Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusyyysttyynnaaa

jak wam sie podoba ta suknia slubna?

Polecane posty

Gość jusyyysttyynnaaa
askaa22 - fakt piekna! przepiekna! mam dosc tego kraju- kompletnie mi sie nie podoba... prostota nie lubie takiego czegos..

Gość ja taka wybralam
ta mi sie jeszcze podoba http://www.i-slubny.pl/suknie-%C5%9Blubne-princess/princess-0wb185.html Nie oburzylam sie :) Nie lubie jesli ktos komus zwraca uwage, a sam te same bledy popelnia... Nie interesuje mnie zdanie kogos, to ma sie mi podobac nie komus, ja mam sie w tym dobrze czuc, wyjatkowo, a nie goscie weselni, a slub jak napisalam mam juz 8 lat za soba. Nie jestem mala mi, czy ona rowniez jest 8 lat po slubie?

A co myślicie o tej do której link wysłałam przed chwilką? Też wieśniacka waszym zdaniem? Szczerze:)

Gość ja taka wybralam
Aska - ladna nie lubie tego kraju - bardzo nie w moim guscie

Gość jusyyysttyynnaaa
ja taka wybralam - hmm suknia ktora teraz pokazalas jest w temacie taka jaka ja pokazalam wiec nie rozumiem ze nie moze ci sie podobac ale ok. Dobra kazdy ma swoj gust ok :)

Dlatego nie rozumiem sensu zakladania takich topicow z serii "czy podoba sie Wam ta suknia..." :) Ile ludzi, tyle gustow. I o nich jak wiemy sie nie dyskutuje. Ta suknia ktora wkleilam jest z kolei moja "pewnie" wymarzona, krawiec musialby jednak zrobic nieco inny gorset, bardziej bogaty, co nie oznavza ze mniej subtelny. Taka suknia jak Twoja kojarzy mi sie z balonami, confetti, zelowymi paznokciami z frenchem i tortem z zimnymi ogniami. No nic ni eporadze. Ma sie podobac Tobie, i dpbrze ze tak jest!

Gość jusyyysttyynnaaa
Askaaa22 - no wlasnie zauwazylam Asiu ze podobny :)) teraz tak mysle czy mozna ingerowac w to zeby zrobic cala z takiego tiulu a nie materialu z tylu... bo material z tylu mial byc gladki nie taki marszczony jak jest pokazany na zdj.

Gość ja taka wybralam
siedze przed kompem bez okularow, ale serio nawet jak je zalozylam to nie zauwazylam podobienstwa ta jest ladna http://www.i-slubny.pl/suknie-%C5%9Blubne-princess/princess-wb155.html

Raczej ciężko przerobić, ale nie ma rzeczy niemożliwych:) Twoja też jest piękna, więc nie męcz się z przerabianiem:)

Ja widzę różnicę, ale w stylu naprawdę są podobne. Z tym żę autorki podoba mi się bardziej:)

Gość ja taka wybralam
co to znaczy "w stylu sa bardzo podobne''?? Co maja podobnego, bo ja nadal nie widze, styl zupelnie inny. Grzecznie pytam oczywiscie...

autorko, suknia ładna, z boku trochę dziwnie wyszła, ale 2zdjecie juz spoko, nie ważne kto co pisze to ty sie masz w niej dobrze czuc, mi też sie takie podobały jak ty wybrałaś, ale jak ostatnio jeżdziłam po salonach i takie przymierzałam to źle sie w takich czułam, ale uważam ze na innych są piekne, ale nie na mnie, w końcu natrafiłam na tą http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/99d88e6c17ccdeee.html taka bedzie choć mi krawcowa będzie szyć, mierzyłam ja u dziewczyny pewnej, po mierzeniu kilkunastu sukien w tej sie czułam wspaniale, i powiedziałąm musi byc taka, choc tutaj sie ona mało komu podoba, ale to Panna Młoda ma siew sukni dobrze czuć a nie ci to oceniają, pozdrawiam i nie przejmuj sie tymi co tak mieszają z błotem, bo im to sie zadna suknia nie podoba,

