Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość NieZnamSię

Moja matka :[

Polecane posty

Gość NieZnamSię

Witam! Powiem że mam 14 lat chodzę do klasy 2 gimnazjum. Moja matka jest hojna i wg kupuje mi fajne ciuchy interesuje się mną daje kase. Ale ma też swoje przypadłości. Dajmy przykład: Schodzę w niedzielę rano na śniadanie,ona wyskakuje i sie czepia: Odrobiłeś lekcje?! Nauczyłeś się wszystkiego?! Już z doświadczenia mówię że tak. Traktuje mnie wtedy jak jakiegoś śmiecia którego ma na utrzymaniu. Następna sytuacja: Nikt nie jest ideałem czasami zostawię jakąś łyżeczkę w zlewie czy coś od razu awantura! Albo ostatnio: Obiecała że założy mi konto w IzzyBanku potrzebuję pomocy bo tam trzeba jej pesel i wg. Więc ja nie mam co robić zejdę na dół od razu atak na mnie. Jak bym był jakimś psem. Później dziwi mi się że cały dzień siedzę tłukę w Call Of Duty Black Ops i gadam z obcymi ludźmi na TeamSpeaku bo nie mam do kogo gęby otworzyć. Tam się nikt mnie nie czepia gra się nam miło i przyjemnie. A gdy spróbuje z nią pogadać i coś nie wyjdzie to od razu gada to moim braciom i się ze mnie śmieją. Co sądzicie na ten temat?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować