Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddededwdwdddeddd

Moj facet we mnie nie wierzy...

Polecane posty

Gość ddededwdwdddeddd

to jest bardzo przykre. nie wierzy że coś kiedys osiągne , nie wierzy ,że mnie na coś stać .. i ciagle to podkreśla . ,zę jestem taka i taka i ,ze on wie ,ze ja sie nie zmienie i ze pewnie jak z nim zerwe to faceci mnie tylko beda chcieli do łozka ,a nie na poważnie i ,ze pewnie nie założe rodziny nawet :( przez to mi się nawet nie chce czasemz nim rozmawiać czy kochać jak on mnie tak zdołuje na maxa mimo ,ze go kocham ,ale odechciewa mi sie sie..

Gość ddededwdwdddeddd
i stwierdził ,ze mam wiecej wad niż zalet wg niego:( boje sie ,ze poadne w jakies kompleksy bo narazie wierze ,ze sobie ze wszystkim poradze ,a co bedzie potem

Gość i po co z takim
hujem jestes, sam pewnie jest jakims wypierdkiem i dowartosciowuje sie toba, dopoki z nim bedzie to fakt nic nie osiagniesz. Ja mialam takiego ojca, trzeba uciekac od takich ludzi, bo to niedowartosciowane gnoje, ktore lecza swoje ukryte kompleksy i tyrani. Jak dlugo z takim bedziesz to po pewnym czasie w to uwierzysz i bedziesz na dnie.

Gość a mój we mnie wierzy,
wspiera we wszystkim co robię, jak coś mi się uda to się cieszy i zawsze powtarza, że na pewno sobie ze wszystkim poradzę, mówi że jestem cudowna i pewnie wszyscy faceci mu mnie zazdroszczą :p

Gość dZIEŃ śWIRA
potem bedzie gorzej :D koleś pakuje w ciebie swoje alterego i się nie zmieni raczej weź sobie za motto : facet który nie potrafi byc dla kobiety oparciem na kobietę nie zasługuje i znajdź normalnego

Gość zarazhalo
to dziwne, ze on dostrzega w tobie tyle zla, a mimo to mowi, ze to ty z nim zerwiesz, a nie na odwrot;)

Gość ddededwdwdddeddd
mam nadzieje ,ze nie bede na dnie,ale moja wiara w siebie juz troche spadła .. chyba zanim z nim zaczełam byc to byla wieksza tez mam takie wrazenie ,ze on sie musi jakos dowartościować , nie wiem nie jestem jakis pscyhoanalitykiem ,ale jemu do idealu samemu wiele brakuje. moglabym mieć spokojnie innego faceta wiec to nie wynika z tego ,ze boje sie samotności. poprostu za bardzo sie w to zaplatałam .. mam nadzieje ,ze kiedys bede sie zastanawiać jak mogłam być z takim kims kto mnie ponizal w ten sposob

Gość zarazhalo
to takie manipulacja... wyniakajaca z jego poczucia niepewnosci, ze strachu. chce ciebie do parteru sprawdzic, zeby stracila poczucie pewnosci i wartosci wlasnej, a wtedy juz bedzie mial cie w garsci...bo z zerowym poczuciem wartosci nie odejdziesz od niego obawiajac sie, ze taka beznadziejna nikogo nie znajdziesz, a on mimo wszystko z kims tak zlym jak ty jest. musisz byc czujna, bo zaraz uwierzysz w jego slowa. a wtedy to poczatek konca - twojego jako osoby. 3maj sie.

Gość ddededwdwdddeddd
no tak on sie boi ,ze z nim zerwe z dtugiej strony.., moi byli nie byli ideałami ,ale dużo bardziej mnie szanowali niż on taka jest prawda

Gość dZIEŃ śWIRA
zostaw go... pisze serio. Ten człowiek cię zniszczy

Gość zarazhalo
i co chcesz z nim byc skoro cie nie szanuje ? co bedzie potem? potem zazywczaj bywa jeszcze gorzej niz lepiej.

Gość ddededwdwdddeddd
zostawie tak planuje żeby to w koncu zrobić tylko musze znaleźć w sobie ta sile .. mam nadzieje ,ze jak mi sie uda wyplatac z tego zwiazku to nikomu sie nie pozwole juz tak traktować. ja mam wady owszem ,ale on tez ma całe mnostwo tylko on swoich nie widzi tylko te moje

Gość ddededwdwdddeddd
to wogole jest bardzo trudny człowiek .swoja była też zle traktowal z tego cos sie dowiedzialam

Gość niania frania23
to wrecz ksiazkowy przypadek, dziwie sie, ze jeszcze z nim jestes.

Gość zarazhalo
takie osoby potrafia uzaleznic od siebie.

Gość niania frania23
rozumiem, ale skro autorka juz sama widzi rezultaty i jego zagrywki, to trzeba sie opanowac, poimimo "milosci"