Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamunia córeczki

Pożegnanie z łóżeczkiem- kiedy????

Polecane posty

Gość mamunia córeczki

Kiedy wasze pociechy pozegnaly sie z łózeczkiem i na jakie im łóżko zmieniliscie.

Gość mamunia córeczki
moja córcia nie chce spac w łóżeczku tylko w naszym łóżku i nie koniecznie z nami - zgania nas z łóżka ma prawie 2 latka.

Gość rghjkki
Nie ma czym się chwalić.Współczuję twojemu mężowi. Pewnie wasze życie intymne jest tragiczne. Niedługo wasza córka na głowę wam wejdzie..i dosłownie i w przenośni.

Gość mamunia córeczki
masz racje tragedia dlatego chcemy kupic jej wlasne lozko i chce dowiedziec sie jakie najlepiej dobrac do tego wieku

pięknie pachnieć.. >> ale ten tapczanik to bardzo fajny :)

Mój miał 1,5 roku nigdy łóżeczka nie lubił więc kupiłam coś takiego http://domtrendy.pl/lozka-rozkladane-2/ tylko z inną tapicerką ,duże i wygodne ,mi chodziło aby było duże bo mały się rzucał a ta kanapa nie dość że duża to jeszcze niska .

Gość euda
olga m gdzie kupiłaś takie łóżko ?????????????????????? :) świetne jest !olga.m

Moja ma 4 i pol roku i nadal spi w lozeczku. Lozeczko ma rozmary tapczaniku- jest duze, obszerne i ladne. Dziecko nie ma zadnego urazu z tego tytulu :P

Gość nasza od urodzenia do 14mcy
sapala w swoim łóżeczku kolo naszego łóżka, potem poszła do siebie, gdzie ładnie spała, jak miała niecałe 2 latka to zaczęła ok. 4-5.00 przychodzic do nas, tzn. wołać i nasza wina bo ją braliśmy :( jak miala 2,5 roku dostala nowy tapczanik rozkladana sofka , zeby spala u siebie i przespala kilka nocy, po czym zaczęła juz sama przychodzic nawet ok. 22.00 :( no niestety!!!

Gość gygygy
Ja też planuję to właśnie łóżeczko z Ikea, jak młoda zacznie kumać jak się schodzi z łóżka :D myślę, że na drugie urodziny.

Gość dwdwed
Moja córa ma 2 lata i 3 miesiące i w łóżeczku ze szczebelkami będzie spała do oporu. Po pierwsze, lubi je, po drugie, ma w nim świetny materac, po trzecie, łatwiej mi ją kontrolować gdy nie wychodzi z niego tak łatwo jak z takiego bez szczebelków, a nie mam chęci na swobodne bieganie dziecka po mieszkaniu, w tym wychodzenie z łóżka.

Euda ja kupiłam to łóżko w moim mieście był taki duży sklep a właściwie hangar nazywał się heban -pol i było tam wszystko od dziecięcych łóżeczek po biurowe meble ,ceny mieli fajne duży wybór tapicerek i meble porządne trwałe ,niestety nie ma już tego sklepu i nie wiem nawet czy gdziekolwiek go przenieśli .

Gość gygygy
dwdwed ciekawe podejście do rozwoju dziecka... gratulacje... :/

Gość euda
kurcze jest idealne szukam właśnie takiego ............................... a widziałaś może w allegro takie albo w necie gdzieś ... ? mamy zlatującego synusia i szukamy coś ala tapczan ale rozkładany :)

Wiele jest podobnych w sklepach ale tylko podobnych bo nie mają wysuwanego dołu ,moje dodatkowo miało skrzynie na pościel nie wiem czy z linku ma ale góra taka sama i ten właśnie podniesiony dół ,wiem bo jeździliśmy niedawno szukać takiego łóżka ,bo ja głupia oddałam kuzynce bo po czasie stwierdziłam że za dużo małego pokoju zajmuje rozłożone a kuzynka ma do dziś to łóżko w całości nic niezniszczone a to już 7 lat ,mój syn po tym łóżku miał z sofkę z Abry chyba niecałe pół roku ,dykty poszły ,tapczanik jednoosobowy to sprężyny trzaskały teraz ma z brv wersalkę to bo bokach czuć metalowe pręty nie raz rąbnę się nogę ,a tamtego łóżka nie mogę odżałować ile razy widzę je u kuzynki ale dałam to dałam .

Gość Lodowata Lady
Moj mial 1.5 roku gdy przestal spac w lozeczku,kupilismy mu lozko z Ikea z serii mamut

Gość vhjuivh
sapala w swoim łóżeczku Miała sapkę? :P

Gość indiaindia
2 lata - zwykłe łóżko dziecięce, nawet bez barierki. Początkowo zastawialiśmy, albo kładliśmy coś miękkiego na podłodze, bo starsza spała niespokojnie.

Gość mam dwie córki
jedna ma 3 lata druga 1,5 roku, mały pokoik i narazie obie śpią w łóżeczkach jeszcze. Plaujemy łóżko piętrowe jak młodsza nauczy sie spać bez pieluchy bo szkoda by mi było jakby zalała nowy materac a planuję kupic jakieś porządne. No i na razie brak funduszy bo takie łóżko ok. 1300 zł z dobrymi materacami.

Syn miał około 2 lata, powiedział, że nie jest dzidziuś i nie chce spać w dzidziusiowym łóżeczku. Ma zwykłe łóżeczko, najprostsze z BRW, mąż zrobił mu ekstra barierkę żeby nie spadał, bo jest straszna wiercipięta w nocy. I kupiłam dobry materac. Co do zasikania łózka, do teraz ma podkłady pod prześcieradłem, mimo że raczej już mu się takie wpadki nie zdarzają, ale tak na wszelki wypadek. Nie ma więc problemu, że coś się stanie z materacem.