Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studeeeeeeeeeeeeentkaaaaaa

Cejrowski vs Czubaszek - po czyjej stronie jesteście?

Polecane posty

czubaszek to taki sam typ czlowieka co bartoszewski czy kutz stetryczali emeryci nieszczesliwi ze swojego zycia zyjacy cale zycie w klamstwie wiedzacy ze powoli umieraja w samotnosci i kazdy niormalny czlowiek nimi gardzi wiec nie pozostaje im nic innego jak zabluysnac jakas kontrowersyjna wypowiedzia

Gość Nie warto rozmawiać
MOIM zdaniem, to wlasnie manipulacja w tvn i gw, doprowadzila do tego ze wiekszosc z was mysli ze manipuluje wami kosciol, o to im wlasnie chodzi. wiesz co to jest? To jest komuna. Od kiedy to liberalizm (od łac. liberalis "wolnościowy" lub liber "wolny"), który jest nastawiony na rozszerzenie i poszanowane praw i wolności obwatelskich (prawo do aborcji jest niewątpliwie prawem obywatelskim) jest jednoznacze z komuną? Ktoś tu nie rozumie znaczenia słów, których używa:D Wyznacznikiem ideologii totalitarnej jest ograniczanie praw i wolności obywatelskich w drodze nakazów i zakazów, często w interesie państwa czy narodu. A taką ideologię reprezentuje konserwatywna prawica. Inna sprawa, że PO nie jest tak naprawdę partią liberalną.

Gość Nie warto rozmawiać
Jeśli mam wybór Cejrowski czy Czubaszek, wybieram Czubaszek.

Gość Nooo!
Wszystko pieknie ladni! ...tylko ! jezeli Czubaszek jest taka hop!! do przodu...to zapewniam was ,ze juz w czasach komuny , byly srodki antykoncepcyjne...i skoro ona taka bystra byla!!! to mogla sie zabezpieczyc!!..po pierwszej skrobance! powinna juz wiedziec , ze tak! dale byc nie moze!! Denerwuje mnie to, ze uwaza sie za taka " swiatowa" kobiete ...a tak oczywistych rzecuzy nie wiedziala... Nie mnie ja osadzac....ja ,moge nia tylko pogardzac!! do tego, nie jest mi potrzebna opinia Cejrowskiego!!Jeszcze.... potrafie sama myslec!!!

Gość trololololololo
Czubaszek gada trzy po trzy, ale Cejrowski to już wogóle ma zryty beret, powinien zamknąć morde, bo akurat jego ten problem (aboracja) bezpośrednio nie dotyczy, wielki hipokryta i żałosny człowieczek wg. mnie, wogóle rozwala mnie jego postawa wobec kobiet, które chyba uważa za odrębny i niższy gatunek, zachowuje się jakby urwał się z conajmniej XV w. w sumie to bardzo by mu pasowało cofnięcie się w tamte czasy, taką Czubaszkową to by usunął, żeby inne "śliwki" nie zgniły. Obrzydliwy hipokryta, ale to częsta cecha katoli.

wawcia powraca6969 Nie no tamta wypowiedź tak, ale np. " pamiętam Cejrowskiego z WCKwadrans, już wtedy robił programy na granicy, wywalenia go za mordę z tv, ale zawsze się znalazł jakiś , ktoś kto go poparł. Potem zaczął robić programi gdzie chodził na bosaka, nawet mozna było obejrzeć, ale z czasem robiły sie tendencyjne i go po prostu wywalili na zbity ryj, i jakoś się na tv2 trzyma. Dla mnie człowiek paskudny, jego jakies dziwne obywatelstwo, dwa paszporty, moim zdaniem typ negatywny, a ponadto katolicki oszołom. Maria Czubaszek, powiedziała coś co głuche stare matrony nie dosłyszały i zrobiły straszny raban. A pani Czubaszek, powiedziała tylko, że dziecko to poważna sprawa, i nie kazda kobieta może być matką." już sens ma, wiec na pewno psycholem nr 2 na tym forum to on nie jest.

