Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna sytuacjiaa

"proszę się na mnie nie patrzeć" tak mi dzisiaj powiedziała jakaś kobieta

Polecane posty

Gość gość
a dziś byłam z mężem w restauracji na obiedzie, za nim siedział sobie taki gościu i dosłownie wzroku ze mnie nie spuszczał, aż mi było głupio jeść. Chciałam wypić śmietanę po mizerii prosto z miseczki, zawsze tak w domu robię, ale przez niego nie wypilłam. Póżniej jak to mężowi powiedziałam to miał ze mnie niezłą polewkę :O

Gość gość
Do tej od meża i ojca - czego chcesz od tego dziecka? dzieci takie są, szczere do bólu, jak to mówią jedyne obok pijanych. Widocznie jesteś gruba i brzydka :D. Zgadzam się, ze matka powinna inaczej zareagować, ale właściwie co ciebie to obchodzi? więcej już tego dzieciaka nie spotkasz, ani jego mamuśki, zabolało chyba bo pierwszy raz prawdę usłyszałaś. Ja kiedyś miałam taką sytuację, że facet szedł w dredach zwiazanych i dziecko powiedziało "mamo a patrz a ten pan ma kitkę jak dziewczyna!" i się tylko wszyscy pośmiali :). Zero dystansu u was widzę ;/.

Gość gość
Cieszta się że ktoś się na was patrzy. Za 20, 30 max 40 już nie będzie. A jak nie chcecie żeby się na was gapili oblejcie sie kwasem :o🖐️

Gość gość
Wiochę robią po prostu :D. Na mnie się gapią robotnicy, którzy cały czas w lato pracuja pod moim domem i mnei to wali, jeszcze się do nich miło uśmiechnę, dzień dobry powiem, ogólnie jak się ktoś na mnie spojrzy albo ja na niego to się uśmiecham, to miłe, kulturalne a nie jak jakieś dzikusy się zachowujecie.

Gość Masz problem tchórzu
"gość dziś Do tej od meża i ojca - czego chcesz od tego dziecka? dzieci takie są, szczere do bólu, jak to mówią jedyne obok pijanych. Widocznie jesteś gruba i brzydka smiech.gif . Zgadzam się, ze matka powinna inaczej zareagować, ale właściwie co ciebie to obchodzi? więcej już tego dzieciaka nie spotkasz, ani jego mamuśki, zabolało chyba bo pierwszy raz prawdę usłyszałaś. Ja kiedyś miałam taką sytuację, że facet szedł w dredach zwiazanych i dziecko powiedziało "mamo a patrz a ten pan ma kitkę jak dziewczyna!" i się tylko wszyscy pośmiali usmiech.gif . Zero dystansu u was widzę ;/." "gość dziś do tej brzydkiej i grubiej wyżej, współczuję wyglądu i ..... zrytego dekla " Ty brzydki i grubi (bo żeś tak napisała/sał) ja Ci zaraz będę współczuła czego innego a nawet nie współczuła tylko jakbym Cię tak spotkała to byś wypiękniał/a i to tak od razu od jednej strony. Nikt tu nie jest brzydki a na pewno nie ja. Chyba Ty, bo się przyznajesz - to chyba jednak współczuje a zarazem gratuluję odwagi, że w końcu poszła prawda z Twojej gęby. Nie wpieprzaj tyle, zacznij się ruszać a przestaniesz być grubasem. No na urodę to tylko kosmetyczka by tylko coś zaradziła. Ewentualnie chirurg plastyczny. Popatrz na swoje odbicie, tylko nie w lustrze, bo pewnie pęknie i do twej brzydoty i otyłości dojdzie pech. Na głowę to tylko psychiatra, bo chyba inaczej już nikt. Powinni Cię zamknąć w odosobnienie, bo stwarzasz zagrożenie w społeczeństwie. Strach się pokazać na ulicy, bo nie wiadomo, czy takiego psychola się nie spotka. Tylko współczuć rodzicom takiego bachora jak Ty, chyba, że podrzutek. Weź sie małolacie obejrzyj za siebie i nie podskakuj do dorosłych. A Ty gościu dla Ciebie żadna "od tego męża i ojca" nie pozwalaj sobie, co? Dla Ciebie Pani, bo jakby nie było mam męża i należy się szacunek dla starszych od Ciebie. Amerykę odkryłeś, że dzieci obok pijaków i wariatów są szczere. Tylko dziwne, że na innych się patrzy a sam gruby jak nic. Moje dziecko ma więcej kindersztuby i poczucia sytuacji i nawet jakby widziało brzydkie kaczątko to jest grzeczne i miłe. Nie wyzywa. No ale są rodzice, którzy wychowują, a są którzy chowają. Za pewne o małych rozmiarach móżdżka jesteś więc to będzie trudne do zrozumienia, ale cóż poproś mamę albo tatę żeby łopatologicznie wytłumaczyli. Po tych komentarza to coraz bardziej upewniam się piszą tutaj poniżej 18. Chociaż dzisiejsze 18. rozumem gorsi są od mojego 8 -letniego syna. No cóż. Brzydale i grubasy więcej serca dla siebie, bo widać kompleksy naprawdę. LEKARZE NIE POMOGĄ, kompleksy się leczy samemu. Więcej aktywności fizycznej, mniej słodyczy, obżerania się po 18 a uda się Wam zgubić kilogramy. See ya. Ps. Dzięki za pomoc w pracy magisterskiej. Nie myślałam, że będziecie tak chętni pomóc bezinteresownie. Jednak istnieją altruiści.

Gość gość
a sram na tych co się na mnie wgapiają, jeszcze się uśmiechać będę phi :O też mnie wkur/wia tagie wgapianie się i właśnie SPECJALNIE wtedy tym bardziej zlewam taką osobę i udaję, ze jest dla mnie niewidoczna i mam zayebistą satysfakcję jak jacyś faceci robią wszystko abym się na nich spojrzała, a ja ich olewam i traktuję jak powietrze :)

Gość gość
Do masz problem tchorzu-zgadzam się z Tobą,mi tez wiele ray mowili ze jestem brzydka gruba i nie lubie jak ktos sie na mnie gapi,co inne gdybym byla ladna.A do osob ktorzy sie dziwia tylko ze nas patrza sie z zachwytem to nigdy nie zrozumiecie osób na ktorych wszyscy patrza sie z politowaniem.

Gość gość
Ale na was gapia sie bo im sie podobacie,a na mnie bo jestem brzydka mam dziwna twarz i to nie jest przyjemne.

Gość Masz problem tchórzu
nikt nie jest brzydki. Ludzie, pamiętacie z dzieciństwa? "kto kogo przezywa ten się tak samo nazywa"? no i właśnie. Ci, co mówią, że są brzydcy tak naprawdę są ładni tylko mają więcej pokory i mnie zadufania w sobie. To działa odwrotnie. Ladna dziewczyna/chłopak nie powie, że jest brzydka, bo przecież nie obrazi się sama tylko ludzi wokół, bo zobaczy swoje odzwierciedlenie w przypadkowych ludziach i to na nich wyleje wiadro obelg. Niestety tak jest, że wygląd się rzuca w oczy "JAK CIĘ WIDZĄ TAK CIĘ PISZĄ". Moim zdaniem nie powinno nas obchodzić jak wygląda ktoś, tylko sami patrzmy na siebie. Niestety podszywając się pod sierotkę spadło na mnie dużo przekleństw, ale spodziewałam się takiego zachowania. Brak kultury w sieci pnie się wysoko. Oby w realnym świecie się tak nie eskalowało, bo się pozabijamy!

Gość gość
gość dziś a sram na tych co się na mnie wgapiają, jeszcze się uśmiechać będę phi pechowiec.gif też mnie wkur/wia tagie wgapianie się i właśnie SPECJALNIE wtedy tym bardziej zlewam taką osobę i udaję, ze jest dla mnie niewidoczna i mam zayebistą satysfakcję jak jacyś faceci robią wszystko abym się na nich spojrzała, a ja ich olewam i traktuję jak powietrze usmiech.gif jj Haha no bo to najlepsze,co mozesz zrobic :)A jaki to jest cios dla niektorych facetow z wygorowanym ego,ktorzy zgrywaja takich ekstra gostkow i sie glupio smieja i wala glosno glupie teksty - a widzac,ze dziewczyna nawet na nich nie spojrzy pokazuja czesto swoje prawdziwe "ja" i zaczynaja zachowywac sie jak swinie.Bylam nieraz tego swiadkiem :)

Gość gość
ale PRETTY WOMANKI się poznajdowały. :D

Gość gość
Dlaczego pretty womanki ?

Gość gość
Też miałem podobną sytuację. Pracuję we Wrocławiu jako przedstawiciel handlowy niewielkiej drukarni etykiet. Niedawno miałem wizytę w lokalnej wytwórni majonezu w celu odnowienia kontraktu. W międzyczasie zmienił się jej prezes. Gdy wszedłem do biura, okazało się, że jest nim szeroko utalentowany muzyk znany jako Shakin' Dudi. Gdy chciałem się z nim przywitać, powiedział "Mam dwie lewe ręce". "Lewą ręką to się geje witają" odrzekłem. Po chwili zastanowienia mocno uścisnęliśmy sobie dłonie. Do dziś tworzymy szczęśliwy związek.

Gość gość
gość dziś [23:22, zdzisiek twój wpis to zwykłe tanie łgarstwo.

Gość gość
Masz problem tchórzu - przeczytaj swoje posty jeszcze raz i zobacz jaka się z nich frustracja wylewa, jakie emocje, strach to czytać i w dodatku nawołujesz do psycholi a sama masz chyba psychiczne problemy. Oburzona jesteś a w necie wszyscy jesteśmy równi, możesz podawać sie za ojca, matkę a nawet za babę co sie urodziła podczas wojny, co mnie to? Oczywistym jest, że kulturalny człowiek nie powie tak do żadnej osoby i zwróci uwagę dziecku, aby tak nie mówiło, ta babka była niekulturalna, ale ty to przeżywasz jak niedowartościowana nastolatka. W dodatku to ciebie nazwali grubą i brzydką a uważasz, ze ja taka jestem? :D gruba nie jestem na pewno, czy brzydka nie mnie oceniać, ale przynajmniej utrzymuję higienę psychiczną, bo nie przejmuję się każdym napotkanym człowiekiem, czy cos o mnie pomyślał czy powiedział. Daj sobe na luz, dobrze ci radzę a twoje wyzwiska nie robią na mnie żadnego wrazenia, spływa to po mnie tak jak ci przechodnie, chcą sie wgapiać niech się gapią, ja mam swój styl fajny, oryginalny, może im się podoba, na zdrowie :D.

Gość do Masz problem tchórzu
Rzeczywiście coś z tobą nie halo. I naucz się pisać po polsku, bo ciężko zrozumieć.

Gość gość
Masz problem tchórzu - zdecydowanie masz, i to ze sobą. Poszukaj dobrego specjalisty, może pomóc.