Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusyyysttyynnaaa

jak wam sie podoba ta suknia slubna?

Polecane posty

Droga autorko .. nie przejmuj sie głupimy komentarzami , bo są denne i niesamowicie wkurza mnie taka beszczelnosc u ludzi .. a na kafe to należy do normalnosci .. fakt może tą sukienke maja co drugie panny młode , ale to Twój dzien.. wiec nie rozumiem dlaczego sie pytasz kogokolwiek o zdanie, bo kazdy wiadomo ma inny gust. Mi osobiscie sie podoba srednio.. A dla innych wypowiedzi na kafe .. jaka wiocha.. dla mnie wiochą jest ,ze wielkie damy kupuja sobie sukienki dopasowane, albo krótkie, które zobaczyły u jakiejs gwiazdy i chca tak samo swiecic jak one.. kompletna żenada .. tak samo o Was mozna powiedzic.. nie sądze ,ze to miłe. Szczegolnie dla przyszłej panny młodej. ...

Gość jusyyysttyynnaaa
cuduśka - dzieki :) mimo wszystko i tak te komentarze zabolaly.

ja tu też wystawiałam sukienki do oceny, i wiesz jak zostałam zjechana?? wg nich to tylko sznurek i utopić się nic więcej nie pozostało bo takie bezguście...hehehe a mnie to tylko podbudowało, im większa krytyka tym większe we mnie podbudowanie, jeszcze rozumiem napisać nie podoba mi się, ok każdy ma swoje zdanie ale obrzucania błotem nie zrozumiem chyba nigdy więc zostaje olewka, a taka jest prawda że nawet nikt ci nie odpowiedział na zadane pyt co do biżuterii, ja nie pomoge bo sama się nie bardzo jeszcze orientuję co i jak zrobić,

Gość KiciKanka
oczywiście wszystko zależy od tego, jak w niej wyglądasz, mi się zawsze podobały białe suknie, a okazało się, że ecru jest najlepsza i pasuje do mojej urody ;). Natomiast nie rozumiem dlaczego piszecie, że jak już się komuś podobają princesski to wszystki i wtedy proste nie, natomiast tym, którym się podobają proste, to już princesski nie :D? Mi się z prostych niektóre podobają, natomiast z takich podpiętych, to akurat te w pierwszym poście mi się nie podobają, ale np. ta: http://www.wedding-dress-gown.com/products/2012%20Wedding%20Dress/W208.html mi się bardzo podoba kolejna fajna princesska: http://www.wedding-dress-gown.com/products/2012%20Wedding%20Dress/W297.html prosta, która jest piękna moim zdaniem: http://www.wedding-dress-gown.com/products/2012%20Wedding%20Dress/W315.html W jednym typie sukien może się podobać kobiecie jedna na 100 :).

Gość jusyyysttyynnaaa
slubniczka masz racje ale mimo wszystko i tak pewnie niektore kmentarze byly prawdziwe z im sie nie podoba ta suknia chociaz mi sie na prawde podobala to teraz coraz mniej przez nich ehh glupia jestem... :( a co do bizuteri to chyba na szyje nic a kolczyki jakies wieksze widoczne tobie tez bym tak radzila :) bo tez masz taka suknie ozdobna :)

jesli jesteś osoba niska..to jak najbardziej bedzie ładnie w niej wygładała ;)

ja się zastanawiam nad złotymi dodatkami, podobają mi się w postaci listków, tylko dla mnie bardzo dużą rolę gra cena, i to wszystkiego, bo sami oszczędzamy, i jak mam w stopce mamy dziecko, więc tym bardziej szkoda nam wydawać pieniędzy,

Gość jusyyysttyynnaaa
mam nadzieje ze bede ladnie wygladac :) Boje sie szycia sukni i co to bedzie efekt koncowy...

Gość jusyyysttyynnaaa
slubniczka - my tez mamy dziecko 2 letnie. ile wam wyszlo caly slub? nam 35tys.

ja mam taki komfort że ja mierzyłam suknię którą identyczną będę szyć, nawet będzie szyła ta sama krawcowa co tą mierzoną, nawet miałam kupić tamtą ale zdecydowałam że chcę mieć nową nie używaną

Gość jusyyysttyynnaaa
my tez coreczke :)) a jak swoja ubierasz? :) myslalas juz o tym? ja myslalam zeby tez jakas ksiezniczkowa suknie jej kupic :)) I myslalas juz nad bukiecikiem ?:)

co do bukietu to myślę nad takim do sukni hiszpanki, czyli taki jak wachlarz, moja mała też musi być księżniczką, ale to bede kupowac nie długo przed ślubem, bo takie dzieci szybko rosną,

Gość jusyyysttyynnaaa
no tak tak :) a fryzura? :)

ja znikam bo zmeczona jestem, wpadaj tutaj, z checia popisze z takimi osobami jak ty, albo napisz na meila malusia.migotka@interia.eu podam ci tam nr gg jak tylko chcesz, naprawdę z checia popiszę z kimś powymieniam sie pomysłami, ale nie na forum bo widac jak ludzie sa chamscy,

Gość jusyyysttyynnaaa
slubniczka ok napisze :)

Gość boże ustreż
Suknia księżniczka i wachlarz z kwiatów jezus maria :O DIADEM TEŻ BĘDZIESZ MIAŁA? :d

Gość jusyyysttyynnaaa
ja nie bede miala wachlarzu kwiatow , bede miala podlozne dlugie kwiaty .

Wiadomo ze o gustach sie nie dyskutuje. HMMM Autorko najwazniejsze zeby tobie sie ta suknia podobala. i tyle. Osobiscie nie lubie takich prostych dolow jak na zdjeciu- jestem fanka delikatnych falbankowych tiuli takich ala ksiezniczka-ale to kwestia gustu. Slicznotka i autoprko powodzenia w przygotowanich do slubu-dobrze, ze ja mam to za soba heheh.

Gość jusyyysttyynnaaa
sorki nie mialam kiedy:((

Gość jusyyysttyynnaaa
na 12 lipca :) bedzie szyta przy mnie w tym dniu :)

Ja mialam przeboje z suknia. Znalazlam w ebayu ladna szyta w Chinach-oczywiscie jak po 4 tyg przyszla to rece zalamalam bo nie miala z za z fotki niewiele wspolnego. Lezy u mnie pod lozkiem nadal. Potem na 3 miesiace przed slubem zaczelo sie szukanie sukni bo ja to mialam juz dawno wymarzony model. Boze co ja sie sukni naogladalm..z 2 tys? Potem na 6 tyg przed slubem znalazlam w salonie jedna jedyna suknie , ktora dzieki Bogu pasowala jak ulal.