Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgfbfgbfgdgb

wkurza mnie to pier*olenie dziewczyn

Polecane posty

Gość sgfbfgbfgdgb

o tym wzroscie ze jak wysoki to odrazu zajebisty ze tylko to sie liczy, tzn ze jak bedzie taki np http://www.gadki.lublin.pl/obrazki/nr6364/88__v.%20ziutek.jpg ze wzrostem 185 to jest mega przystojniak tak? A wlasni etakich najwiecej jest wysokich rozejrzyjcie sie, rzadko kiedy widze typa naprawde przystojnego i dobrze zbudowanego o wysokim wzroscie, najwiecej dobrze zbudowanych jest takich okolo 175-180 nie wiecej

Gość mieszaniec55
i co w związku z tym?

Gość sonia345
chmm.. koleś ze zdjęcia nie ważne ile by miał wzrostu raczej by się kobietą nie podobał.

Gość Eowyn
Ja widzę tendencję odwrotną, tu na forum to faceci ciągle pieprzą, że kobiety lubią tylko wysokich :D

Gość odlacz internet
masz kompleksy :D buhahha pewnie jestes krasnalem :D wspolczuje :P

Gość do odlacz internet
nie bede tego belkotu komentowac, do reszty - tak jasne kolesie, tylko poczytajcie sobie wlasne wypowiedzi w inncyh watkach, moze wogole normalny koles teraz to 3 metry a baba 2, 5 m 180 kg wagi rozmiar buta 78. A powyzszy przyklad ze zdjeciem mial udowodnic ze wzrost niewiele mowi o wygladzie a najwiecej o nim wy kobiety pieprzycie w internecie

Gość odlacz internet
a jednak....:D

Gość Eowyn
Autorze tematu, powiem wprost: przestań zwalać brak powodzenia na swój wzrost, problem leży gdzie indziej :p

Gość sonia345
widać że masz ostre kompleksy. oczywiście uczucia są najważniejsze ,ale wygląd też jest ważny,a wzrost ma do wyglądu dużo wspólnego. bo np. chce zaprosić kolegę na wesele,studniówkę, jakiś bal, sama mam 175, to nie zaproszę kolesia o tym samym wzroście bo by to po prostu śmiesznie wyglądało. nie mówię oczywiście że skoro facet jest fajny itp, to go przekreślę bo jest niski czy tego samego wzrostu, kiedyś spotykałam się z chłopakiem niższym odemnie i nie przeszkadzało mi to.

Gość ReDPhone
nie wiem z jakiego srodowiska wywodza sie dziewczyny ktore sie tu wypowiadaja w rożnych tematach ale autor ma troche racji ... Niestety :-/ A i mam 181 i nie uwazam ze jestem niski, sredni ale wlasnie wysoki, na ulicy rzadko widuje wyzszych od siebie//////// najwyżej z 15% ludzi (facetow ) jest ode mnie wyzszych, dlatego dziwią mnie te komentarze.

Gość kobietom nie kobietą soniu
słownik kup.

Gość sonia345
wiem że pisze się kobietom, każdemu zdarza się popełnić błąd. tym bardziej jak szybko pisze. ale dziękuję za poprawienie.

a tem bzdety gadacie koleś nie musi być piękny jak z obrazka wystarczy że jest pewny siebie męski i zabawny to wystarczy.ja nie nawidze tych pedziów wypakowanych i po solarce obleśność.facet ma wyglądać jak facet nie jak pedał!!!!!

Gość Truman Show
tu jest rozmowa o wzroscie nie o sztucznych penisach.