Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusyyysttyynnaaa

jak wam sie podoba ta suknia slubna?

Polecane posty

Gość jusyyysttyynnaaa
na tych zdjeciach co dalam teraz ostatni link na sprzedaz ta suknia to w cale sie tak nie swieci jakos jak byscie zauwazyli..

Gość nosem w kałuże
brzydka.

Gość nosem w kałuże
mam tak samo jak Ty:)

Gość hiundayyyy
a ta wam sie podoba? http://www.google.pl/imgres?q=isabel+suknia&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=464&tbm=isch&tbnid=iaZLrLItwryzmM:&imgrefurl=http://www.mlodapara.pl/komis-slubny&docid=7YO-GX1Y8ird6M&imgurl=http://www.mlodapara.pl/img_komis/4eeb08006c0eb_252-1.jpg%253F1325033018&w=505&h=640&ei=WWk9T63YFo_ltQbkm7TjBA&zoom=1&iact=rc&dur=109&sig=103689787817736743747&page=5&tbnh=130&tbnw=103&start=62&ndsp=18&ved=0COIDEK0DMGQ&tx=72&ty=103

No i wlasnie TU WIDAC PROBLEM, dziewczyny. Przypatrzcie sie dobrez. Suknia jak suknia- ale bedzie dobrze sie prezentowac tylko na wysokiej, i bardzo smuklej dziewczynie :O Ta ze zdjecia wyzej nie jest zbyt wysoka, i normalnej budowy- a suknia przytloczyla ja okropnie, do tego okrutnie skrocila nogi i uwydatnila biodra, ktore pewnie w rzeczywistosci nie sa duze, a tu wygladaja masywnie. Bardzo nietrafiona stylizacja.

Gość hiundayyyy
a ja uwazam ze ladnie wyglada.

autorko! a jest tu gdzieś twoja fota? jaki typ sylwetki masz? ile wzrostu? ile masz lat? jesteś blondynką, brunetką, a może ruda?

Gość jusyyysttyynnaaa
jestem blondynka , 160wz, bardzo szczupla i waska w tali. Kolezanki doradzaly mi zebym kupila suknie rybke zeby pokazac moja ladna figure ale ja zawsz emarzylam o ksiezniczce. I w sumie wszystkie powiedzialy ze pieknie w niej wygladam.

Gość jusyyysttyynnaaa
jejku straszne.... to co ze niska bede miala obcas 8cm... Wazne ze mi sie podoba..

Gość jusyyysttyynnaaa
slubneczka dokladnie :) nie przejmuje sie opiniami innych bo na prawde w depresje bym wpadla :)) w sumie bede miala 168cm :P Wiec nie bedzie zle :))

Gość jusyyysttyynnaaa
slubniczka* przepraszam :)

Autorko! Z tego co o sobie piszesz wynika, że masz duże pole do popisu. Jedyne na co musisz uważać, to na to by suknia Cię nie skracała optycznie. Pasują Ci sukienki z podwyższonym stanem (ale tak aby podkreślały twoją szczupła talię), sukienki typu princessa z francuskimi, podłużnymi cięciami - podkreślają talię i wydłużają, wspomniana rybka, ale bez rozszerzenia da dole i tez najlepiej z podłużnymi cięciami. Suknia powinna miec mało dodatków, aby ukazywała twoją szczupłość, a materiał powinien sprawiać wrażenie lekkiego. Absolutnie musisz unikac kiecek z obniżoną talią, zwężających się do dołu, a następnie rozszerzających i tych, które są pod talią wycięte w dół w taki trójkącik. Poszukam czegoś, jak coś wpadnie w oko, wyślę link.

Gość jusyyysttyynnaaa
slubniczka - ja uwielbiam wysokie buty wie 8cm to dla mnie malo... A slub mam w lipcu :))) prawniczka z ldz - ale ja juz wybralam suknie ta co wyslalam co jest na sprzedaz :( a dokladnie to ta http://slub-wesele.pl/komis/szczegoly/8425.html

Gość jusyyysttyynnaaa
no ja juz mam zamowiona :) i zaliczke wplacona. Ale szczerze mowiac troszke zwatpilam jak jeszcze raz przeczytalam te wszystkie komentarze... tak mi sie bardzo podobala myslalam ze wygladam w niej jak ksiezniczka a teraz ... z kazda minuta mi sie zmienia :((

Gość jusyyysttyynnaaa
hahaha ta sukienka mnie podbudowalas :)))))

słuchaj tutaj każda suknia jest paskudna, nie bierz wogóle pod uwagę co kto pisze, tutaj ludzie się szczycą tym kto bardziej komuś dokopie, wiem że to przykre, ale takie jest właśnie kafe, tak samo wiem że moja suknia też jest krytykowana ale mi to szczyka i powiewa, bo wiem że ja w niej wyglądam ładnie i w niej się dobrze czuję,

Gość jusyyysttyynnaaa
slubniczka ja wiem o tym ale wiesz i tak te slowa bola mimo wszystko mialam sie nie przejmowac ale nie da sie..jednak