Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

co uważacie o

Polecane posty

Instynkt jest czysto naturalną funkcją, jeżeli nie produkujesz jakichś hormonów i to jest przyczyną braku chęci posiadania dzieci, to środowisko nie ma nic do rzeczy - taki się człowiek rodzi. Podobnie jest z np. ludzi aseksualnymi. To, że nie odczuwają pożądania nie znaczy, że są ogólnie ubodzy emocjonalnie.

procent ludiz aseksualnych, a procent ludiz nie upawiajacych seksu? tak samo procent ludiz bez instynktu rodzicielskeigo a procent ludiz któzy z innych powodów nei chca meic dzici

Mówimy o ludziach dobrowolnie nie uprawiających seksu czy o takich jak ty i prawiczki?

Gość Trent Easton
AS-y to 1 proc społeczeństwa. A reszta -Niektorzy nie uprawiaja seksu bo np nie mogą ze wzgl zdrowotnych.

bzdura, sa małżeństwa gdzie wieje chłodem od łoża małżeńskiego choc przyczyn technicznych ni ma

Gość Trent Easton
Lepiej popatrzcie na jej wymagania co do chłopa. No, na pewno dobrowolna dziewica :D

Tak, a jakbyś była bezpłodna to dobrowolnie nie miałabyś dzieci ;)

"Tak, a jakbyś była bezpłodna to dobrowolnie nie miałabyś dzieci " to jest zupełnia inna sprawa, zawsze mozan adoptować

"Tak jestem uboga seksualnie, przyznaję! " I do tego działasz wbrew naturze,a innym to wypominasz:(smutne:( Egoistka,która nie popiera egoizmu u innych,to tez można podciągnąć pod zaburzenia wiesz?Nienawidze wszystkich np prostytutek dlatego,ze sama nią jestem.To sie leczy.Nienawidzę alkoholików bo sam nim jestem itd.Oczywiście pisze tylko Twoim tokiem rozumowania:)

na to jeszcze trzeba mieć warunki i przejść testy...szanse masz takie jak Noxelia :P

na to jeszcze trzeba mieć warunki i przejść testy...szanse masz takie jak Noxelia Niestety jeśli się ich nie przejdzie zostanie się ubogim emocjonalnie i cóż zrobić:)

działam wbrew naturze, ale nie na zawsze :) zamierzam w przysżłości używac sobie z moim mężczyzną :)

seksualnie też, bo jakoś kandydaci na jej mężczyznę nie walą oknami :P

to jest dla mnei stan przejściowy :) ja nei wypieram sie swojej seksualności :) wręcz przeciwnei czuję potrzebę w tej materii tlyko rozum mnie hamuje :)

No cholera! Niesamowite! Można czuć naturalną potrzebę żeby coś zrobić, ale użyć ROZUMU i racjonalnego myślenia żeby z tego zrezygnować! WOW, sama to napisałaś :D

ja z tego nei rezygnuję, ja to odkłądam czkeajac na odpowiedneigo partnera w przypadku dziecka zalecam to samo :)

Partner to jedno, sytuacja życiowa to drugie. Stąd się biorą patologie - z infantylności takich jak ty, Fiku.

Bronisz a działasz wbrew,to jesteś uboga umysłowo i to Ty to napisałaś a nie ja:)Bo ktoś kto praktyka działania przeczy teorii ,którą rozpowszechnia taki właśnie jest. Prawda jest taka,ze każdy człowiek ma prawo do szczęścia,i wręcz obowiązek do niego dążyć.Tobie szczęśliwość daje bycie dziewica i czekanie na księcia z bajki,pomimo tego,ze masz ciągotki,a jej daje szczęśliwość życia bez dziecka pomimo tego,ze ma w sobie tyle miłości do nich.

Ale masz wybór,albo zadziałać zgodnie z natura,albo nie.Wybierasz to drugie.Czujesz się uboga?Koleżanka również ma wybór,również wybiera w zgodzie z sobą sama.

A kto powiedział, że ktoś kto wie, ze woli się spełniać w innej roli niż matka nie robi tego z roztropności? Ty nie jesteś roztropna, jesteś jeszcze dziecinna, wyrośniesz (oby).

pisałam juz że czuje sie uboga w tym aspekcie, tak brak mi tego. Ma to wpływ na iinne aspekty moejgo życia. CZekam z utęskneineim dnia gdy bedę mogła realizowac swe pragneinia w tej materii