Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studeeeeeeeeeeeeentkaaaaaa

Cejrowski vs Czubaszek - po czyjej stronie jesteście?

Polecane posty

Gość zordonowka
Inteligentny tępak zordonowka nie chodzi pewnie o jej ogólne poczucie humoru. A moim zdaniem , przelamywanie tabu nie jest niczym złym ,wiele kobiet stosuje aborcję tylko po prostu nigdy się do tego nie przyzna. Lepiej zrobić aborcję niż, wychowywać dziecko, podczas gdy się go nienawidzi, albo gdy nie jest się mu w stanie zapewnić godziwych warunków do rozwoju." to nie jest lamanie tabu tylko prowokacja i promowanie aborcji, nie wazne co zrobila-jasne jej wybor ale niech sie tym nie chwali mowiac ze to cos wspanialego, a poza tym jak ktos nienawidzi dzieci to niech sie zabezpiecza a nie bzyka na prawo i lewo.

Gość a cóż powiedziała Czubaszek
napisałem, że ma poczucie humoru, bo pisze felietony , wystepuje w serialu Spatkobiercy, ale ten ciemny pisowski lud nawet nie o tym pojecia, tylko to co ten pierdolnięty w mózg Cejrowski ględzi , stary poyebaniec, ale o tym że wystepuje w babskim kanale tvn Style

Spadkobiercy, a że sam występuje w babskim tvn Style, to kutas nie wspomina.

Gość lonty
wiemy juz ze Czubaszkowa- kimkolwiek ona jest- wyskrobala sie i chodzi dumna jak paw z tego powodu,a moze przy okazji mózg tez jej wyskrobali? pytam bo nie wiem

Gość lonty
tak przy okazji nie jestem tez za Cejrowskim ktory wydaje mi sie obłudnikiem

a co ciebie obchodzi jej dupa, przygłupie.

Gość zordonowka
A ten ciemny POwski lud nie ma pojecia o NICZYM jak sie was wszystkich oszukuje i wciska ciemnote, jak sie wam prawi WOLNOSC, WOLNOSC, ABORCJA MARIHUANA a wy lemingi leziecie za tym i gowno z tego macie tylko jeszcze bardziej zryte mozgi, zal mi was, trzeba byc naprawde ograniczonym zeby tego nie widziec, zeby slepo wierzyc w to co wam wpaja gazeta wyborcza , tvn i pani czubaszek na przyklad. ZAL ZAL ZAL...

Gość zordonowka
[zgłoś do usunięcia] a cóż powiedziała Czubaszek a co ciebie obchodzi jej d**a, przygłupie." nIC nas nie obchodzi jej dupa. wlasnie o tym mowa. NIech zamknie morde i tyle.

zordonowka "to nie jest lamanie tabu tylko prowokacja i promowanie aborcji, nie wazne co zrobila-jasne jej wybor ale niech sie tym nie chwali mowiac ze to cos wspanialego, " Może i wyszła z tego prowokacja, ale ona po prostu powiedziała to co myśli. Podobno mamy wolność słowa, nie? Wiem ,że ta wolnosc słowa jest poniekąd żartem, bo nikt nie lubi dewiacji, ale każdy robi to na co ma ochotę, zgodnie z własną moralnością. Z jednej strony aborcja jest złą, a zdrugiej nie, nie iwem co myśleć na ten temat. W każdym razie w konflikcie z Cejrowskim jestem za nią, bo Cejrowski zachowuje się jak by nadal było średniowiecze. a poza tym jak ktos nienawidzi dzieci to niech sie zabezpiecza a nie bzyka na prawo i lewo." NIekazde zabezpieczenie daje 100% skuteczności, poza tym jesteśmy tylko ssakami i ciężko nam zapanować nad swoim instynktem zwierzęcym czasem. Moim zdaniem lepiej zrobić aborcję niz porzucić dziecko, zabić, albo je nienawidzić.

Gość zordonowka
ok, juz jak musisz zrob aborcje, ale nie wpajaj mi ze to cos wspanialego

Gość jaszadaga
Czubaszek nie narzuca mi jak mam zyc. To co ona robi czy robila mnie nie obchodzi. Cejrowski chcialby narzucic mi swoj, jedynie sluszny swiatopoglad :O Wiec Cejrowski to dla mnie zero a zera popierac nie bede!

Gość zordonowka
Bo moim zdaniem aborcja jest zla. I mozecie mi mowic ze mam poglady rodem ze sredniowiecza ale podobno jest wolnosc slowa czyz nie? Wiec skoro bronicie pani czubaszek ze mowi co mysli, to ja tez mowie co mysle.

