Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssseeeebbb

Jak dac kobiecie do zrozumienia, ze ona tez powinna za siebie placic

Polecane posty

mała_28 sorry, też jestem kobietą, zadbaną, z pełną szafą i nie wydaję takich olbrzymich sum na dbanie o siebie. No chyba, że ktoś codziennie solarium i co parę dni inne tipsy to już inna sprawa. ;)

Gość fiordy jadły mi z ręki
a najlepiej przygotowane do życia są te, które by innym grosz z dupy wyciągnęły :D:D

Gość nie mowimy ze wszyscy
sa skąpi tylko ci ktorzy zbieraja paragony i wyliczaja co do grosika ile wydali na kobiete a pozniej sie zala na forum

"panowie bo wy nie rozumiecie ze to jest przygotowanie do zycia, przeciez po to macie kobiety zeby z nimi zalozyc rodzine, to jak was nie stac na jedna kobiete to w jaki sposob chcecie utrzymac ją i dzieci ktore ona bedzie wychowywala i prowadzila dom, przeciez nie bedzie w stanie pracowac i zajmowac sie malymi dziecmi" nie żyjemy już w średniowieczu.

Gość kaśka11111
to chamstwo jest zbedne

Gość mała_28
Do solarium nie chodzę w ogóle, a paznokcie robię sobie tylko raz w miesiącu. Ale jak wyżej wyliczyłam na podstawową pielęgnację wydaję ponad 350 zł, a do tego dochodzą kosmetyki, kremy etc.

Gość badziew to jak ty to sobie
wyobrazasz, zostawic kilkumiesiecznie dziecko samo w domu i isc do pracy razem z chlopem bo to nie jest sredniowiecze?

ale z tym pojechałaś Fiordy... :D Co do tych wydatków na fryzjerke, kosmetyczke, itp.- robisz to dla faceta czy dla siebie?

Gość poduszeczkaaaaa
do malej 28 :) zgadzam sie z toba .... mnie akurat nie stac by isc na randke i placic polowe tyle kasy... mi 200 zl musi starczyc na zycie!!!!! mialam faceta , czasem mnie zapraszal, ale potem wygadywal, a wiecie co ???? glupia mleczna czekolade za 3 zl!!!! jak szlismy do mcdonalda , to za mnie zaplacil 6 zl( chessburger i mala cola) a on z 3 cheeseburgery i wielka cola .. i narzekal ile to wydal ... a jak ja zaprosilam go na salaltke ( dla odmiennosci) z kurczakiem za 12 zl na jedna osobe to wybrzydzal.... jak sobie to wyobrazacie ... ja na siebie 6 zl ( cola i kanapka) a on wielka cola i 3 kanapki a jescze na wychodne kupowal sobie tortille... przeciez ja nie bede placic !!!!! wtedy ja nie pracowalam dodam, a on mial 600 zl zasilku... potem w domu jedlismy, a potem mnie rzucil... powod ? do dzis slysze od znajomych ze mowil z byl dla mnie sponsorem ... masakra ... zadnego prezentu oid niego nie dostalam, jak kupilismy pierogi domowe to mi kazal zjesc tylko 2 !!! a ja bylam taka glodna...

Gość mała_28
No ja sobie akurat wyobrażam i w przyszłości zamierzam tak zrobić.

są opiekunki, babcie, a rola kobiety już dawno wykroczyła poza reproduktorkę. No chyba, że Ty z tych, co to najwyższą ich ambicją jest siedzenie w pieluchach. Co kto lubi.

Gość kobiety twierdza zazwyczaj
ze robia to dla siebie ale prawda jest taka ze robia to dla facetow, bo po co maja wygladac idealnie jak nikt na nich nie patrzy

-jakby Bozia dała urodę to by się obeszło bez tych wszystkich zabiegów-sorki poprzednio mi gdzies wcieło tą część Twojej wypowiedzi ;)

Gość do badziew
wlasnie widac ze ciebie wychowywala opiekunka od urodzenia bo najwidoczniej nie wiesz co to jest matczyna milosc i bliskosc do dziecka. na opiekunke mozna sie pozwolic jak dziecko jest wieksze a nie caly czas bo to dziecko nie bedzie wiedzialo kto jest jego matka

kobiety twierdza zazwyczaj A najśmieszniejsze jest to, że facet i tak nie zauważy czy wydałaś 200 na kosmetyczkę czy nie, bo oni nie widzą różnicy. :)

kobiety twierdza zazwyczaj A najśmieszniejsze jest to, że facet i tak nie zauważy czy wydałaś 200 na kosmetyczkę czy nie, bo oni nie widzą różnicy. :)

