Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusyyysttyynnaaa

jak wam sie podoba ta suknia slubna?

Polecane posty

Gość jusyyysttyynnaaa
ja taka wybralam - przeciez powiedzialam ze nie bedzie takiego prostego dolu i bedzie mial swiecidelka..... Ślubniczka2012 - i tak trzymaj ja tez sie nie przejmuje ze komus sie nie podoba nie ma sukni ktora kazda dziewczyne olsni. leffe - widzisz a dla mnie twoja suknia jest prosta jak do spania! sorry ale mowie swoje zdanie tez w zyciu bym jej na wlasny slub nie zalozyla bo jest prosta! nie lubie takich a ty nie lubisz takich jak ja wiec jasne jest to ze ci sie nie podoba.

Gość ja taka wybralam
slubniczka 2012 ''i właśnie w tym rzecz, nie moze sie kazdemu to samo podobać, ja naprawdę mierzyłam takie za kilkaset zł i takie za kilka tys zł, nowe uzywane, różne, mierzyłam markowe i zwykłe, i w tej sie czuje najlepiej, i co mam z niej zrezygnowac bo komus sie tak nie podoba??trzeba mieć swoje zdanie a nie dawać się innym'' Zgadzam sie z ta opinia, pomimo, ze sukienka slubniczki mi sie nie podoba Rzecz gustu :)

Napisałam że mają podobny styl STYL rozumiesz? Wiadomo, że identyczne nie będą, ale gdyby nie były w tym samym stylu to jedna byłaby podpięta, a druga nie była, jedna miałaby krotszy gorset, druga aż do bioder itd. Przecież wiadomo że są inne, bo to dwie różne suknie, ale styl jest podobny.

ślubniczka - ok, każdy ma swój gust, jednym się podobają księżniczki, innym wąskie sukienki, sama będę miała podobną, tylko nie rozumiem czemu adalis uważa że jak ktoś pisze że ta sukienka jest okropna to zazdrości i jest starą matroną? Są ludzie, np. ja dla których ta sukienka jest okropna, i nie, nie zazdroszczę, nie jestem starą matroną, za darmo bym tej kiecki tej nie chciała.

Gość jusyyysttyynnaaa
aha i co do trenu to moja moglaby miec ale zrezygnowałam za duzo tego juz by bylo jak dla mnie.

Gość lillllllyyy
3,500zł polskich:P? a pierscionek pewnie ci dal za 50 zl:P

no i spox, dla mnie twoja sukienka jest okropna, dla ciebie moja sukienka jest okropna, jesteśmy kwita :)

Gość jusyyysttyynnaaa
... moge zostawic to bez komentarza?? tak 50zł kosztował moj pierscionek a nie sorki z kapsla od tymbarka wyrwał i mi dał :) Super co nie?

Gość ja taka wybralam
moja jest podpieta a autorki wycieta, nie widze, aby autorka miala podpieta z boku Ok ty chociaz zauwazasz roznice, a autorka twierdzi, ze taka sama jak jej :D

Gość jusyyysttyynnaaa
leffe to nie chodzi o to czy bedziemy kwita.. nie chcialam cie urazic po prostu ja nie lubie az takiej prostoty a ty ozdoobek i dlatego tak jest i w wiekszosci dziewcyny tak maja dlatego moja suknia dla nich jest okropna.

Gość jusyyysttyynnaaa
ja taka wybralam - nie powiedzialam ze taka sama! tylko podobny styl! .......

do ja taka wybrałam ty tam dałaś 2linki, jeden link to zdjecia real a 2zdj to producenta, wiesz zdj producenta są piekne a w rzeczywistosci to jest okropieństwo, ostatnio sie o tym przekonałam, spodobała mi sie suknia na allegro, ale zdjecia tylko producenta, poszukałam w komentarzach sprzedajacego czy nie ma kogos kto kupił tą suknie i byłą dziewczyna, napisałam do niej czy nie mogła by mi wysłąć zdjec jaka suknie dostała, jeszcze w ten sam dzień otrzymałam zdjecia, i co sie okazało suknia nawet w 10% nie przypomina tej ze zdjec i jeszcze mi napisała ze juz 2tydzień krawcowa nad nia pracuje żeby była zdatna do noszenia,

Gość lillllllyyy
ale trafilam, a rodzinie nie wstydzilas sie pokazac co na palcu nosisz?

Dobra, podpięta czy wycięta... Po prostu na pierwszy rzut oka, szczególnie na zdjęciu rzuca sie w oczy to, że obie mają osłonięty/podpiety/wycięty jeden bok i pokazany materiał pod spodem:) Autorka pewnie zdziwiła się ,że nie podoba Ci się jej suknia, bo Twoja nie odbiega aż ak bardzo od jej. O to mi chodziło. Tzn nie ma tak diametralnej różnicy jaka byłaby gdyby np podobała Ci sie bardzo prosta, skromna suknia:)

Gość jusyyysttyynnaaa
slubeczka2012 - ja bym w zyciu nie kupila sukni ktorej nie moglabym przymiezyc.. ale dziewczyna ma pecha :(((( .. ale fakt zdjecie nie oddaja tego co jest w rzeczywistosci niektore na zdjeciach wygladaja pieknie na zywo ookropnie i u mnie jestodwrotnie.. na zdjeciu nie jest taka piekna jak na zywo.. kiedy zobaczylam zdjecie nie poznalam ze to ta.

