Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusyyysttyynnaaa

jak wam sie podoba ta suknia slubna?

Polecane posty

Gość ZDGJN
ehhh jak chcesz to Twój ślub ale może warto byłoby zmienić myślenie i trochę się wyróżnić...

Żadna nie pokarze swojej sukienki!Już widze ten szyk i grację:D Nie przejmuj się autorko nie ma czym

Śledzę tego typu topiki i widze,że obecnym tutaj matronom podobają się prościutkie,skromne sukienki - najlepiej bez ozdób.A ostatnio krótkie - takie jak może mieć każda inna dziewczyna weselu.A to jedyna taka okazja i sukienka powinna być inna od wszystkich - taka którą włoży się tylko raz - bo taka okazja jest tylko raz!

Gość olaola222
jestem tępa bo mi się nie podoba sukienka? :) no ok nie zmienia to jednak faktu że sukienka jest brzydka :P

Gość olaola222
i jakaś taka...tandetna

Gość Link jak niżej....
sukienka mi się nie podoba. O Boże... jestem głupia :(

A ja jestem wieśniarą, bo mi się podoba?;) Może i jestem, bo suknia podoba mi się bardzo. Jest sliczna, naprawdę. Sama bym taką chciała. Nie każdy musi na siłę grać mega skromną pseudo damę w wąskiej sukni tylko po to zeby chwalić się swoim niby to wyszukanym gustem, a tak naprawdę wyglądac na własne zyczenie szaro i przeciętnie w najważniejszym dniu w życiu;) Wiadomo, że tu wszystkie takie światowe i że każda skrytykuje;) Norma... Bedziesz na pewno wyglądać ślicznie a Pan młody to szczęściarz:) Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia. Ps Co do biżuterii to załozyłabym kolczyki, łańcuszek nie będzie dobrze wyglądał.

Można kulturalnie napisać: mi się nie podoba - i tyle. Ale to norma tutaj,że trzeba dodać jeszcze kilka ozdobników by autorce w pięty poszło....

Gość ZDGJN
no widzę, że przechodzicie ze skrajności w skrajność - albo przepych albo suknia bez żadnych ozdób, a może istnieje coś pomiędzy? hmm?

PEwnie,że jest pomiędzy.Ja pisze o ogólnym trendzie. Nie widze powodyu dla którego tak dyskutujecie o guście autorki.Nie podoba się to nie i nie rozwodzę się w temacie.Na kafe zawsze jednak trzeba komuś porzadnie dokopać czyż nie?

Gość ZDGJN
mi się wydaje, że po prostu ludzie wypowiadają tutaj rzeczy, których normalnie w "realu" by nie powiedzieli, żeby kogoś nie urazić na przykład. A tak to będą składać życzenia mówiąc " piękna suknia" a w głowie myśleć "ale tandeta-nie podoba mi się"

Gość jusyyysttyynnaaa
Dziekuje dziewczynki kochane jestescie!!! :* Do tych co krytykuja ok wyrazacie swje zdanie poowiedzialam ze tepe bo ja kulturalnie sie zapytalam co sadzicie a wy z tym swoim jadem wyskakujecie nie ptraficie nic przekazac zeby nie zranic drugiej osoby OK NIE PODBA SIE POKAZ JAKA JEST TWOIM ZDANIEM LADNA.. czekam boo jak na razie nic nie widzE!!

Gość MalaMi2727
przecież autorka pytała o zdanie... to jak komuś się nie podoba, to ma nie pisać i się nie rozpisywać dlaczego? Mi się wydaje, że autorce chodziło o to, żeby poznać opinie. Mi osobiście też się nie podoba, byłam w zeszłym roku na czterech ślubach i na trzech dziewczyny miały bardzo podobne sukienki. Też mi się przejadły, a ta druga to wogóle mi się nie podoba, brzydka jest. Mówię szczerze, wiadomo, że to kwestia gustu...

