Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracująca kobieta

NA UTRZYMANIU MĘZA. Nie rozumiem takich kobiet

Polecane posty

Gość ciekawi mnie to bo czest widze
moj sen dopiero nadejdzie:) zycze ci milych snow autorko. wypocznij, bo jutro na 6 do pracki za 1000zl.

Pracująca babo, Ja nie pracuję zawodowo, za to spełniam się w innych dziedzinach życia. Mam 50 lat, wychowałam troje dzieci,zajmuję się domem, uczę się,pomagam niepełnosprawnym (wolontariat). Jestem elegancką zadbaną kobietą i mam młodszego o 8 lat męża który dba o mnie, szanuje i codziennie powtarza że kocha. Czy ty też tak masz? Więc nie pierdziel jaka ty to jesteś wspaniała, bo nie dorastasz niektórym kobietom do pięt a o kolanach to możesz pomarzyć.

Pracująca zapomniałaś dodać: -Dzidziuś się dwa razy zesrał -Raz wyżygał -Aaaa i nie zostawiłeś mi na podpaski :)

Gość angela8
po co sie tu denerwowac to pewnie gowniary ktore gowno wiedza o zyciu.. a teraz udawaja ze zjadly wszystkie rozumy :D:D no comment :D

Gość pracująca kobieta
mimi hehhe:-D

Gość eu229eu29
pracująca kobieta- a żebys wiedziała, że droga do faceta prowadzi przez zołądek. Więc z pomidorówki ucieszy się znacznie bardziej niż z nieobecnej zony w kostiumiku co przyjedzie o 22 do domu po kolacji biznesowej.

Gość gagaaa11111111
angela8 nie skonczylam gimnazjum, uczylam sie w podstawowce 8 klasowej :) skonczylam studia. nie mysle o posadzie dyrektora i fakt za 1 tys robic nie bede bo nie po to wpakowalam kase w studia zeby tearz za taka stawke pracowac. i jest mi po prostu zle z tym ze siedze w domu i pisze tylko, ze nie mogalbym tak. bo procz pieniedzy czlowiek porzebuje towarzystwa i zajac sie czyms na kilka godzin np wpracy by wciaz nie myslec o problemach, miec komfort psychiczny. wiem po sobie ze to jest różnica pracowac i siedziec w domu .

Gość pracująca kobieta
eu ja koncze pracę o 16 więc nie dramatyzuj!! mozna znalezc sobie prace od 7-15 ale wam się to w głowie nie mieści ze można połączyć gotowanie zupy z pracą na cały etat

Gość angela8
tak lepiej siedziec w domu i nie miec nic niz isc i miec 1000 tak :D pardon ksiezniczka nie bedzie sie pewnie znizala do takiego poziomu..:D jak Ci zle na bezrobociu to idz do roboty proste..jest tysiace ofert pracy tylko trzeba chciec a nie narzekaj na swoj los

Gość angela8
gagaaa11111111 tak lepiej siedziec w domu i nie miec nic niz isc i miec 1000 tak :D pardon ksiezniczka nie bedzie sie pewnie znizala do takiego poziomu..:D jak Ci zle na bezrobociu to idz do roboty proste..jest tysiace ofert pracy tylko trzeba chciec a nie narzekaj na swoj los

Gość w dobrm malzenstwie kazdy robi
to co lubi i co jest dla małzenstwa najbardziej pozyteczne - a priorytety moga byc rozne. Jesli oboje postanawiaja,ze lepiej dla rodziny jest, gdy zoa pozostaje w domu, maz po prostu oplaca jej skladki emerytalne. Wazne,zeby decyzja , co kto robi w rodzinie byla wspolnie wybrana i swiadoma. Autorka takich wyborow nie musi rozumiec, wazne, zeby je rozumieli i aprobowali małzonkowie:):)

Gość pracująca kobieta
i wiece co? wcale nie wierze wam że jestescie szczeliwe w takim układzie.. to jest poprostu niemożliwe ze mozna tak zyć i byc zadowolonym z zycia:-D

Gość eu229eu29
Siedzenie w domu tez uwazam generalnie za złe, ale do dziś wielu facetów woli jak ich zona siedzi w domu. Po tym forum tego nie widac, bo tu siedzą głównie onanisci, ale taki facet w typie macho nie lubi jak zona chodzi do pracy, wolu miec ja cała dla siebie, nie chce mu sie nic robic w domu- a gdy zona jest a pracy to nie dałaby rady jednocześcnie chodzic na zakupy, sprzatac,gotowac, prac, itp

Gość eu229eu29
pracująca kobieta= a ty masz partnera, dzieci? Facet pomaga ci w domu?

Gość angela8
a czemu to kobieta ma prac prasowac sprzatac itd my oboje z mezem pracujemy i obowiazki domowe mamy podzielone:)

