Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studeeeeeeeeeeeeentkaaaaaa

Cejrowski vs Czubaszek - po czyjej stronie jesteście?

Polecane posty

Nie warto rozmawiać to ciekawe co napisałaś :) o ile w gospodarce i finansach jesteś za odpowiedzialnośćią i logicznymi konsekwencjami podejmowanych decyzji to w moralności ...? " to jest dobre co jest w danej chwili wygodne ' ? w imię wolności sypiam z kim chcę ,ale jak zajdę w ciązę to skrobanka jako " sposób na kłopot " i owrót do wolności ? moralność kalego sie kłania :)

Gość Nooo!
Zordonowka! Przybij piatke ha ha...! za odpowiedz ..co to ? lub kto to ? jest "lewak" ...ha ha ha...dobre...

Gość najdżella
oczywiście że za Czubaszek!!! cejrowski zatrzymał się w czasie przed renesansem...jak cały kk...

ja pamiętam, go jak opowiadał o mieście Meksyk, jego fascynacja tym molochem miejskim, a z tym jego podwójnym obywatelstwem, nie do końca wiem, bo juz nie pamiętam, tego wywiadu, pewno chodziło tam o zakup rancza, w Ameryce Płd, ale nie pamietam.

Gość najdżella
oczywiście że za Czubaszek!!! cejrowski zatrzymał się w czasie przed renesansem...jak cały kk...

Gość najdżella

"Ch*j w d**ę takim potworom jak Czubaszek, bo jak mają w cipie to się automatycznie skrobią" hahhaa ;-)) zobaczcie do czego prowadzi powstrzymywanie sie od seksu - powzyej;-)) skarbie nie tobie decydowac co ktos do swojej wlasnej pochwy i w jakim celu wprowadza i co z niej wyprowadza;-))

"Ch*j w d**ę takim potworom jak Czubaszek, bo jak mają w cipie to się automatycznie skrobią" hahhaa ;-)) zobaczcie do czego prowadzi powstrzymywanie sie od seksu - powzyej;-)) skarbie nie tobie decydowac co ktos do swojej wlasnej pochwy i w jakim celu wprowadza i co z niej wyprowadza;-))

"w imię wolności sypiam z kim chcę ,ale jak zajdę w ciązę to skrobanka jako " sposób na kłopot " i owrót do wolności ? moralność kalego sie kłania " nie popieram aborcji jako srodka anty - bo niektorzy tak to widza, ale ni wiedze nic zlego - ba widze konsekwencje - jesli traktuje seks dla przytjemnosci i dopusczam srodki anty - to wiadomo ze jak zawioda to kolejnym jest forma aborcji (np. farmakol.)

Gość zordonowka
zordonówka lewakami, czyli komuchami po prostu Nie wiem, czy pasuję do definicji lewaka. Mam liberalne poglądy na gospodarkę (takie jak Cejrowski i Korwin Mikke), ale też liberalne w zakresie tzw. moralności (tu nie zgadzam się z Cejrowskim i Mikkem) Jestem też wielką orędowniczką wolności obywatelskich. Czy to czyni ze mnie komunistkę? Tak jak napisałam wcześniej, niektórzy nie rozumieją słów, których używają. " Poglady sie ma albo takie albo inne, albo "prawe" albo "lewe" nie ma czegos tam w polowie i innego w polowie. A jesli nie masz pogladow "prawych" jestes lewakiem. przykro mi.

[zgłoś do usunięcia] bmblondyn ja pamiętam, go jak opowiadał o mieście Meksyk, jego fascynacja tym molochem miejskim, a z tym jego podwójnym obywatelstwem, nie do końca wiem, bo juz nie pamiętam, tego wywiadu, pewno chodziło tam o zakup " on jest takim "podroznikiem" - chyba tylko w oczach kanapowcow oraz ludzi kt dalej niz na wlasna dzialke nie jezdza;-)))

Gość zordonowka
Nie wiem, czy pasuję do definicji lewaka. Mam liberalne poglądy na gospodarkę (takie jak Cejrowski i Korwin Mikke), ale też liberalne w zakresie tzw. moralności (tu nie zgadzam się z Cejrowskim i Mikkem) Jestem też wielką orędowniczką wolności obywatelskich. Czy to czyni ze mnie komunistkę? Tak jak napisałam wcześniej, niektórzy nie rozumieją słów, których używają. " Poglady sie ma albo takie albo inne, albo "prawe" albo "lewe" nie ma czegos tam w polowie i innego w polowie. A jesli nie masz pogladow "prawych" jestes lewakiem. przykro mi.