Gość autorko
suknia beznadziejna :( naprawde :( jesli mozesz to odwoloaj to zamowienie. bedziesz wygladala jak wielka beza. Jak moglas wybrac tak brzydka sukienke? przeciez jesli nie masz pieniedzy to mozna kupic cos tanszego ale naprawde gustwonego. skad jestes, ja we wrzesniu bralam slub, moglabym ci pomoc

Długość ta sama, kroj też ten sam, tzn gorset bez ramiączek jeśli chodzi o górę, z dołu obie są "podpięte" z jednego boku, dół w obu przypadkach sklada się z dwóch różnych faktur materiału... A do tego obie są dość bogato zdobione. Jak dla mnie to podobny styl.

Gość autorko
jesli doradzaja ci osoby ktrym podoba sie taka suknia jak link podala Ślubniczka 2012 to wspolczuje :(

He he:) Ja pisałam autorce że podoba mi się jej suknia, ponadto podalam linka do takiej jaką ja bym wybrała. Ale ślubniczki jakoś mi się nie podoba.

autorko Mi się tak sobie podoba ale nie to jest najważniejsze. Ty będziesz czuła się pięknie, to Wasz dzień. Nawet na samym ślubie sukienka nie każdemu się spodoba bo co gość to inny gust. Tobie się podoba? Kupuj! I szczęścia na nowej drodze :D

i właśnie w tym rzecz, nie moze sie kazdemu to samo podobać, ja naprawdę mierzyłam takie za kilkaset zł i takie za kilka tys zł, nowe uzywane, różne, mierzyłam markowe i zwykłe, i w tej sie czuje najlepiej, i co mam z niej zrezygnowac bo komus sie tak nie podoba??trzeba mieć swoje zdanie a nie dawać się innym,

Gość lillllllyyy
ja tam w polsce sukni slubnej raczej nigdy nie kupie:P jak juz to madryt, londyn, paryz:D

Gość kaskaadaja
mi nie podoba się w niej to że strasznie widać że jest na kole... ja też miałam suknie księżniczki ale ona mi tak nie odstawała bo na kole było kilka warstw materiału. Twoja wygląda ciężko i przez to koło tandetnie ale góra nawet ładna.

nie podoba mi się... to podpięcie z boku i te falbany... te szpice na dekolcie, nic mi się w niej nie podoba, moim zdaniem jest tandetna i kiczowata, taka na cygańskie wesele, nawet bym powiedziała że brzydka ta sukienka. Piszecie żeby pokazywać jaka sukienka się podoba, proszę: http://www.ameliste.pl/images/stories/Robes/VeraWang/VW_Delaney.jpeg nie wiem czemu piszecie że jak ktoś pisze że brzydka ta sukienka to od razu zazdrości, nie dociera że komuś na prawdę się może nie podobać?

leffe a mi sie nie podoba ta suknia co ty podałaś, nie każdemu taka suknia będzie pasować, każdy ma swój gust, ja od samgo poczatku takie suknie omijałam z daleka jaką ty leffe podałaś, kazdy ma swoje zdanie, taki ten świat jest

Gość jusyyysttyynnaaa
do autorko- !!!! jestes smieszna... jak szkoda mi kasy ? dziewczyno tutaj dziewczyny zaproponowaly suknie ktore sa tansze od mojej chcesz wiedziec ile dalam?? nie pisalam bo to zenujace zeby mowic ale prosze bardzo 3,500tys. !

Gość ja taka wybralam
Aska - moja jest podpieta, a autorki to raczej wycieta, moja podpieta jest po prawej stronie, autorki wycieta po lewej. Autorka ma jakies tandetne swiecidelka, cekinki, moja tego nie ma. Moja ma dol z koronki, a autorki dol jest jak firana. Moja ma tre, a autorki nie ma. Zgadzam podobne to chyba to, ze jedna i druga to gorset jak 99% sukienek slubnych :)