Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiczekpra

Nadszedł czas rasowej dominacji

Polecane posty

Gość wiczekpra

prawiczkowa pięść w imieniu naszej nacji.

Gość wiczekpra
Klasztor Szaolin. Zakładam filę w opactwie w Tyńcu. Wygnamy staruchów i będziemy się szkolić w sztukach walki. Potem weźniemy władzę w Polsce i wprowadzimy prawiczkowy autorytaryzm. Będą zamykane kluby i dyskoteki, zostanie wprowadzony całkowity zakaz sprzedarzy alkoholu oraz celibat i zostaną zlikwidowane szkoły koeadukacyjne oraz dni wolne od pracy.

Gość klucz imbusowy
Blood and Honour Polska, Combat 18 - jestem ich rzecznikiem prasowym. Proszę o zadawanie pytań. Powiem Wam ludzie że aryjskość nie jest taka zła. Adolf Hitler jako pierwszy rozpoczął walkę z nowotworami oraz bronił praw zwierząt.

dorzuć też nakaz pracy dla prawików :D oraz oślepianie złych białogłów, które nie poznały się na Waszym wartościowym wnętrzu :classic_cool:

Gość klucz imbusowy
Założymy Milicje Maryjną, która niczym Zmilitaryzowane Oddziały Milicji Obywatelskiej będzie pałować laski które odrzuciły prawików.

Gość klucz imbusowy
żydostwo, masoni - nie oddamy prawiczków. Są przeznaczenie do życia konsekrowanego.

Gość klucz imbusowy
New World Order coraz bliżej. A kiedy nas zaczipują? RFID, szczepionki, HAARP, chemtrails to tajny plan iluminatów i żydomasonów.

Gość hym..hum.....
Jak one no te prawiki nie wiedzą co to agraryzm :p

Gość klucz imbusowy
A skąd mają wiedzieć, przecież nie uprawiają niczego, tymbardziej Sexiora

Tak bliski jest nasz czas, o którym kiedyś śniłem Mieć cud dziewicę o tym ciągle marzyłem Łopatą obić ryj, tym którzy nas niszczyli Zapłątą będzie śmierć, ja liczę Wasze winy Zamienię klawiaturę na karabin maszynowy Kpiłeś z mego prawicta, co teraz kurwo zrobisz? Śmierć to jest mój wróg, nadeszły nasze czasy Poranek rewolucji, odnowa prawiczej klasy! Nadszedł czas prawiczej dominacji! Komp i tel w imieniu kafe nacji Offerma, od dzisiaj już na zawsze Szczodry plon Combat Prawiczej klasie!

Gość klucz imbusowy
A mnie rozwalają błędy ortograficzne na tej stronie.

Gość klucz imbusowy
i wiesz co jeszcze mnie rozwaliło? że dali plakat marszu niepodległości na swoją stronę. Tak jakby byli niespełna rozumu. Chyba każdy NS wie że miał się tam stawić a ci umieścili plakat robiąc złą robotę nacjonalistom.

Gość klucz imbusowy
są tam jakieś ładne narodowe socjalistki ktore by mnie rozprawiczyly? bym nabrał troche oglady przy nich.

Gość Prawik4life
domy publiczne opodatkujemy. wysokosc podatku 2,5% od dochodu kazdego takiego przybytku.

Gość Prawik4life
Pieniądze przeznaczymy na zapomogi dla prawiczków. do 18 r.ż - 300 zł mies. 18-25 - 600 zł mies. pow 25 lat - 1000 zł mies.

Gość Prawik4life
W przypadku korzystania z zasilku dla bezrobotnych ta kwota zostanie zmniejszona o połowe.

Gość Prawik4life
zglaszam sprzeciw. niech maja cos z zycia. jezeli zakazemy to rozwinie nam sie czarny rynek alkoholu.

Gość leczcie sie
bo ta niezdrowa fascvynacja prawiczkami i ciagle zakladanie o nich tematow swiadczy o marnej jakosci waszego zycia lub jakims zaburzeniu

Gość Kingman
To ja bym mial 1000 zl. Niezle