Gość zgadzam sie z kims powyzej, ze
ktokolwiek byłby po drugiej stronie, nie popre Cejrowskiego. Mam na niego alergie od czasu jeszcze WC kwadrans. Tn raz moze bylam po jego stronie, jak sie przejechal po Frytce. Alew Frytka i Czubaszek to inna klasa Na pewno wole Czubaszek.

Szkoda, że niektórzy nie czytają wpisów W. Cejrowskiego np na jego facebooku. Wiele wypowiedzi wydaje się kontrowersyjnych i z niektórymi też się nie zgadzam ale ostatnio regularnie poczytałam sobie jego wypociny - i wiele się wyjaśnia. Od razu podejście do tego człowieka zmienia się na bardziej pozytywne :)

Szkoda, że nie omijał szerokim łukiem, z niesmakiem i wstrętem do tego, swojej byłej żony zgwałconej, podejmującej kilka prób samobójczych. W kontekście wiary, to podobny przedział. Choć Czubaszek przegięła pałę, wybierając między tym dwojgiem, stawiam na nią. Jest przynajmniej prawdziwa w tym co robi. Kryptogej niech zamknie krzywego ryja. :P 🖐️

Gość ruta stepowa_
To nie pierwszy taki "wybryk" Cejrowskiego. Ma już na swoim koncie wypowiedzi takie jak "od pedałów nie biorę bo zahivione" w momencie kiedy działacz gejowski wręczał mu ulotkę czy "co za głupie, głupie ludzie, bałwanom oddają cześć" skierowane do wyznawców buddyzmu przyjeżdżających do Tajlandii. I wiele, wiele pomniejszych. Szczytem chamstwa był też wywiad przeprowadzony z M.Frykowską. Paradoksem jest też że jako 48-letni bezdzietny rozwodnik promuje wartości rodzinne i życie rodzinne ;] Jest z kogo brać przykład, doprawdy ;]

Gość lonty
ale kim do chuja pana jest ta cala Czubaszkowa? bo ona w zasadzie slynie tylko z tego ze gada tak jakby zebow w gebie nie miala

Gość ruta stepowa_
"Wyszłam za mąż zaraz wracam", "Płacz maleńka płacz, rycz maleńka rycz masz to u mnie od dziś" mówią Ci coś te teksty ? To tylko przykład utworów które napisała Czubaszek.

Gość kromkachleba
Czubaszek!!! cejrowski to fanatyk religijny i hipokryta.

>>>Paradoksem jest też że jako 48-letni bezdzietny rozwodnik promuje wartości rodzinne i życie rodzinne ;] Jest z kogo brać przykład, doprawdy ;] Pajac i tyle. Kryptogej. :D

Gość Nooo!
Cejrowski! Napisal pare ciekawych ksiazek...miedzy innymi, " Gringo wsrod dzikich plemion"..za ktora to dostal 2-statuetki {jedyny w histori Empoiku}...wkategori Bestselery 2008!! a za serial "Boso przez swiat" ..zostal nagrpodzony w Nowym Jorku!! ...za najlepszy serial podrozniczy!!!! Ma na swoim koncie wiele innych sukcesow! Jakim sukcesem, moze, pochwalic sie Pani Czubasze??? { oprocz skrobanek}...bo jakos sobie nie przypominam......

Gość Nie warto rozmawiać
A co czyni autorytetem pana Cejrowskiego? Pewnie te dwa mierne programy, których był autorem.

Gość lonty
nie chcialabym byc niegrzeczna szczyla to sobie znajdz w rodzinie, znam tysiace zacniejszych osob niz Czubaszkowa , to obciach chwalic sie publicznie ze dwa razy usunela ciaze

Gość ruta stepowa_
A obciachem nie jest notoryczne obrażanie przedstawicieli mniejszości seksualnych i religijnych ?

Gość lonty
z drugiej strony Cejrowski to obłudnik to tak jakby wybierac miedzy dżumą a cholerą

Gość ktoś :)
JAsne ,że po stronie Cejrowskiego !!

Gość lonty
ruta stepowa z tym ze ona raczej nie obraza mniejszosci religijnych, chyba ze masz na mysli jego krytyczne uwagi z ktorymi sie zgadzam pod adresem islamskich terrorystow

Gość ruta stepowa_
Mam na myśli jego program o Buddyzmie zrealizowany w Tajlandii.