Gość angela8
skoro dwie osoby utzrymuja dom powinny tez razem o niego dbac:)

autorce mowie dobranoc, bo musi sie wyspac . na 6 do tyrki za 1000zl. a moj sen dopiero nadchodzi.:) rano dzieciak do szkoly a ja dalej w kimonko uderze, jak wstane wezme orzezwiajacy prysznic, bede miala czas na ulozenie fryzurki, makijaz, bez pospiechu wypije kawke, zrobie snaidanko drugiemu synkowi, pozniej pojdziemy na zakupy i spaceek na sankach, dziecko sie dotleni, wrocimy do domu, wypijemy ciepla herbatke, zjemy 2 sniadanko, ja ugotuje pyszny domowy obiad, drugi synek wroci ze szkoly, zje obiad, odpocznie, potem bedzie odrabial lekcje, ktore ja pozniej sprawdze, nastepnie nastawie pranie, poodkurzam, poscieram kurze, umyje podlogi i lazienke. po poludniu wyjde z malym na kolejny spacer i do kolezanki na plotki. w miedzyczasie wstapie do sklepow poogladac co jest nowego, zaplanowac zakupy na wiosne. moze jakis kosmetyk dokupic...wieczorem zrobie kolacje, poloze dziecko spac, bede miala czas na maseczki i relaks, oraz komputer, tak jak teraz. a gdy maz wroci z zagranicy przywieczie mi mnostwo kasy i prezentow: bizuterie, perfumy - nie wode toaletowa, skorzana torebke czasem, jak mu wysle linka jaka chce, i jeszcze inne zamowienia, ktore mu skladam przez skypa. kocham go i nie zamienie na innego, a gdyby on nie kochal mnie to wybacz....ale albo znalazl by sobie inna, i nie stac by go bylo na wydawanie kasy na mnie, albo by mnie zosttawil. ale jak widzisz tak nie jest wiec przyjmij do swojej wiadomosci, ze niektorzy zyja inaczej niz ty i im to odpowiada:P wiec uzyje tego slowa tylko jeden raz i szkoda ze nie ma innego sposobu zeby do ciebie to dotarlo­­­­­­­­­­­ odpierdol sie od zycia innych osob zazdrosna ziejaca jadem zmijo!!!

Gość eu229eu29
"i wiece co? wcale nie wierze wam że jestescie szczeliwe w takim układzie.. to jest poprostu niemożliwe ze mozna tak zyć i byc zadowolonym z zycia" Ja jakby co to nie mam faceta, pisze teoretycznie co uwazam...nie kazdy tu chyba sadzi wszystko przez pryzmat własnej osoby? Mi się wydaje, że takie siedzenie w domu non-stop jest straszne, jedynym wyjsciem jest posiadanie grupy kolezanek co maja podobnie. Wtedy mozna byc szczesliwym w takiej sytuacji, jak sie wychodzi z domu, gada z kimś, itp

Gość pracująca kobieta
ciekawi mnie, cudowne życie, cudowne ach jak ci zazdroszcze buhahhaha Naprawde myslisz ze można zazdroscić takiego życia?? Takie życie miałam jak byłam pol roku na bezrobociu i nie chce do tego wracac nigdy wiecej. No ale cóz każdy ma w zyciu inne priorytety, twoje koncza się na zupakach i zakupach w galeriach handlowych:-D

Gość angela8
no wlasnie nie masz meza..a nawet faceta.. a w przyszlosci jak bedziesz miala meza i dzieci to twoje poglady samo zycie zweryfikuje i uwierz zmienisz zdanie na temat takich osob:)

Gość angela8
pozatym teraz sa takie czasy ze wiekszosc kobiet nawet tych majacych dzieci musi pracowac czy chce czy nie bo czasami ciezko utrzymac rodzine z jednej pensji..

Gość pracująca kobieta
i wiesz co pilnuj swojego męza bo biedak musi tyrać za granica zeby ciebie utrzymać a niesttey czesto takie rozłaki się zle koncza i nie mowie tego wcale złosliwie ale znam takie przypadki..

­­­­­­­­­­­ ale czego ty nie rozumiesz autorko? ze ktos moze wybrac inzcej niz ty i nie musi przy tym zyc z olowkiem w reku? to jest wybor obojga malzonkow i jesli im to odpowiada to tobie nic do tego!!!

Pracująca babo oprócz pracy są jeszcze inne wartości .Pracuj, pracuj nawet się nie obejrzysz jak młodość i uroda miną. Nagle zauważysz że jesteś sama bo zapracowana nie miałaś czasu na założenie rodziny. I tak będziesz się starzeć aż w końcu zostaniesz starym zgorzkniałym moherem ,który w końcu wyląduje w DePeSie bo nie będzie miałkto ci szklanki wody podać. Wspaniała perspektywa:D

Gość angela8
no akurat tu sie zgodze.. na twoim miejscu wolalabym isc do jakiejkolwiek pracy niz wysylac meza za granice..takie zwiazki bardzo czesto sie rozpadaja.. z reszta po co maz skoro prawie go nie ma chyba tylko dla tych pieniedzy..

wyobraz sobie ze nie wszyscy zdradzaja. niektorzy maja inne poglady na zycie i seks. to sie nazywa wiernosc i milosc.

Gość pracująca kobieta
silvergold a tobie kto zagwanratuje to ze jak oddałas całe swoje zycie dzieciom i męzowi to na starosc nie ebdziesz samotna??? rozne sa dzieci opiekuja sie rodzicami inne nie i wcale nie ma tu znaczenia to ze mama z nimi była od rana do wieczora w domu czy tez była mamą pracująca

Gość angela8
nie mowie ze kazdy zdradza ale jesli wyjezdza na dlugo i prawie go nie ma w domu to "ryzyko" wzrasta..

maz nie zawsze byl za granica. wczesniej pracowal w pl, mielismy swoja firme, ale niestety rynek sie zalamal i bylismy zmuszeni firme zamknac. pogadamy za kilkanacie lat, ak sie nauczysz zycia dziecinko.

Gość pracująca kobieta
ciekawi mnie tak tak oczywiscie możesz sobie to tak tłumaczyć ale faktem jest że rozłaka robi swoje. Dziwi mnie ze wolisz wysłać swojego meza za granbice niz sama iśc do rpacy:-(