Gość zordonowka
06 [zgłoś do usunięcia] najdżella oczywiście że za Czubaszek!!! cejrowski zatrzymał się w czasie przed renesansem...jak cały kk... " A co ty bys chciala? Zeby kk podazal za ta wasza moda na aborcje itd? Jak sobie wyobrazasz ewolucje kosciola, ktory zaczyna popierac morderstwo zycia poczetego?

a oto wplyw tze. spoelcznej nauki kosciolka katolickiego i ograniczenia - z nacieksiem na to drugie : jak u dzieci swiat jest albo czarny albo bialy a wbajce bohater "dobry" i "zly" co nie?;-))) "Poglady sie ma albo takie albo inne, albo "prawe" albo "lewe" nie ma czegos tam w polowie i innego w polowie. A jesli nie masz pogladow "prawych" jestes lewakiem. przykro mi"

"A co ty bys chciala? Zeby kk podazal za ta wasza moda na aborcje itd? Jak sobie wyobrazasz ewolucje kosciola, ktory zaczyna popierac morderstwo zycia poczetego? " hahahha;-))) w kosciolku siedza dobrzy biznesmeni i wiedza coii jak i licza;-))) i podazaja a nawet wyprzedzaja w niekt obszarach w kt im sie olplaca - patrze projekt telefoni kom. "w rodzinie";-)))

Gość zordonowka
ROR, ograniczony to jestes tutaj ty. bo oczy masz otwarte a nie widzisz.

Gość ruta stepowa_
W latach 60-tych i 70-tych na które przypada młodość pani Czubaszek wybór antykoncepcji był dosyć ograniczony a i jej skuteczność pozostawiała wiele do życzenia. Tabletki antykoncepcyjne dostępne od lat 70-tych zawierały bardzo dużą dawkę hormonów wywołującą żylaki, bóle głowy etc. to nie to samo co dzisiejsze tabletki z minimalną ilością hormonów.Spirala było dosyć popularna ale nie stosuje się jej u nieródek. Żadnych Durexów wtedy nie było, tylko rodzime produkowane przez producenta opon poliuretanowe prezerwatywy Eros. Podobno bardzo grube i niewygodne.

mnie tam nie dizwi ,ze ktoś taki jak pani Czubaszek jest poważanyi znajduje naśladowców . Utożsamia ona , a przynajmniej jej ostanie wypowiedzi filozofię tka bliską każdemu człowiekowi - żyj chwilą , nie przejmuj sie konsekwencjami . łatwe , proste i przyjemne . szkod tylko ,ze puste .

Gość zordonowka
nie chodzi o to kto siedzi w kosciele ale o wasze podejscie so tego wszystkiego.

"zordonowka ROR, ograniczony to jestes tutaj ty. bo oczy masz otwarte a nie" argumenty pt "a bpo ty jetses glupia.....wstawic dowolne....a ty jeszcze glupsza......wstawic dowolne" i ich autorow traktuje na poziomie ...przedzszkola;-))) albo p. cejrowskiego;-)))

