Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forumowy mnich

Oblałem egzamin na prawo jazdy, jestem strasznie zdenerwowany.

Polecane posty

Gość lord stront;
Jestem najlepszym kierowcą :classic_cool: bo zdałem za pierwszym razem, na polonezie i było to, nie pamiętam, ale chyba ponad 20 lat temu :D I powiem wam, że mnie aż trzęsie, gdy sobie pomyślę, że miałbym teraz zdawać. Ulicy pewnie bym nie oblał, parkowania też nie, ale kto to wie? Może mam nawyki, które nie spodobałyby się egzaminatorowi? Z teorii to z pewnością leżę, bo wielu rzeczy po prostu nie wiem. Wiem tylko na ulicy kto ma pierwszeństwo i znam znaki, chyba wszystkie :D Pamiętam, że w mieście jest ograniczeni do 50, ale poza i na jakich drogach, tego już nie pamiętam. Jeżdżę tak szybko, jak to tylko możliwe, uwzględniając warunki pogodowe, ruchu i obecność policji. Jakby kto pytał, nie miałem nigdy wypadku. Myślę, że najważniejszy jest zdrowy rozsądek, właściwa ocena swoich i samochodu, możliwości. Reszta to bajki o zabójczej prędkości

Gość lord stront;
Warunki do jazdy, nie są fatalne, ale wręcz cudowne :D Uwielbiam jeździć w takich warunkach, jak dziś. Nie przejmuj się tak. Zdarza się, zeżarł cię stres i zrobiłeś, jak sam mówisz, głupi błąd, którego się nie spodziewałeś. Być może byłeś tego elementu tak pewien, że przeszarżowałeś.

Gość spacja na życzenie
ja zdawałam 13 razy kochani nigdy w życiu niczym się bardziej nie stresowałam niż tymi egzaminami. Nigdy wcześniej ani poźniej nie zdarzyło mi się zeby mi sie tak trzesła noga az musiałam ją trzymać- poważnie. zdałam dopiero jak trafiłam do dobrego instruktora i on wreszcie nauczył mnie jeździć poszłam pewniejsza siebie no i na kilku ziołowych tableteczkach :)

Gość kisrup
forumowy mnichu, Ziomie:P:). Ja też zdawałam w Zamościu, piękne to były czasy... Ach!! Nie martw się, to wina Twoich nerwów. Luz:). Egzaminatorzy są różni, ale wszystko się da Na pocieszenie powiem, że ja zaliczyłam plac, ale wyjeżdzając z Wordu "nie zauważyłam ciężarówki" i mnie.... oblał. To dopiero wstyd!!:D:D:D, bo mimo, że zaliczyłam plac z niego nie wyjechałam:P

Gość Mocca Blanco
Jak umiesz jezdzic a nie mozesz zdac egzaminu zrob jak moja kuzynka sobie prawko przez internet ze strony tej kancelarii kalif&chapman co ,swoja droga to jest wyzyskiwanie luki prawnej i powinnin to ukrocic

Gość ewwqe
ewqwq {fdsfds}

Gość nie przejmuj sie zdasz
co za roznica za ktorym razem? jak nie za tym razem to nastepnym, ja zdalam za 3razem w Poznaniu i tez oblewalam na takich glupotach, ze bym sie nie spodziewala, ale to tez zalezy od egzaminatora, za 1razem trafilam na takiego chamskiego, ze jak go zobaczylam od razu mi przyszla mysl "nie zdam" za drugim razem trafilam na przesympatycznego, a za 3razem na neutralnego takze spoko nie martw sie to tylko egzamin, a podobno najlepsi zdaja za 2 ;)

Gość nattuska
Polecam dobrą szkołę w Krakowie www.oes.krakow.pl/ Naprawde co jak co ale tu jednak uczą z sercem.

Gość gość
Nic sie złego nie dziej. Do tego teraz tez dobra wiadomośc bo w tej szkole mozna zrobic tez inne kursy w tym na instruktora nauki jazdy. Wiec kazdy tak naprawde ma szanse.

Gość gość
Rzeczywiście, jest sens... Teraz prawko można sobie przecież załatwić sprawnie i bez problemu - choćby takie z szybkieprawojazdy.pl można legalnie posiadać do celów kolekcjonerskich

Gość gość
Może dokup sobie jakieś dodatkowe jazdy przed kolejnym kursem to pomaga ;) Wedlug mnie najlepiej ucza w www.manewr.com.pl . Mi tak spodobalo się jezdzenie autem ze chciałam czegos wiecej i ostatecznie zrobilam tez prawko na motor.