Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronkakaa

dziewczyny potrzebuje waszej pomocy, wy się na tym znacie..

Polecane posty

Mam do was takie pytanie: waże 64kg przy wzroście 167cm. W jakim czasie uda mi się schudnąc 10kg? Jaką diete zastosowac, i żeby uniknąc efektu jo-jo.

Gość wwrrr
Im dluzsze odchudzanie, tym mniejsza szansa na jojo (ogolnie rzecz ujmujac).

Gość wwrrr
3 miesiace, moze nawet 4, bo duzo nie wazysz. Ale to tak tylko, strzelanie w sumie.

licz 10-12 tygodii. 0,5-1kg na tydzien pod warunkiem, ze zaczenisz cwiczyc ;)

dzieki, no z cwiczeniami to u mnie troche ciężko, ale swoje nawyki żywieniowe koniecznie muszę zmienic. Czuje, że zaczynam się uzależniac od jedzenia. Ostatnio o niczym innym nie myśle i nie wiem co mam robic, bo wiele razy próbowałam się odchudzac i wszystko na nic, jak już zaczne jeśc to tak, że czuje sie jak świnia, a po godzinie poczuje sie lepiej i znowu jem;/

mialam bardzo podobnie. Obecnie waze 55 kg, ale kilka lat temu wazylam 65 (nie jestem wysoka) i wygladalam jak kulka. Nie moglam sobie kompletnie z tym poradzic. Niby sie odchudzalam, a tu nagle zachcialo mi sie czegos slodkiego i kupowalam 3 czekolady i jadlam na raz. Mi na szczescie juz cos takiego przeszlo, nauczylam sie nad tym panowac (nie calkowicie, bo czasem zdarzaja mi sie takie dni). Moja rada jaka moge Ci dac to: nie baw sie w zadne diety, bo to nie pomoze. Postaraj sie jesc czesciej a mniej, dolozyc ruch (wiem ze ciezko sie za to zabrac), jesli masz ochote na cos slodkiego- zjedz, ale nie za czesto, po chwili/wieczorze slabosci nie zalamuj sie tylko nastepnego dnia pocwicz wiecej. To na prawde dziala i mimo wszystko wydaje mi sie lepsze od glodowek czy kopenhaskiej, bo nie myslisz "ok po 14 dniach kiedy skonczy sie dieta najem sie max, ale juz pozniej znowu sie odchudzam). Lepiej odchudzac sie wolnej z malymi wpadkami, ale skuteczniej :)

podziwiam tych, którym udało się schudnąc, a jednocześnie zazdroszcze i to bardzo! Nawet sobie nie wyobrażacie jak bardzo! Niekiedy to już nie moge na siebie patrzec, wszystko jest na mnie małe. Musze sie jakoś wziąśc za siebie. Dzięki mi500