Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypisac sie czy nie

Czy mozna chodzic z dzieckiem do dwoch lekarzy na kase chorych

Polecane posty

Gość wypisac sie czy nie

moze ktoras mama mi podpowie co zrobic.Mieszkalismy do tej pory w miescie i nasze dziecko jest caly czas zapisane do pani doktor wlasnie tam .Teraz przeprowadzilismy sie na wies ok 20 kilometrow od miasta jest tu przychodnia lekarz dla dzieci itd.i niewien co zrobic czy zapisac dziecko tutaj czy jezdzic te 20 kiloetrow do naszej pani doktor .A moze mozna i tu i tu choc to wydaje mi sie niemozliwe,niemam pojecia co zrobic nasz malec ma 2 latka wszystkie szczepienia choroby bilanse przechodzil tam ,a teraz w razie choroby mieli bysmy bardzo blisko moze byl ktos w podobnej sytuacji poradzcie cos mamy...

Gość Niewidoczny dla innych
Nie można. Składasz deklarację w jedym osrodku i tyle. Jeśli zlożysz w innym automatycznie usuną cie z tamtego. Jak wyszłam za mąż i zapisałam się Tu gdzie obecnie mieszkam, akutomatycznie z poprzedniej przychodni byłam usunięta. Pytałam o to w ośrodku czy musze się 'wymeldować' z poprzedniej więc mi powiedzieli, że to się samo zrobi i nie musze stąd to wiem.

Gość tak dobrze to nie ma
Musicie wybrać. Ale nie trzeba się wypisywać, po prostu jak pójdziecie na pierwszą wizytę-potrzebny dokument ubezpieczenia i potwierdzenie zgłoszenia dziecka do ZUSu-to Was zapiszą i automatycznie w poprzedniej zostaniecie skreśleni-nowa przychodnia wysyła informacje do starej.

Gość wypisac sie czy nie
No i co tu teraz zrobic ,nic jedziemy niebawem do naszej pani doktor porozmawiamy i moze poczekamy az przejdzie te wszystkie szczepienia obowiazkowe i zobaczymy