Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracująca kobieta

NA UTRZYMANIU MĘZA. Nie rozumiem takich kobiet

Polecane posty

Gość janaminutke
Witam,a ja rozumiem takie kobiety bo o zgrozo sama jestem jedna z nich.Pierwsze malzenstwo skonczylo sie rozwodem,bylo wspolne konto,nie bylo ograniczen kto i za ile kupowal,chociaz na koniec okazalo sie,ze mi nie nalezy sie nic bo to moj ex zarabial wiecej.Ja unioslam sie honorem i zaczelam od nowa.Obiecalam sobie,ze juz nigdy zadnych zalegalizowanych zwiazkow.I padlo mi na glowe drugi raz wyszlam za maz,mialo byc tak cudownie,ja 37 letnia kobieta dalam sie omamic i otumanic jak jakas mala dziewczynka.Krok po kroczku moj uroczy maz doprowadzil do tego,ze zostawilam swoje mieszkanie,wysprzedalam meble i popedzilam za nim do niemiec(maz pracuje tam od lat)Okazalo sie,ze jestem w ciazy,siedze bezradna w obcym kraju,bez pracy,to on dysponuje pieniazkami,nie brakuje mi przyslowiowego chleba ale czy to jestt powod do radosci,,kiedy nie ma sie w portwelu ani centa??Wiem,ze jest ciezko z kasa bo sam zarabia,i nie to byloby najgorsze.Najgorsze jest to ze wciaz kontaktuje sie ze swoja byla,przeczytalam smsy od niej,nie bylo tam nic intymnego ale sam fakt,ze pisza i ze wie o nas wszystko i jeden Pan Bog tylko wie czy sie nie spotykaja napawa mnie przerazeniem.Kiedy zrobilam mu awanture to dostal furii...ze nie mam nic do szukania w jego telefonie i ze mam sie nie wp..w ICH sprawy.Ot zalosna historia,nie wiem co robic i jak sie w takiej sytuacji zachowac:(((Pomozcie

Gość gość
Jak znaleźć pracę po 12 - tu latach przerwy? Co wpisać w CV?

Gość gość
czy to takie dziwne ze zona gornika nie pracuje ja mam cudownego meza juz na recie bo zachorowal i musze sie nim opiekowac i co mam go zostawic bo jest w stanie wegetetywnym w zol za co mam zyc takie mamy prawo