Gość kaśka11111
"grosz z d**y wyciągnęły " o tym chamstwie mowie, troszke kultury

Atitii :classic_cool: :D

kaśka11111 :D:D

Gość nie jestem pewnaa
jakby przyszla taka prosto z lozka to by jej nawet nie poznal

"na opiekunke mozna sie pozwolic jak dziecko jest wieksze a nie caly czas bo to dziecko nie bedzie wiedzialo kto jest jego matka" po to właśnie mamy urlop macierzyński. Nie miałam nianiek, miałam żłobek i przedszkole, a moja mama pracowała cały czas.

Gość mała_28
Historia opisana przez poduszeczkaaaaa dała mi trochę do myślenia o sytuacji odwrotnej. Zarabiam prawie 5 tysięcy na rękę, wyobraźmy sobie, że spotykam się z kimś kto ma 600 zł zasiłku. Od czasu do czasu chcę wyjść do kina, do teatru, do klubu czy po prostu nawet na kawę. Stać mnie na pewne rozrywki, więc nie chcę z nich rezygnować. Ale on nie ma pieniędzy - więc albo rezygnuję z tego typu rozrywek, albo płacę za niego.

Z jednej strony - trzymanie i liczenie rachunków to jakiś żart, z drugiej - kobiety też mają trochę nas**ne w głowach. Miałem taką jedną, która co rusz wymyślała droższe rozrywki i absolutnie nie zamierzała partycypować w ich kosztach. Faktem jest, że zarabiała może 1/4 tego co ja, ale mimo wszystko - sam bym na to w życiu nie wydawał i te jej zachcianki bardziej mnie męczyły, niż dawały jakąkolwiek satysfakcję. Przy tym cholernie była obruszona, gdy pomagałem rodzinie itp, w tym na naprawdę ważne potrzeby i uważała, że to naciąganie. Któregoś dnia mi oświadczyła, że nie wyobraża sobie, żeby to ona kiedykolwiek kogokolwiek utrzymywała, nawet gdy tej osobie pośliźnie się noga, będzie chora itp (sama żyła na mój koszt - jej pieniądze były tylko dla niej). Pogoniłem pasożyta :P

Gość vvyyyyy
paktofonika ci da odpowiedź nie stawiaj drogich alkoholi niech nie uderzy dziurze woda sodowa do głowy

Gość i tak musiscie
wydać to 350 żeby złapać kogokolwiek , więc nie chodzi o tego konkretnego faceta i randkę,swoją drogą niezłym trzeba być paszczurem żeby tyle na maskowanie się tapetą wywalać, Logo dnia daję dupy za talerz zupy w restauracji ,,,

kiedyś mój facet powiedział mi, że podobam mu się tak bardzo między innymi dlatego, że jak budzi się rano obok mnie to się nie zastanawia kto koło niego leży i nie ma ochoty uciekać. ;) a propos różnic z makijażem i bez...

Gość zupełnie nie rozumiem
Plotą bzdury siksy, które by chciały (!), aby facet zawsze za nich płacił, chciałyby i nic po za tym, bo w rzeczywistości pewnie nikt za nie płaci, dlatego krytykują autora. Czasy są, jakie są i różnie bywa z kasą, a płacenie za kobietę, to stare czasy, dlatego dziewczyna, która liczy na to, że będzie miała wszystko za darmo, powinna sobie poszukać sponsora .... yhm...w stosownym wieku.

Gość mała_28
A czy to moja wina, że mam naturalnie beznadziejnie mysi kolor włosów i dlatego go farbuję ?? Mam tłustą cerę, więc muszę chodzić do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy i to jest podstawowy zabieg pielęgnacyjny.

bdzioch i bardzo dobrze zrobiłes. Ja tez znam dziewczyny, które oczekują od facetów wszystkiego ale oczywiście nie pracują i jeszcze nic w domu nie zrobią i jak tu się chłop ma nie w....