Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MirkaXXX

Czy plec dziecka pokryla wam sie z USG w 20 tygodniu ?

Polecane posty

Gość gość
Nie, w 12 tygodniu plod nie ma zadnej faji. To jest wyrostek płciowy i wystepuje zarowno u chlopca jak i u dziewczynki. A lekarz zwyczajnie zgaduje plec na podstawie tego wyrostka

Gość gość
W pierwszej ciazy plec poznalam dopiero kolo 30tc. W drugiej w 26 tc niby dziewczynka, a w 32tc chlopiec.

Gość gość
Właśnie najchętniej wrzuciła bym zdjęcie tylko nie wiem jak :(

Jeśli pierwsze badania wykazały, że jest to dziewczynka, to warto poczekać na te ostatnie USG i wtedy będzie wszystko wiadomo :)

Gość gość
Tak, miała być dziewczynka i jest :-)

Gość gośćela
Mi na prenatalnych w 21 tc lekarz powiedział że jajka wiszą bo dziewczynce jak nie wisi a moja gin w 27 tc mówi że dziewczynka chyba a ja mówię że ma być chłopak to ona ze jednak nic nie widzi i dziecko mam tylko.

Gość gość
chyba tak www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
Ja za tydzien mam badania połówkowe. U nas jedna lekarka mówiła ze dziewczynka a druga od razu ze chłopak....zobaczymy jak to będzie

Gość gość2222
Hej. U nas w 12tc lekarz na podstawie wyrostka stwierdził, że na 80% dziewczynka. Na ostatnim USG 17tc powiedział "widzę pipkę, ale oficjalnie potwierdzę na kolejnym USG połówkowym + 3D, czyli w 22tc". Ja od początku ciąży czuję, że noszę chłopca. To moja 1 ciąża. Czy myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa, że naszej przewidywanej córci coś jeszcze wyrośnie między nóżkami? Czy któraś z Was miała taką sytuację?

Gość gość
Oj tam oj tam. Mój lekarz widział chłopaka a jest dziewczynka.

Gość gość
Mnie mowiono do 18czy 19 tyg ze. dziewczynka bo nic miedzy nogami nie ma, na genetycznym lekarz tez wrozyl dziewczynke. a na usg w 21 tygodniu chlopak TADAM! a ja czulam od poczatku ze chlopak dlatego nic na dziewczynke nie kupowalam. I mowilam znajomym ze lekarze twierdza ze dziewczynka a ja czuje chlopaka i potem jak ostatecznie chlopak to mi gratulowali intuicji.. Wlasnie spi obok mnie i ma 2 miesiace

Gość gość2222
Dziękuję :) i choć staram się nie łudzić żeby nie czuć zmieszania to takie relacje podnoszą na duchu. Staraliśmy się, żeby raczej był chłopak (dzień owu), czas pokaże :)

Gość gość
hej to ja co pisalam wyzej. my sie wstrzelilismy dokladnie w owu, w sam szczyt, wiem bo mialam potworny bol w owulacje no i chec na seks,. dopiero niedawno sie dowiedzialam ze to na chłopaka haha. No jak chcecie syna to ja wam zycze tego. Moje dziecko okazalo sie byc chłopcem mimo to, ze jak pisalam, lekarze mowili ze. dziewczynka.

Gość gość2222
Czytając o tych bólach to jakbym czytała o sobie, zaraz PO i mnie złapały potworne bóle. Ehh...bardzo byśmy chcieli, żeby było jak u Was. Lekarz ostatnio stwierdził, że maleństwo jak na ten okres jest nawet nieco większe/cięższe niż norma, może akurat rośnie chłop. Jeśli jednak będzie córeczka to pewnie niedługo po porodzie zrobimy drugie podejście wzbogacone o odpowiednią na chłopaka dietę moją i męża. Pozdrawiam Ciebie i Syncia i czekam na kolejne relacje mam z podobną sytuacją :)

Gość gość
Na usg w 20 tyg sama widziałam już ze będzie chłopiec. Lekarz to potwierdził. I urodziłam chłopca. Za to moja siostra miała mieć córeczkę. Bardzo się cieszyła bo już 2 chłopców w domu. Do samego końca miała być dziewczynka, była badana przez 2 różnych lekarzy. Urodził się chłopak. Na początku była bardzo zawiedziona.

Gość gość
Dziekuje za pozdrowienia i rowniez pozdrawiam

Gość gość
Hej czy jakieś nowe wieści z wizyt u gina? Były jakieś nagłe "zmiany" ? :-)

Gość gość2222
My za tydzień mamy połówkowe więc się wszystko wreszcie wyjaśni :) a jak u innych mam?

Gość Gość 2222
Jednak spodziewamy się dziewczynki, lekarz się nie mylił w 21 tc. Może jeszcze kiedyś będzie synek :-) a jak u Was?