Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xopen du

Walentynka dla mężatki od innego. Dostałyście dziś?

Polecane posty

Gość xopen du

mam męża i maleńkie dzieciaczki. Utrzymuję cały czas kontakt z kolegą ze szkoły. Wiele wiemy o sobie. Dziś dostałam od niego Walentynkę smsową, w której pisze o zakochaniu, ale nie wprost. Kurczę.... Poczułam się dziwnie. Nie wiem czy on coś chce mi dać do zrozumienia? Głupio zapytać wprost. Gdybyście były na moim miejscu co byście sobie pomyślały?

Gość xopen du
no piszcie :p

Gość no a domysl sie
raczej chce dac cos do zrozumienia chyba ze zartowal wiec zapytaj sie jak masz to rozumiec z jakas usmiechnieta emota i sie wyjasni

Gość xopen du
no ten też już ma swoją rodzinę.

Gość Aaron Szechter
Cche zaruchać i nie patrzy na moralność. Nasza lekcja dla Poliaków daje efekty. Robizte rodziny dobry geszeft. ajwaj.

Gość Roman Dmowski
Powiedz mężowi, zrobi z nim porządek.

Gość Zuzanna Amelia & 14
Pomyslalabym sobie ze jest mily i ucieszylabym sie ze ktos o mnie pamieta w takim dniu mimo ze ma swoja rodzine.

NIE. Od 8 lat uznaję tylko męża i jego Walentynki i jasno dałam i daję do zrozumienia to wszystkim innym facetom, cokolwiek sugerującym... Doskonalę zdaję sobie sprawę z tego, że jednemu z moich byłych nadal na mnie zależy i mimo, ze ma on narzeczoną wystarczyło by jedno moje słowo i byłby przy mnie. Ale nie. Dla mnie liczy się tylko mój mąż.

Gość xopen du
Zapytałam, pogadaliśmy, ustaliliśmy pewne rzeczy, najważniejszą jest, że będzie w pupe, żeby nie było wpadki. git!

Gość Zuzanna Amelia & 14
Ludzie czy wy naprawde nikogo wokol siebie nie lubicie, nikomu nie zyczycie dobrze i nikomu nie macie ochoty powiedziec nic milego chocby raz w roku przy takiej wlasnie okazji? Czy wszystko zaraz musi miec jakis cholerny podtekst ?

Gość Zuzanna Amelia & 14
Podszyw - zbiera na wymioty jak sie ciebie czyta. czy ciebie kurwa rodzice nie kochali ze nie umiesz napisac choc jednego przyjemnego tekstu? Za trudne to dla ciebie ? Za bardzo by sie ktos ucieszyl ?