Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkjmnjhhgyt

facet marzenie, ale... klubowo-towarzysko-alkoholowe dylematy

Polecane posty

Gość juz nie nastolatka
jesteście żałośni haha. Autorko baw sie do granic możliwość, bo jak sama stwierdziłas, za 2 lata będziesz myślała o dziecku i ten czas na szaleństwa juz nigdy nie wroci. A Ci co Cię krytykuja, pewnie od młodych lat byli tymi osobami, które same siedzialy w domu, nie mając znajomych, nie bawiąc sie i nie korzystając z zycia - to jest przykre i współczuje szczerze takim ludziom

przede wszystkim rozmowa,o co mu tak na serio chodzi i daj mu szanse poznac Twoich znajomych na innym,spokojniejszym gruncie.skoro on imprez nie lubi plus mozesz mu "wyjsc na przeciw",iz wyjdziesz dwa razy na impreze w miesiacu z Twoja paczka a dwa weekendy z nim WYJDIESZ i ok kompromisy i albo albo

Gość jesteś po prostu
ciasteczkowa_mi ... jesteś po prostu słodka jak beza (takie ciastko) w tym co reprezentujesz w swojej wypowiedzi. :-) Pozdrawiam :-) ???

Gość jesteś po prostu
ciasteczkowa_mi ... a ogórka to kup w zieleniaku i włóż sobie tam gdzie lubisz :-)

Gość jesteś po prostu
... a tak w ogóle ciasteczkowa_mi... idź obciągać gdzie indziej... fuck of... :-)

Gość Deny80
Chłopa se zmień a nie pier.ol o Chopinie szanowna autorko zanim on Cię zmieni na lepszy model, bo nowe mniej palą, nie bite, najważniejsze dwa cylindry dają radę. Weźmie se młodszą, najprawdopodobniej mniejsza ilość właścicieli rzygała (wiadomo czym) na maskę. Dokąd biegniesz kobieto? Czekam na odpowiedź. Kocham. Pa

Gość Deny80
do ciasteczkowa _mi - odnośnie wypowiedzi chłopa o nicku - jesteś po prostu - zajmuję stanowisko - jesteś głupią cipą. Jakby mój kolega się napierdalał to nie będę pytał kto zaczął. Solidarność plemników. Postępuję jak głupie baby ze sfeminizowanym pożal się boże umysłem (szacun dla kobiet, co nie myślą jak PAN KORWIN M.). Jeśli twoja babcia miała z dziadkiem hujowo (tylko przykład - mam nadzieję, że nie było tak) to nie znaczy, że twój ma mieć z Tobą tak samo

Gość Deny80
Jeśli kafeteria jest mądrzejsza ode mnie to ja przepraszam. Hujowo chciałem napisać przez samo "H", ponieważ brzmi bardziej ordynarnie. Kropka. Jak będę miał psa to tak go nazwę

Gość nie wróg
autorka jest już pewnie na imprezie przecież jest sobota