Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdewdweddddd

Jaką lepiej byĆ? Za chudą czy za grubą?

Polecane posty

Gość wdewdweddddd

nie mówie o skrajnościach ,ale lepiej np ważyć 47 przy wzroście 165 czy 75 kg?

Gość Tereska1234
47 kg

Gość different***
Przecież to logiczne,że za lepiej za chudą a te 75 przy 165 to jest już gruba skrajność.

Gość Maximmmma
Chyba za grubą, bo można sobie lepiej wymodelować sylwetkę ćwiczeniami i dietą. Chudemu nigdy nie wiadomo w co pójdzie.

Gość wdewdweddddd
nie no pewnie ,ze najlepiej być w sam raz ,ale pytam sie o te 2 opcje

different nie przesadzaj. Zależy jak u kogoś rozkładają się te kilogramy. Mam znajomą która wygląda super, natomiast inna wygląda baaardzo źle.

Zresztą głupie jest to pytanie. Zależy jaki ktoś ma gust. Tutaj więcej ludzi będzie za chudszą sylwetkę, gdyż na kafe można zobserwować nagonkę na tych 'większych'.

Gość different***
haadia nigdy nie uwierzę że kobieta przy tym wzroście warząc 75kg wygląda super,wygląda pewnie jak baczek🖐️

Gość lepiej być za chudą.
wiem to z własnego doswiadczenia. bo niby mówią ,ze facet nie pies na kości nie poleci takie tam bla bla bla. ja ciagle slysze jaka jestem chuda., a jakoś faceci na mnie leca. w klubach zawsze mam z kim tanczyć np ,albo ma wakacjach jestem podrywana zawsze ,a jakos moje grubsze koleżanki nie maja tkiego powodzenia . byłam pare razy z grubszymi koleżankami np w klubie nie otylymi ,ale takimi przy kości i z nimi tanczyło najwyzej 2, 3 facetów ,a ze mna co chwile ktos chcial tanczyc

Gość different***
bączek*

Gość Tereska1234
A czemu zadajesz takie pytanie.

Jednemu się podoba, drugiemu nie. O gustach się nie dyskutuje🖐️

Gość ptasiek nastroszony
nawet zbyt szczupla kobieta jest lepsza delikatniejsza , smukla , kobieca niz zapasiona tlusta locha, zaprzeczenie delikatnosci i kobiecosci

i ciagle słysze ,, o jaka s ty chuda " najcześciej od kobiet to ,ale od facetów też sie zdarzyło nawet od tych co sie we mnie podkochiwali ,ze lepiej by bylo jakbym troche przytyla. i może to prawda. ale ja zawsze bylam chuda. tak juz mam. a jakoś nigdy nie miałam problemu żeby znaleźć sobie faceta

Gość przy 165 to tylko 75
bo 47 przy wzroście 165 to jakaś chorobliwa anoreksja i wstyd się ludziom pokazać, kościotrup prosto z Birkenau :-( Skoro masz problem przeczytaj książkę: "Życie jest za krótkie żeby jeść suchary- szczęśliwa w każdym rozmiarze" A jeśli masz te 47 kg i nie możesz przytyć to też przeczytaj tę książkę, by wiedzieć że chodzi o to by byc szczęśliwą w zyciu, a nie tylko wiecznie na te 5 kg w te lub we w te patrzeć.

i waże w normie bo 49 ,a mam 160 wzrostu. ale wyglądam na chudszą . bo mam taka smukla sylwetke . no cóż tak mam i już . ale nie wystają mi żebra i mam piersi , talie i biodra

,,bo 47 przy wzroście 165 to jakaś chorobliwa anoreksja i wstyd się ludziom pokazać, kościotrup prosto z Birkenau " przesadzasz:) to niedowaga nie anoreksja. znam mnóstwo takich dziewczyn i sie nie wstydza ludziom pokazać jakoś

Gość lajla90
Lepiej być za chudą, zreszta wiekszośc komentarzy ze strony kobiet wynika z zazdrości. Ja mam 168 i jak ważyłam 48 kg, to od facetów słyszałam komplementy na temat swojej figury, natomiast sporo koleżanek, zwłaszcza tych z nadwagą krytykowało moją wage. Teraz waże 51 i wolałbym schudnąc niz przytyć.

przy 165 to tylko 75 - niech zgadnę. do szczupłych nie nalezysz prawda?

Gość zdecydowanie chudą
waga 47 przy takim wzroście powinna być przyjęta za normalną.

Gość Tereska1234
Ciesz się że masz piersi.

Gość judytalowa
za chuda bo ona moze sobie zjesc co chce

ale oczywiście chciałaby troche przytyćnie za dużo ,ale bym troche chciała . wtedy byłoby idealnie :)

Gość different***
Naadia czy ta kobieta według ciebie wygląda fajnie?? nie rozśmieszaj mnie http://skroc.pl/920c

Gość piotrsprz@gmail.com
Witam. Szukam osoby której przyda się ktoś w rodzaju osobistego asystenta, służący. Zupełnie za darmo mogę zająć się sprzątaniem, praniem,prasowaniem, gotowaniem. Moge robić zakupy, załatwiać różne sprawy na mieście, służyć jako kierowca z własnym samochodem (rozliczenie za paliwo). Mam okazję rozpocząc za rok taka pracę za granicą i chcę zdobyć doświadczenie i referencje które są wymagane. Jestem dyspozycyjny i gotowy na bardzo szeroki zakres obowiązków.Mam 26 lat. Proszę o wyłącznie poważne oferty z Warszawy i bardzo bliskich okolic. piotrsprz@gmail.com