Gość nie warto rozmawiać
to ciekawe co napisałaś o ile w gospodarce i finansach jesteś za odpowiedzialnośćią i logicznymi konsekwencjami podejmowanych decyzji to w moralności ...? " to jest dobre co jest w danej chwili wygodne ' ? w imię wolności sypiam z kim chcę ,ale jak zajdę w ciązę to skrobanka jako " sposób na kłopot " i owrót do wolności ? moralność kalego sie kłania Chyba nie rozumiesz. Jestem za wolnością człowieka w każdej dziedzinie życia i uważam, że wpływ państwa zarówno na gospodarkę jak i na życie prywatne i intymne obywateli powinien być jak najmniejszy. Czyli państwa nie powinno obchodzić, na co obywatel wydaje zarobione pieniądze, czy jest ubezpieczony, w jaki sposób kształci swoje dzieci, na jaką umowę i na jakich warunkach pracuje itd. Ale państwa nie pownno również obchodzić, czy kobieta urodzi dziecko, czy weźmie ślub z sąsiadem czy sąsiadką, czy ciążę usunie, tak długo jak robi to za swoje zarobione pieniądze. Ja w swoich poglądach żadnej sprzeczności nie widzę. Za to widzę duży rozkrok w poglądach np. pana Mikke. Bo z jednej strony jest za wolnością ekonimiczną obywateli, ale z drugij strony chciałby ludziom życie intymne układać.

". Utożsamia ona , a przynajmniej jej ostanie wypowiedzi filozofię tka bliską każdemu człowiekowi - żyj chwilą , nie przejmuj sie konsekwencjami . łatwe , proste i przyjemne . szkod tylko ,ze puste " czy ja wiem? na pewno bardzie wartsosciowe od calowania stopek jezuska i umartwiania sie ze jakiegos gostka ukrzyzowana ponad 2000 lat temu;-))

jakoś czytając wypowiedzi o pani Czubaszek, że większość w ogóle nie wie, co ona powiedziała, tylko gdzieś w radio Maryja usłyszeli , wypaczone i pełne jadu, interpretacje.

Gość zordonowka
[zgłoś do usunięcia] ROR "zordonowka ROR, ograniczony to jestes tutaj ty. bo oczy masz otwarte a nie" argumenty pt "a bpo ty jetses glupia.....wstawic dowolne....a ty jeszcze glupsza......wstawic dowolne" i ich autorow traktuje na poziomie ...przedzszkola albo p. cejrowskiego to ty to zapoczatkowales..................brak komentarza normalnie...

Gość nie warto rozmawiać
"A jesli nie masz pogladow "prawych" jestes lewakiem. przykro mi." A co to znaczy poglądy "prawe"? Bo myślałam, że liberalizm gospodarczy to poglądy prawicowe, a może się mylę?

Gość ruta stepowa_
"Utożsamia ona , a przynajmniej jej ostanie wypowiedzi filozofię tka bliską każdemu człowiekowi - żyj chwilą , nie przejmuj sie konsekwencjami . łatwe , proste i przyjemne . szkod tylko ,ze puste " Gdyby Pani Czubaszek w latach 60-tych i 70-tych miała do wyboru taki arsenał metod antykoncepcyjnych jaki my mamy to myślę że by te w ciąże nie zaszła. Tu nie chodzi o odpowiedzialność tylko o brak możliwości zapobiegania.

ror - ktoś to już napisał - głupia jesteś :) tak zwyczjnie i po prostu , bez kontekstów i uzazadnienia :) nie masz pojęcia o czym piszesz , no , jednak pokusiłam sie o uzasadnienie :)

Gość trolololololololo
zordonowka: "Poglady sie ma albo takie albo inne, albo "prawe" albo "lewe" nie ma czegos tam w polowie i innego w polowie. A jesli nie masz pogladow "prawych" jestes lewakiem. przykro mi." Jesteś jednak jakaś niedouczona, albo poprostu tępa: http://pl.wikipedia.org/wiki/Centrum_(opcja_polityczna)

Gość zordonowka
czy ja wiem? na pewno bardzie wartsosciowe od calowania stopek jezuska i umartwiania sie ze jakiegos gostka ukrzyzowana ponad 2000 lat temu" Pewnie uznasz to co teraz powiem za glupie, ale ja wierze, ze kazdy za swoje slowa kiedys tam odpowie i ty lepiej uwazaj, zeby to co tu tak smialo wypisujesz nie obrocilo sie przeciwko tobie. Ja bynajmniej ci tego nie zycze.