Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lola_lu

peg perego pliko p3 vs. gesslein f6

Polecane posty

Dziewczyny! Muszę wybrać wózek bez wychodzenia z domu - przekazane leżenie. Bardzo trudno podjąć decyzję korespondencyjnie, ale nie mam wyjścia. Będę wdzięczna za Wasze opinie. Rozważamy: 1. Peg Perego Plików p3 (lekki, łatwe składanie- parasolka, sprawdzony- wiele mam go poleca, tańszy niż gesslein) 2. Gesslein f6 (solidny ale cięższy, 2 zestawy kółek) A oto zdjęcia: s19.postimage.org/s7kw1sp0j/zestawy_gesslein.jpg s19.postimage.org/f5z7by0mb/Scozia.jpg i adresy do opisów: gesslein.com.pl/produkty global.pegperego.com/babyproducts-catalog/Pliko+P3+Compact+Modular W wersjach gondola + spacerowka. Co o nich sądzicie?

Gość mamaaaa
ja mam pliko ale tylko wersje spacerowa. Obawialabym sie wozic w tym wozku noworodka ze wzgledu na slaba amortyzacje. A moze teutonia fun system, jesli chodzi o prowadzenie i amortyzacje moim zdaniem swietny.

Jak od urodzenia dziecka to gesselin . Pliko ma zerową amortyzacje . Mam pliko mini i służy mi tylko na zakupy

ja mam peg perego, ale tez tylko w wersji spacerowej - na początku byłam zadowolona, ale teraz po roku raczej bym już nie powtórzyła tego wyboru