Gość MalaMi2727
aha i mi się podobają bardzo księżniczkowe suknie, nie lubię prostych, tylko te wycięcia asymetryczne, podpięcia jakieś wiejskie :( niefajne

Gość MalaMi2727
ja taka wybralam - ta jest naprawdę piękna :)

Ta druga mi się nie podoba.Koniec mojego zdania. Jesli suknia jest już kupiona to po co robić autorce przykrość, obrzydzać? Każdy ma inny gust.Jak widac są osoby którym sukienka się podoba w tym samej autorce więc ja nie widze problemu!

Gość jusyyysttyynnaaa
do kolezanki ktora pokazala suknie.. szczerze? nie pwiem tego dlatego ze ktos mowi na moja suknie ze jest okropna ale ta co pokazalas dla mnie jest tandetna... i ok wiem jakie macie gusta wiec sie nie przejmuje bo ja takiej w zyciu bym nie zalozyla i te kolory... milo? jedyne co jest ladne w tej sukni to gorset dla mnie kolory w sukni slubnej sa nie do przyjecia.. Widac kazdy ma inny gust i juz sie nie przejmuje...

Gość MalaMi2727
też jestem zdania, że powinna być bardziej biała ale sam zamysł klasa, jedynie tych kwiatów na rozchyleniu za dużo :) ale jest piękna

Gość jusyyysttyynnaaa
aha i zapomnialam dodac nie bedzie tych marszczen bo to mi sie tez nie podba z tylu bedzie gladka!

Gość mama w wieku 29
obejrzałam suknie pokazane przez autorkę i nie podoba mi się żadna.

Gość jusyyysttyynnaaa
wiecie co to ja sie chyba nie znam bo ta suknia kto wyslal to dla mnie jest wsiunska te kwiaty.. nawet jakby byla w bieli.. ok jestem bezguscie jesli takie sa teraz trendy.

Gość ja taka wybralam
MalaMi2727 - dziekuje :) Mi sie podoba, ale jestem juz 8 lat po slubie, wiec nie moge jej zalozyc. Marzy mi sie 10 rocznica slubu w takiej sukni, ale wiem, ze bym sie wyglupila, wiec pozostana to tylko marzenia :) Autorko - zwracasz wszystkim uwage, ze maja napisac "nie w moim guscie", a nie uzywac slow "tandetna", a sama to robisz!!!! Nie ocenilam wczesniej twojej sukienki, ale rowniez uwazam ja za brzydka. Ta ktora wybralam jest dla mnie cudowna, nawed gdy 100% kafeteri uwaza inaczej, a Ty co zwatpilas w pieknosc swojej sukienki gdy 99% uznalo, ze jest brzydka??? Obrazasz sie jak dziecko. Ile masz lat???

Gość MalaMi2727
w sumie jeśli autorka chce bezpieczną suknię ślubną to jest ok, niczym nie zaskoczy, taka typowo modna w Polsce, w sumie jest ok :) nie ma się co czepiać

Dla mnie ona jet po prostu... tandetna. Nie lubie sukien na taaakim duuzym kole. Zreszta w ogole te na kole sa dla mnie troche smieszne :D I z takimi upieciem. Ale rozumiem, ze moze sie podobac. I Wielu dziewczynom sie podoba, bo taki model jest teraz bardzo popularny z tego co widze na galeriach internetowych. Autorko, nie gniewaj sie! Kazdy ma pewno do swojego zdania, a ze sposobem wyrazania swoiich opinii w kulturalny sposob wiekszosc ludzi z kafe ma duzy problem ;) Chyba bylas tego swiadoma? ;)

Gość No to może ja napiszę
Wygląda tak, jakby ktos siedział z przodu pod sukienką :( ;(

Gość jusyyysttyynnaaa
malami!!! sluchaj no... napisalam tak zeby pokazac tak jak wiekszsc jak robia i czy jest milo!!! Mam 25 lat! a co to ma do rzeczy ile mam? I nie nie zmienilam zdania nadal uwazam ze jest piekna i dla mnie wymarzona!!! chcialam byc chamska tak jak wiekszosc tutaj i widac mi sie udalo bo sie oburzylas!

Gość jusyyysttyynnaaa
boze! pisalam ze nie ma tych marszczen ze jest prosta z tylu!! A tam ze ktos siedzi to nikt nie siedzi jakbys zauwazyla jest tam kraweznik i zapewne noge postawila i dlatego tak niesymetrycznie jest !