Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusyyysttyynnaaa

jak wam sie podoba ta suknia slubna?

Polecane posty

Powiem ci, ze obie sa ladne choc 2 jest moja faworytka bo moja suknia miala odroine podobny dol.... 1 na ladny gorset.

Gość ewulkaaa90
Witam ja mam ślub samym początkiem maja 2012 a suknie wybrałam dopiero w ten piątek czyli 24 lutego. A oto link do mojej sukni: http://www.suknie-maria.pl/Suknie-Slubne/Afrodyta-Bazzyt.html koniecznie chcialam mieć suknie typu princessa przymierzyłam dość sporo a nie każda dobrze leżała ze wzgledu na to ze do szczuplutkich nienależne, a ta suknie przepięknie wyszczupliła dzięki pionowym paskom i takiemu dekoltowi. Ja będę miała uszyta ja w rozmiarze mniej więcej 40 bo mój to takie coś miedzy 38 a 40 ale ze wzgledu na wiązanie będzie się ślicznie dopasowywać. Do tego będę miała doszyte jedno ramiączko z aplikacją w kształcie kwiatka takiego jak na gorsecie ale z kolei na spódnicy nie będzie tych dwóch dużych kwiatów.

Gość hanka mostowiak 28

Gość piczasanbta
Suknia bardzo ładna, ale z dodatkami nie poszalejesz. Raczej musisz postawić na klasykę. Coś na szyję, ewentualnie coś na rękę i to wszystko. Suknia nie jest masywna i nie ma za bardzo warunków do tego, aby zawalić ją dodatkami ;-)

Gość piczasanbta
Suknia bardzo ładna, ale z dodatkami nie poszalejesz. Raczej musisz postawić na klasykę. Coś na szyję, ewentualnie coś na rękę i to wszystko. Suknia nie jest masywna i nie ma za bardzo warunków do tego, aby zawalić ją dodatkami ;-)

Moja szknia wisi w pokrowcu ciagle w sypialni :-) Zazdroszcze wam bo sama bym chciala znow latac za suknia heheh :-P Powodzenia....