A ten ciemny POwski lud nie ma pojecia o NICZYM jak sie was wszystkich oszukuje i wciska ciemnote, jak sie wam prawi WOLNOSC, WOLNOSC, ABORCJA MARIHUANA a wy lemingi leziecie za tym i gowno z tego macie tylko jeszcze bardziej zryte mozgi, zal mi was, trzeba byc naprawde ograniczonym zeby tego nie widziec, zeby slepo wierzyc w to co wam wpaja gazeta wyborcza , tvn i pani czubaszek na przyklad. ZAL ZAL ZAL... Masz rację trochę z tym. Ale tez trochę przesadzasz. Wielu ludzi ma po prsotu w dupie politykę, tak jak ja i myśli samodzielnie. Chociaz wielka część społeczeństwa, jest manipulowana. A manipulacja ta rozpoczyna się od chrztu...

Gość ja jestem za p.Maria
To kobieta jest w ciezy i ma prawo decydowac czy chce miec dziecko czy nie- jesli ojciec ma gdzies co sie dzieje, inna sytulacja jesli facet chce dziecka.Ale to powinna byc prywatna sprawa a nie decyzja urzednikow!

Nigdy nie lubiłam tej starej raszpli, a Cejrowski to fajny facet, dlatego odpowiedź brzmi WOJTI :classic_cool:

Gość mpkgop
a gdzie moje wypowiedzi?

Gość zordonowka
inteligetny tepak "Chociaz wielka część społeczeństwa, jest manipulowana. A manipulacja ta rozpoczyna się od chrztu..." MOIM zdaniem, to wlasnie manipulacja w tvn i gw, doprowadzila do tego ze wiekszosc z was mysli ze manipuluje wami kosciol, o to im wlasnie chodzi. wiesz co to jest? To jest komuna.

MOIM zdaniem, to wlasnie manipulacja w tvn i gw, doprowadzila do tego ze wiekszosc z was mysli ze manipuluje wami kosciol, o to im wlasnie chodzi. wiesz co to jest? To jest komuna. :D Nie oglądam tvnu, nie czytam wyborczej , nienawidzę rządu i nienawidzę kościoła. Nie pasuję do twojego szablonu chyba...A , co może powiesz , że chrzczenie dziecka które nie ma nic do powiedzenia na ten temat, to nie manipulacja?

pamiętam Cejrowskiego z WCKwadrans, już wtedy robił programy na granicy, wywalenia go za mordę z tv, ale zawsze się znalazł jakiś , ktoś kto go poparł. Potem zaczął robić programi gdzie chodził na bosaka, nawet mozna było obejrzeć, ale z czasem robiły sie tendencyjne i go po prostu wywalili na zbity ryj, i jakoś się na tv2 trzyma. Dla mnie człowiek paskudny, jego jakies dziwne obywatelstwo, dwa paszporty, moim zdaniem typ negatywny, a ponadto katolicki oszołom. Maria Czubaszek, powiedziała coś co głuche stare matrony nie dosłyszały i zrobiły straszny raban. A pani Czubaszek, powiedziała tylko, że dziecko to poważna sprawa, i nie kazda kobieta może być matką.

Gość zordonowka
moze i generalizuje, ale zainteresuj sie troche w wolnej chwili tym co sie dzieje w polsce, a sam zobaczysz dlaczego generalizuję.

No trochę się interesuje, ale szczerze mówiąc nie mam na to nerwów i zraz częściej myślę o emigracji. Wielu ludzi nie ma własnego rozumu i powiela postawy innych, poza tym uważa TV i prasę za wyrocznie, a dyskusja z takim to jak rozmowa ze ścianą.

to co się dzieje w Polsce w związku dzietnością, to niebywała wprost klęska KK katolickiego i milionów wywalonych w bloto, za nauke religii. Nawet w PRL< to żle nie było z narodzinami dzieci, a nie działały żadne pro-life i jakies inne oszołomstwa.

to co się dzieje w Polsce w związku dzietnością, to niebywała wprost klęska KK katolickiego i milionów wywalonych w bloto, za nauke religii. Nawet w PRL< to żle nie było z narodzinami dzieci, a nie działały żadne pro-life i jakies inne oszołomstwa. o czym ty bredzisz kafeteryjny psycholu nr 2 ?? ciebie sie czytac nie da takich jak ty sie powinno napierdalac po mordzie codizennie

Gość Nooo!
Czy wy napewno wiecie ,co powiedziala Czubaszek?? Ze zabilaby !!!!!!! nawet!!!!! bedac w 7-8-smym miesiacu CIAZY!!!!!! zdajecie sobie sprawe z tych SLOW!!!! Nie wierze......ze wiekszosc z WAS, to...... zimni mordercy!!!! wiecie co? nawet, gdybym cos takiego zrobila {a nie zrobilam] trzymalabym morde w kubel!!!! Sznaps-baryton...Czubaszek , mowi mi o niej wszystko! Mysle,sobie.... dobrze ze ona nie ma dzieci!!!

to co się dzieje w Polsce w związku dzietnością, to niebywała wprost klęska KK katolickiego i milionów wywalonych w bloto, za nauke religii. Nawet w PRL< to żle nie było z narodzinami dzieci, a nie działały żadne pro-life i jakies inne oszołomstwa. jesli to nie jest bzdura to twoj nick faktycznie to 100% prawda musi byc