Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMILKA____**

Tusk chce podnieść albo wiek emerytalny lub 8 % Vatu

Polecane posty

Gość zezulec
ja stawiam na bronka xD

Gość klops....
kim jest Bronek ... przedstaw mię gościa:P

Gość zezulec
bronek to przecież kumpel ryżego

Gość klops....
dobra ide spac...

Gość zezulec
dobranoc

tak tak, ryj mam zamknięty, nie wiem skąd takie podejrzenia, ze mam otwarty :) i tak jej synusi jedzie na bezrobociu i jeszcze je z garnka swojej dziewczyny... jak mu nie wstyd. A tyle kat ma.

Gość zezulec
każdy jest na swój sposób pasożytem

KAMILKA____** a męża to ty nie masz, żeby pomógł w codziennych opłatach ? wiem wiem... poszedł sobie, bo z taką prukwą jak ty nikt by nie wytrzymał. Toż to syn do UK nawet wyjechał, bo miał ciebie już serdecznie dość !

Gość KAMILKA____**
Mój syn ciężko pracuje, a taki gnojek co ma mleko pod nosem niech wypowie się i powie coś konkretnego. Bo jak na razie platfusie tylko bełkot piszesz.

Gość Opóźniona w rozwoju
Ej potrzebuje porady. Mam brązową drase na majtkach, a nie chce zakładać nowych, bo te były dziś prawie świeże. Co ma zrobić???

Gość Opóźniona w rozwoju
A jak wkładam rękę w majtki i wyciągam a następnie wącham to czuje rybę w z koperkiem. Myślicie że powinnam się umyć?? to naturalne???

Mama Kamilka bulwers spuściła :) uważaj starucho, bo złość piękności szkodzi :) a twoja pajacowata "twarz" może nabrać lekko szarawej barwy :)

Gość zezulec
żałosne

Gość KAMILKA____**
Dziecko jak już piszesz to coś na logikę i z głową. Jak na razie mleko ci kapie z nosa. Z czym do ludzi. Zdania synku nie potrafisz zbudować poprawnie, a będziesz mnie pouczał. Zasiądź do książek poczytaj sobie o konstrukcji budowy zdania. Później będziesz dyskutować na konkretne poglądy polityczne i osobiste. Trochę synku samo krytyki i nauki dobrego wychowania.

Mamuśkaaaaa, jak byś czytać umiała, to byś wiedziała, że ja nie on, a ona ;) Taka stara prukfa i o 5 na kafe siedzi... ej ty małolato, sie dziecku nudzi :))))))

Gość KAMILKA____**
Synku czytaj a zrozumiesz. Gdzie napisałam, że mój syn nie pracuje? Synku czytasz wiadomości? oglądasz trochę kanał BBC wiadomości??? W UK panuje największe bezrobocie od 1994 roku. Mój syn na szczęście pracuje bo nie narzeka na swoje dochody. Moja synowa również pracuje. Widać, że jesteś młody. Było by dobrze dla twojego organizmu i umysłu jak byś o tej godzinie spał. Trochę samo dyscypliny synku, a będzie dobrze. Poczytaj sobie, co dzieje się na świecie.

Gość anjaaa71
Tusk musi czyms zalatac dziure w budzecie,niestety robi to kosztem normalnych ludzi a tak na boku jego przydu...pasy rozdaja sobie premie ,nagrody za niby skonczona prace,a jeszcze w TVN powiedza ze jest super,swietnie i swietowac mamy...pobiegajmy sobie dokola stadionu i bedzie fajnie...tak naprawde to nic nie ma...co do emerytur to tak musi byc poniewaz skonczyly sie pieniazki w ZUS-ie no i ktos musi zarobic na emerytury,a moze na nastepne premie i nagrody dla wspanialych ,zasluzonych prezesikow,ktorzy i tak nachapia miesieczne wyplaty takie jakich przecietny Polak nie zobaczy...a tak nawiasem mowiac chcecie wiecej prawdy odsylam na Niezalezna.pl

Gość KAMILKA____**
Masz absolutną rację. Jestem tego samego zdania, no cóż może młodzi ludzie wyjdą na ulice i nastąpi zmiana rządu. Nie wiem, może za słabo sformułowałam swoje zdanie. Nie wyobrażam sobie 8% Vatu na każdej rzeczy na art spożywczych, chemicznych, ubraniach. Przecież wtedy cofniemy się do tyłu. Teraz przeciętna pensja starcza do końca miesiąca. A jakieś oszczędności, pomoc dzieciom, rodzinie??

Gość burżujj
i dobrze, młode dziewczyny zaczną się kurwić, nie za 100 zl,,,tylko za coś do jedzenia.

Gość zezulec
no i chuj

Gość anjaaa71
Burżujj,dlaczego zaraz beda sie kur...wic,masz tak zle zdanie o Polkach?Masa mlodych dziewczyn przyjezdza za granice i ciezko pracuja,placa podatki,kupuja mieszkania rodza dzieci i zyja normalni.Moze w Twoim otoczeniu panuje patologia?

Gość anjaaa71
A tak na przyszlosc albo obudzisz sie narodzie albo bedziesz placil na komuchow...komuchy tak sie rozplenily,ze latami tego dziadostwa sie nie pozbedziesz...Polska nie jest juz suwerennym krajem.Fajnie ze macie fora,to mozecie sobie pobluzgac przynajmniej.Heh.

Gość obes
tak ciezko pracuja za granica. ok milion niemcow musza obsluzyc

Gość anjaaa71
oczywiscie tak samo jak w kraju ,przyjezdza tu sporo nieobytych panienek a takze pijakow,cpunow,zlodziei itp.ale wiekszosc to pracowici ludzie.nie wiem jak to wyglada w Niemczech ,w Holandii nie musze sie kur...wic zeby normalnie zyc.

Gość obes
a wracajac do tematu jak glosowaliscie lub nie chcialo sie ruszyc dupy tak teraz macie. gratuluje efektu wyborczej psychozy ze glosowanie nic nie zmieni i za razem zycze wam tych 8%, odebrania emerytur poprzez okreslenie wieku ktorego nie mozna dozyc. jezeli to jedna dwie emerytury i na cmentarz. i paliwa po 10zl.

Gość anjaaa71
amen

07:44 [zgłoś do usunięcia] obes No dobrze, a teraz już bez takiego podniecenia, napisz co by się zmieniło gdyby na wybory poszło no 70% uprawnionych do głosowania i wygrałby PiS np?

Gość zezulec
ja na PIS głosowałam ale i tak wybory były sfałszowane

Gość o dzzus...
debata parlamentarna....paczcie dzieci oto rodzi sie demsiukracja