Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana910

Moja rodzina ma mnie w dupie i śmieje się z mojego nieszczęścia ;((

Polecane posty

Gość zapłakana910

Byłam z chłopakiem 8 miesięcy. To niewiele ale przez ten czas zdążyłam się w nim zakochać , planowałam nawet założenie z nim rodziny , byłam szczęśliwa. Do czasu. 2 tyg temu nakryłam go z moją starszą o 6 lat siostrą jak namiętnie się całowali. Wywaliłam go z mieszkania , wszystkie jego ciuchy i rzeczy wywaliłam mu przez okno na trawnik. Od 2-ch tygodni nic innego nie robie jak rycze, Co wieczór , każdego ranka nawet w pracy zdarza mi się że łzy cisną mi się do oczu a ja oczywiście robię dobrą minę do złej gry. Powiedziałam siostrze że narazie nie chce jej widzieć, że jesczze nie potrafie jej wybaczyc może kiedyś do tego dojrzeje ale narazie nie potrafię. Jestem w totalnej rozsypce, z pracy wracam do domu i resztę wieczora leżę upijając się i wyjąc przy jakichś rzewnych kawałkach lecących w radiu. ALE nie to jest jeszcze najgorsze. Najgorsze jest to że moi rodzice i ciotki się z tego śmieją. Kiedy matka się o tym dowiedziała powiedziała mi że nie mam co płakać a powinnam się cieszyć że siostra w końcu sobie ułoży życie , jest w tym wieku ze powinna już mieć męża i że nie mam co płakac bo tylko robie z siebie głupią zazdrośnicę. Ona nawet nie rozumie tego ze ja się w nim zakochałam i byłam szczęśliwa - dla niej i dla ojca najważniejsze jest to że siostra nie będzie starą panną a ja przecież mam dopiero 21 lat w tym wieku nie można się zakochać jedynie zauroczyć (to słowa ojca ) Boli mnie to ze moja rodzina traktuje mnie jak bym była nikim , śmieją się i cieszą że siostra jest zaręczona podczas gdy ja czuję jakby moje serce ktoś mi rozdarł na pół ;(( nie chce mi się żyć ;(

Gość sralis margalis
To on z wami mieszkał???

Gość -nati000-
współczuje Ci bardzo... Czy oni nie rozumieją ze to był Twój chlopak i on Cie zdradzil?? Porozmawiaj z nimi szczerze i nie wazne czy jestes zakochna czy zauroczona to przezywasz to bardzo i powinni byc z tobą i Cie wspierac. Jesli zdradzil Ciebie to zdradzi Twoja siostre tez - wiec licz na to ze ona wkrótce poczuje sie tak samo jak Ty. Jesli w dalszynm ciagu olewaliby Ciebie i Twoja sytuacje to ja na Twoim miejscu zerwalabym z nimi kontakt. Moze by cos zrozumieli...

Gość ho hoh
daj spokoj on zdradzi i ją a twoi rodzice sa palantami idz kobieto na cwiczenia do fryzjera zabaw sie poznaj kogos fajnego zostaw tego palanta i siostre niech ona sie z nim meczy czytaj ksiazki wez sobie "przebudzenie " anthiony de mello wszystko zroumeiesz ze na ciebie nie zasługiwal