Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastka16

DZIEWCZYNY KTÓRE W WIEKU 17 LAT URODZIŁY DZIECKO

Polecane posty

24 i bardzo sie cieszył że będziemy mieli dziecko. nie lubię pocieszania typu że jestem jeszcze młoda, że jeszcze wszystko przede mną bo nie chce myśleć o kolejnym dziecku jak w mojej pamięci jest to pierwsze

Gość Nastka16
Wiem, co przeżywasz Mama aniołka. Przed tą ciążą też już raz byłam u poroniłam w 8 tygodniu :( Może i fakt powinnam się cieszyć, że nie zmarnowałam sobie życia ale to było ponad moje siły. Nie umiałam się z tym pogodzić. Po dwóch miesiącach okazało się, że znowu jestem w ciąży. Bardzo broniłam się, nie chciałam o tym myśleć, nie chciałam tak jakby wiedzieć że bd miała dziecko, bo nie pogodziłam się jeszcze ze stratą tamtego. I wtedy największym dla mnie wsparciem okazał się mój narzeczony. Tłumaczył mi, że on też bardzo przeżywa to, że wtedy poroniłam. Ale powinnam postarać się o tym zapomnieć i zacząć myśleć o tym co bd teraz. Bardzo mi pomógł, był przy mnie zawsze i to dzięki jemu teraz tak bardzo ciesze się, że bd mieli synka :)

ja nie dopuszczam do siebie myśli o dziecku, po prostu nie chce i już. jak sobie wyobrażę że miała bym teraz karmić, przebierać i te inne to czuje taką odrazę jak bym miała siedzieć w placku krowy, może to głupie porównanie ale inaczej nie umiem tego opisać. nie wiem czemu tak mam ale tak po prostu czuje