Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,Luśka,,

Opiszcie wygląd swojego wymarzonego faceta

Polecane posty

Gość cvzczfa
Wyższy od mnie Włosy czyste Oczy bystre/inteligentne Ubiór elegancki lub sportowy Dłonie zadbane

Zaznaczę od razu, że jestem facetem. Mam 176 wzrostu, ważę 72 raczej szczupły ale nie chudy, bez brzucha, sportowa sylwetka, nieźle ubrany. Nie powiem, że na ulicy na mnie nie patrzą, bo często się uśmiecham, ale nieraz w rozmowie wychodzi, że jednak... 185 przydałoby się mieć. To jest prawda i nic na to nie poradzę, ale się tym nie przejmuję, bo przeciętna Polka 164 a przeciętny Polak 177 (dane 2001r.), więc tych wysokich nie wystarczy:) Prinzesska z czystej ciekawości: piszesz o wadze,wzroście i wieku - napisz ile Ty masz

P.S. Nie "podbijam" do dziewczyn powyżej 165, bo mnie nie rajcują

Gość -.-/-.-
"przeciętna Polka 164 a przeciętny Polak 177" Bzdury, Polacy są wyżsi.

Czytaj uważnie - dane 2001r. Ja nie mówię o tych co mają po 20 lat

Gość Facet poniżej 180cm
to nie facet 🖐️

Gość Mój ideał to:
^190 cm ^ przy sobie :D ^ zadbane dłonie i nie tylko ^ prosty nos ^ sympatyczna buźka ^ duży penis ^ duże stopy ^ nieowłosiony ^ brunet ^ błękitne oczy

O tak, a to wszystko dlatego, że przy wyższym od siebie facecie, czujemy się po prostu bezpieczniej. Ja dodatkowo nie lubię chudzielców, facet musi mieć siłę żeby obronić swoją kobietę.

Gość Stokrotinka ma rację.
też tak uważam, nie mogłabym być z niższym facetem :O mężczyzna ma być duży, dobrze zbudowany i co za tym idzie silny, a nie wyglądać jak jakaś pierdołka

Gość NIC DZIWNEGO!!!
- 186-200 cm - kolor włosów obojętny, może poza ogniście rudym - włosy powinny być na krótko ostrzyżone, żadnych loczków za uszami które nie widziały fryzjera od pół roku - nie-blady - nie-chudy - szerokie ramiona i klatka, przy tym proporcjonalnie wąska talia i biodra - wąskie usta - wąskie oczy z ładnie zarysowanymi brwiami - nos nie jakiś wielki, ale też nie mały zadarty - duże dłonie i stopy - brzuch raczej płaski - dobrze zbudowane nogi, nie znoszę chudych żylastych nóg u faceta - białe równe zęby

Gość NIC DZIWNEGO!!!
aha dodam oczywiście: - duży, długi i gruby penis - tyłek jędrny jak jabłko, nie wychudzony ani nie opadający, ale też nie szeroki jak u kobiety - owłosiony, tzn klatka (ale nie jak u małpy), nogi, ręce, a pod pachami i wokół penisa włosy powinny być przycięte na pół cm

Gość ma być tylko o wyglądzie, tak?
No właśnie jak to jest z tą chudością? Ja chyba wolę nawet trochę za chudego, niż takiego z brzuszkiem... Chociaż nie wiem, jak wtedy wygląda seks.. jakoś tak się złożyło, że seks z takim, powiedzmy mocniej zbudowanym był nie najgorszy...

Gość Stokrotinka ma rację.
ja lubię misiów :)

Gość ma być tylko o wyglądzie, tak?
Dla mnie idealny jest taki średni, tzn. lekko umięśniony, wysportowany, ale bez przesady.. mimo to chyba mam dość szeroki zakres tolerancji w tym względzie: spotykałam się z jednym z brzuszkiem (to był wyjątek), jednym takim z lekką nadwagą, ale równo rozłożoną, po prostu dużym, z mięśniami, brzuszkiem, ale raczej dość małym, oraz z kilkoma takimi średnimi... obecnie podoba mi się taki bardzo chudy, bo cała reszta mi pasuje:)

Gość poulie
mi się nie podobają zbyt chudzi :O ja zdecydowanie wolę takich co mają za dużo niż za mało:)

Nie łapie sie 170cm kobieca sylwetka 11cm penis tyłozgryz wystające jedynki garb i wklęsła klata

Gość poulie
yyughiuh weź stąd spierdalaj :O i ty jesteś kolejnym dowodem na to, ze wysocy są lepsi i normalniejsi! już jesteś kolejnym niskim zakompleksieńcem na tym topiku :O

nie mam kompleksow kompleksy sa jak ktos przejmuje sie czyms do czego nie ma powodu wymyslonymi wadami

Gość yyughiuh masz coś głową albo
jesteś zyebanym projektem :O

nie zadna mnie nie chce wiec szukam przyczyny i znalazlem kobieca chuda sylwetka

Gość poulie
yyughiuh i twoj wzrost :O

Gość wysoki facet to jest to!
❤️

Gość highwayschool
180cm, 70kg ciemny szatyn, fryzura taka jak hmm u chińczyków czarne hipnotyzujące spojrzenie ciemna karnacja ciało VanDamma :D

Gość mańka.dzik
ja lubię twardzieli łysych dobrze zbudowanych, z takimi kościami policzkowymi jak maja ruscy,ostrzy dla wszystkich łagodny tylko dla mnie :)

Gość ciekawe co u ciebie mała
Zwyczajnie musi się podobać. A to nie zawsze znaczy to samo. Chociaż obiektywnie lepszy wyższy i wyrzeźbiony niż niski i chudy/gruby. ;-)

Gość hjhjbhbhjjh
185 cm, 90 kg, szatyn, oczy błękitne/piwne (byle nie zielone), szerokiego ramiona, wąska dupka, duże stopy

Gość dla FUBARA
up :classic_cool: