Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssseeeebbb

Jak dac kobiecie do zrozumienia, ze ona tez powinna za siebie placic

Polecane posty

Gość Koleś123
"to sie nazywa prawdziwy mezczyzna" hahaha to nie jest żaden prawdziwy mężczyzna tylko koles któremu pizda przysłoniła świat i rzuciła mu się na oczy.On doskonale zdaje sobie sprawę że te pieniądze to jego jedyny atut.

Gość SerwiwWali
"Sama jestem kobietą i nawet kiedy byłam jeszcze w liceum=i nie zarabiałam nie pozwalałam,żeby facet za mnie płacił! " Tiaaaa oczywiście drogi KOLEGO :)

Gość myślałam ze coś gorszego :D
wiesz co, jeśli ja zapraszasz, to płacisz, proste. Nie chcesz takiej sytuacji przestań zapraszać, może zrozumie. Moim zdaniem toście się dobrali, jedno chce wykorzystać drugie prawda? Jak na razie, to ona chyba górą. Wy ze sobą chodzicie. A jakie ja otrzymałam zaproszenie, ciekawe co powiecie. Mianowicie mąż zaprosił mnie na wycieczkę zagraniczna. Źle się między nami układało i układa, ale zaprosił mnie. Zdziwiłam się i po namyśle postanowiłam przyjąć jego zaproszenie i zobaczyć co z tego wyniknie. Jak powiedziałam mu, że pojadę, to kazał mi za wycieczkę zapłacić :D Poległam :D

Gość Koleś123
Własnie napisz koleżko czy chociaz coś podupczyłeś za te 600 zeta? hehe

Gość ja jestem przeciw......
zacznij ją teraz zapraszać na spacery i kawe to sprawdzisz czy dziewczyna leci na twoją kase którą myśli że masz czy na ciebie. Jeśli na kase to cię zostawi i będziesz miał problem z głowy a jeśli jej zależy na tobie a nie na pieniądzach to zrozumie aluzje i bedzie ok;)

ja jak sie spotykalam z jakims chlopakiem i jak chcialam sobie cos sama kupic to nawet nie bylo takiej obcji bo czul sie wtedy urazony jak natrafilam raz na skąpca to dalam sobie z palantem spokoj na cholere mi ktos taki w razie jakbym miala miec takiego meza to wtedy juz w ogole porazka , wylical by tylko na co kase wydaje a ja nie sobie nie lubie oszczedzac :)

Jeżeli ty ją zaprosiłeś to ty płacisz ale w innej sytuacji nie widze powodu żebyś ciągle ją sponsorowal.

Gość owszem my tak na serio
prawdziwy facet nie pozwoli kobiecie za siebie zaplacic, chyba ze to jakos niedoswiadzony malolat ktory ma tylko kieszonkowe od mamusi 20 zl miesiecznie :D nigdy nie zdarzylo mi sie za siebie zaplacic , chcoiaz zawsze proponuje ale nigdy mi na to nie pozwolili

Gość murzxuj
wam gowno dac jebane lampucry na kase leca przebrzydle smzaty

no cóż laska sama powinna wpaść na pomysł ze ona cię zaprasza niestety takie czasy i doskonale rozumiem że zaczyna brakować ci kasy a dwa laska może zbyt wymagając bo powinna pomyśleć że nie tylko kawa i ciastko w cukierni obowiązkowo ale i w domu można miło czas spędzić

a jak zrozumieć powiedz wprost że nie masz kasy bo muisz sie liczyć by ci starczyło do końca miesiąca

Gość adamffffwwwwww
wy wredny baby chceta uprawnienia?Za siebie plaćta wy baby

Gość SerwiwWali
skoro wy lecicie tylko na nasz wygląd ( znam mase brzydkich dziewczyn , które są samotne bo oglądacie sie tylko za "fajnymi dupami" ) to czemu my mamy nie lecieć na kase ? Tym bardziej ,że facet z kasą to zazwyczaj facet ambitny, pracowity i z charakterkiem :) Boli co ? ;)

Gość miedzynarodowka 32666666666666
a mnie facet w zeszly weekend zaprosil na drinka i tak sie milo wieczor potoczyl ze w sumie wydal na nas za cala randke 3000 zł bo po drinku mial ochote na spa, pozniej kolacja a na koncu przyjemny apartament i wanienka z szampanem i pelno pachnacych olejkow mmmm chcialam mu oddac polowe tej kasy, chciaz te 1500 za apartament ale tylko mi odpowiedzial " nawet mnie tak nie obrazaj" to sie nazywa prawdziwy mezczyzna dokladnie kobiety kosztuja .. masz tka kobiete na jaka cie stac:) pamietajcie o tym chlopy:)

Gość facet bez kasy to z reguly
nieudacznik

Miszekkk ja też nie lubię na sobie oszczedzać ale wszystkie swoje zachcianki pokrywam sama. Dlaczego faceta, który nie spełnia wszystkich zachcianek, od razu nazwywać skąpcem, lekka przesada.

Gość pucomilo
to ja was jebie glupie kurwy jebane kurwy to ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwyto ja was jebie glupie kurwy jebane kurwy

Gość fiordy jadły mi z ręki
miedzynarodowka 32666666666666 - a potem się kurwa obudziałaś :D:D

Gość otóż to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
masz taka kobiete na jaka cie stac, jesli nie stac cie na zadna to siec w domu sam

Gość załośni...................
widzisz , oni nawet nie wierzą ze tacy mezczyzni sie zdarzaja a powinno im to dac do myslenia

Jeśli nie stac Cię na tę kobietę, to znajdz taką która wypije z Tobą browar za 2 zlote na ławce w parku :) zawsze masz wybór

Gość boli cie prawda i zal ci
ze nie stac cie na takie zycie , to nie byl sen tylko jeden z wielu dni spedzonych z prawdziwymi mezczyznami

nie jestem oni tylko ona :D:D na forum każdy może pierdolić ile co ma :D a w życiu to suchy chleb wpierdala :D

Gość ta od spa
facet gentelman ale ty dziwka, nazwij to po imieniu barter seksualno ekonomiczny ,prawdziwa laska dlatego za siebie płaci żeby nie musiała się rewanżować seksem, klarowny układ, a na kasę samą leca blachy i prostytutki, all w temacie

jeżeli dla Was prawdziwy mężczyzna to taki, który za was płaci to nie dziwie się, że sobotni wieczór spedzacie na forum :D:D

Gość pucomilo
JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBACJA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC JA PIERDOLE BABY ZADNEJ NIE DAM ANI GROSZ WOLE WALIC KONIA I CPAC I CHLAC I WAS JEBAC

Gość ssseeeebbb
Jeszcze nie zaruchalem, ale wszystko przede mna :classic_cool:

idźta spać, może przyśni się wam jakaś randka może na Hawajach :D:D:D:D:D