki, którego widziałam raz w życiu. Prawie słowem się do niego przez cały wieczór nie odezwałam. Ja nie lubię tańczyć a on nie umiał, więc te asz pląsy na parkiecie wyglądały śmiesznie, jak 60-letnich staruszków. Cały czas patrzyłam na tego chłopaka, którego nie miałam odwagi zaprosić i żałowałam, że tego ni zrobiłam, bo z nim na pewno bawiłabym się świetnie. Poza tym poszłam do fryzjera przed studniówką i mam krótkie włosy a ona mnie jeszcze bardziej wycięła, ech ryczeć mi się chciało :O Kasety ze studniówki nie oglądałam ani razu i rodzinie też nie dałam oglądnąć, bo schowałam ją od razu do szuflady. Zdjęć też żadnych nie mam, bo nie mogłabym na nie patrzeć :P

Gość budzisz mnie pocalunkiem,,,,
a moja jaka była świetna! to bylo 2 lata temu tak się napiłam..zarzygalam siebie, partnera, caly stól...wstyd do dziś !!!! o 24 zaprowadzili mnie do domu.

Gość eurytmia
Moja też była beznadziejna... Sukienkę uszyła mi krawcowa i wyszła okropna. Kobieta zwyczajnie olała sprawę i zrobiła to byle jak... Poloneza nie tańczyłam Poszłam bez osoby towarzyszącej Fryzjer też zawalił sprawę, fryzura praktycznie żadna. Zdjęcie klasowe - masakra masakry :/ Przesiedziałam całą noc przy stole i uśmiechałam głupio do kamerzysty, bo nikt do tańca nie prosił. Zatańczyłam tylko kilka razy z koleżankami, kolegami z klasy i niestety dwa razy z chłopakiem przyjaciółki - akurat jest to nagrane na płycie... Wygląda to żałośnie, mało mi rąk "tancerz" nie wyrwał. Alkoholu zero. Żałuję straconej kasy i tego, że tyle tam wysiedziałam... :/ To było rok temu, ale jak sobie przypomnę to nadal jest mi wstyd... :/

Gość odpowiedz faceta
ja nie byłem. po co? nie lubię takich spędów.