Gość jusyyysttyynnaaa
Askaa22 - czytasz w moich myslach dziekuje:))) za wyjasnienie:D:))) lillllly - Nie mam rodziny to sie nie wstydzilam pokazac pierscionka od kapsla... wez jestes zenujaca... mam pierscionek za pare tys. ale to nie chodzi oo to zeby sie chwalic po prostu chcesz wyciagnac ile koosztuje moj pierscionek i tyle.

Gość lillllllyyy
spoko:P niektore dziewczyny sa happy z sygneta za 50 i ich nie rozumiem:P

Gość ja taka wybralam
autorko ja potrafie czytac co napisalas, dla przypomnienia "jusyyysttyynnaaa ja taka wybralam - hmm suknia ktora teraz pokazalas jest w temacie taka jaka ja pokazalam wiec nie rozumiem ze nie moze ci sie podobac ale ok.'' o stylu to aska pisala asia - szczerze z tych wszystkich sukienek (oprocz moich) jesli mialabym wybrac, wybralabym Twoja, pozostale ktore zostaly wklejone sa dla mnie grzydkie Slubniczka - nie wiem co trzeba miec w glowie, aby kupowac suknie na allegro nie uwazasz? Na allegro 80% to tylko ladne zdjecia. Lepiej zaplacic tys czy nawet 2 wiecej i miec to co sie podoba.

Gość ja taka wybralam
''jusyyysttyynnaaa slubeczka2012 - ja bym w zyciu nie kupila sukni ktorej nie moglabym przymiezyc.. ale dziewczyna ma pecha ..' z tym sie zgadzam w 100%!!!

Gość nosem w kałuże
mam dość tego kraju wjebała fajną suknie :D

Gość jusyyysttyynnaaa
ja taka wybralam - napisalam ze sa w podobnym temacie to chyba jasne ze w podobny stylu to znaczy>?? chyba ze ja o czyms nie wiem :)

Gość nosem w kałuże
ta laska w tej sukni wygląda nienaturalnie. jakby miała długi brzuch :P suknie mi się absolutnie nie podoba

Gość nielubięponiedziałków
Autorko, sukienka, którą wybrałaś jest po prostu tandetna - i wcale nie chodzi o to, że jest bardzo zdobna, świecąca - bo istnieje wiele "bogatych" sukienek, które nie kojarzą się od razu z tipsami, remizą i tlenionym blondem, np. ta http://www.i-slubny.pl/suknie-ślubne-princess/princess-0wb200.html Nie jestem fanką takich sukienek ślubnych w stylu księzniczki, ale ta jest naprawdę urocza, a co najważniejsze nie jest kiczowata i pospolita - a Twoja niestety jest.

Nie lubię poniedziałków Dodałaś podobną suknię jaką ja dodałam 2-3 strony wcześniej. Też mi się takie najbardziej podobają. Ale suknia autorki moim zdaniem również śliczna, no nie wiem co Wy w niej kiczowatego widzicie.

Justyna z tego ostatniego linka podoba mi sie tylko krzeslo :D W ogole z calym szacunkiem do czyjegos gustu, ale dlaczego teraz wiekszosc mlodych wybiera suknie 1 na kolach 2 ze swiecacego materialu/ ze swiecacymi wstawkami 3 masa falbanek 4 mocno poszerzanych ku dolowi (tzw princesski) Do tego zaklada 1 rekawiczki bez palcow -matko boska- wtf?? :D 2 buty ze szpicami zapinane wokol kostki 3 bolerka taki materialowe, ktore zaklada sie do sukienek koktajlowych 4 DIADEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (pamiatka rodzina, pokolenie szlacheckie? :D) Naprawde- zobaczcie na sluby osob kultury, sztuki, aktorow, ksiazat (hmmm)- zadna, ale to zadna z takich kobiet nie ubrala bezy (wyjatkiem byla Diana, ale to bylo 30 lat temu). Kozuchowska, Jusis- kobiety ze stylem i klasa mialy piekne, proste suknie slubne. I wygladaly przepieknie. A np Kasia Cichopek? Hmmmm. BEZA. Naprawde malo ktora kobieta wyglada dobrze w takich bezach i stosach falbanek. A raczej tylko modelki, wychudzone i wysokie. No tak, ale Wasz wybor :)

Gość nosem w kałuże
mam dość tego kraju zgadzam się z Tobą w stu procentach i też mam dość tego kraju :P