Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz coooooooooooo

Wproszeni goscie i NIEWYGODNI

Polecane posty

Gość i co teraz coooooooooooo

Mamy z narzeczonym mały problem otóz wprosil sie nam na wesele kolega mojego narzeczonego którego mielismy nie zapraszac, powiedzial tekst typu: zaprosisz chyba mnie co??...jest to nasz znajomy z któym utzymujemy średnie kontakty koleżeńskie, teraz jak zaprosimy jego to bedziemy juz musieli zaprosic znaomych którzy sa nam bardziej bliscy . W zasadzie od pocztaku byla mowa ze zapraszamy tych znajomych którzy zaporsili nas na wesele ani jedni ani drudzy nie zapraszali nas poniewaz mieli tylko w urzedzie stanu cywilnego. Co mamy zrobic?jednych i drugich zaprosic??? to dodatkowo 4 osoby. i Jeszcze jeden temat moj narzeczony ma tez (niby) przyjaciól (małżęństwo) którzy zapraszaja go na wszelkie imprezy do domu jego samego , z tego powodu i innych ich nie lubie!!!, nie chce ich na weselu i powiedzialam mu to otwarcie ze jezeli chce to niech zaprasza ale ja bede sie zle czula , i nie wiem czy odpuscic i zgodzic sie zeby byli na weselu . CO robic pomozcie

Gość enncea
kocham takie problemy. jakby to jezyka w buzi nie bylo i nie mozna bylo koledze powiedziec, ze lista gosci jeszcze nie jest skompletowana a gosci bedziecie zapraszac w swoim czasie. jak sie nie umie czlowiek odezwac to potem sa problemy, ze ktos sie wprasza. jak masz problem to zapros ich wszystkich do kosciola a na wesele nie.

Tym którzy się wprosili powiedzcie, że oczywiście mogą przyjść do kościoła. A na wesele prosicie tylko najbliższą rodzinę. I niby żartem wspomnij, że nie przypominasz sobie, żebyście bawili się na ich weselu. Jeśli chodzi o to drugie małżeństwo, to powiedz narzeczonemu, że może ich najwyżej po weselu zaprosić na piwo :)