Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =zdezorientowana =

facet ktory nie chce slubu

Polecane posty

Gość una_palabra
ROR: Ok, trafiłam na psychologa... Poddaję się, bo widzę, że Ty nie ustąpisz :)

"Vitkaaaaaa Nie poprosiłam, poprastu trafiliśmy na siebie, pasujemy do siebie idealnie, po co mamy czekać jeżeli wiemy , ze chcemy sie ze sobą zestarzeć." a poprosilas a sesnie zaproponowlas czy tez wyszlas z inicjatywa;-) po co ma cie czekac? roznie dobrze mozna zadac pytanie po co macie sie pobierac? nie wiedze zwiazku slubu z checia wspolnego starzenia sie;-) a Jesteśmy szczęśliwi, kochamy sie, on jest dla mnie najcudowniejszym mężczyzna na świecie ja dla niego ideałem kobiety. a to gratuluje;-) choc rzadko wierze w tak mocno reklamowane szczescie;-) wychodze z zalozenia ze prawdziwe szczescie nie potrezbuje reklamy

" [zgłoś do usunięcia] una_palabra ROR: Ok, trafiłam na psychologa... Poddaję się, bo widzę, że Ty nie ustąpisz " a wiesz mi to - w gruncie rzeczy obojetne na kogo trafilas - nie rozumiem o co ci chodzi? to ty opisujesz swoj zwiazek publicznie a potem sie zloscisz ze ludzie to oceniaja - w czym mialabym lub nie ustapic? ty masz swoja opinie a ja swoja - nie wiedze tutaj zadnej sprzecznosci . i tyle.

Gość Vitkaaaaaa
To nie jest reklama nie musimy reklamować naszej miłości bo wszyscy widza jacy jesteśmy szczęśliwi. Życzę miłej dyskusji ucieklam juz 🖐️

Gość una_palabra
"To nie jest reklama nie musimy reklamować naszej miłości bo wszyscy widza jacy jesteśmy szczęśliwi. Życzę miłej dyskusji ucieklam juz " ROR wie lepiej :) Życzę dużo szczęścia :)

Gość Vitkaaaaaa
Jeszcze tylko dopisze :) Po co sie pobierany- oboje jesteśmy tradycjonalistami. Wolimy zyc w związku małżeńskim niż w konkubinacie. Miłego dnia

"Vitkaaaaaa To nie jest reklama nie musimy reklamować naszej miłości bo wszyscy widza jacy jesteśmy szczęśliwi" aa skoro nie jest - to dlaczego zareagowalas na te slowa?;-) z reszta nie byly one do ciebie kierowane, chyba zadzialalo przyslowie : uderz w stol a ...;-) a ROR wie lepiej Życzę dużo szczęścia a ja jesetm za tym zeby ludzie byli szczesliwi nawet bez koniecznosci obwieszczania tego po forach, a moze przede wszystkim za tym?;-) a Po co sie pobierany- oboje jesteśmy tradycjonalistami. Wolimy zyc w związku małżeńskim niż w konkubinacie." a cos mi tu nie gra....laska twierdzi ze jest tradycjonalistka i przejmuje inicjatywe jesli chodzi o slub...hm ...bardzo sie to kupy trzyma wszuystko, ale najwazniejsze zeby wam z tym dobrze bylo;-)

"Vitkaaaaaa To nie jest reklama nie musimy reklamować naszej miłości bo wszyscy widza jacy jesteśmy szczęśliwi" aa skoro nie jest - to dlaczego zareagowalas na te slowa?;-) z reszta nie byly one do ciebie kierowane, chyba zadzialalo przyslowie : uderz w stol a ...;-) a ROR wie lepiej Życzę dużo szczęścia a ja jesetm za tym zeby ludzie byli szczesliwi nawet bez koniecznosci obwieszczania tego po forach, a moze przede wszystkim za tym?;-) a Po co sie pobierany- oboje jesteśmy tradycjonalistami. Wolimy zyc w związku małżeńskim niż w konkubinacie." a cos mi tu nie gra....laska twierdzi ze jest tradycjonalistka i przejmuje inicjatywe jesli chodzi o slub...hm ...bardzo sie to kupy trzyma wszuystko, ale najwazniejsze zeby wam z tym dobrze bylo;-)

Gość una_palabra
Wiesz ROR, na miejscu Twojego faceta to ja bym Cię zostawiła... Musisz się liczyć z tym, że jak wypowiadasz się na forum wystawiasz się na publiczne ocenianie. Po Twoich wypowiedziach widzę, że Ty wredna, nieustępliwa baba jesteś. Nie wiem jak on z Tobą wytrzymuje.

"una_palabra Wiesz ROR, na miejscu Twojego faceta to ja bym Cię zostawiła... Musisz się liczyć z tym, że jak wypowiadasz się na forum wystawiasz się na publiczne ocenianie" aa tyle ze ty zmyslasz;-) czy ja napislam gdzie ze jestem w zwiazku z facetem. hm?;-) a Po Twoich wypowiedziach widzę, że Ty wredna, nieustępliwa baba jesteś. Nie wiem jak on z Tobą wytrzymuje. a ot i powiedzila co wiedzila;-) twoje wyzwiska splywaja po mnie jak po kaczce;) jedz lepiej do niemiec moze twoj chlopiec sie z toba wowczas ozeni;-)

"una_palabra Wiesz ROR, na miejscu Twojego faceta to ja bym Cię zostawiła... Musisz się liczyć z tym, że jak wypowiadasz się na forum wystawiasz się na publiczne ocenianie" aa tyle ze ty zmyslasz;-) czy ja napislam gdzie ze jestem w zwiazku z facetem. hm?;-) a Po Twoich wypowiedziach widzę, że Ty wredna, nieustępliwa baba jesteś. Nie wiem jak on z Tobą wytrzymuje. a ot i powiedzila co wiedzila;-) twoje wyzwiska splywaja po mnie jak po kaczce;) jedz lepiej do niemiec moze twoj chlopiec sie z toba wowczas ozeni;-)

Gość una_palabra
"bede oceniac - bo sama ten zwiazek wystawilas pod publiczna ocene poprzez opisanie go na publicznym forum, ty np. mojego nie ocenisz bo nic o nim nie wiesz, as easy as it is" Po tym zdaniu wnioskuję, że w jakimś tam jednak jesteś. To Ty pewną historię wyrwaną z kontekstu całego mojego życia potrafiłaś podsumować i ocenić a jak Tobie się coś napisało to od razu wielka obraza. To co Ty o mnie myślisz też po mnie spływa bo wiem, że w ogóle nie masz racji ale myśl sobie co tam chcesz. Najpierw dziewczynie mówiłaś, że dobrze zrobiła a jedno zdanie Ci się nie spodobało i już jakieś ale.

" Po tym zdaniu wnioskuję, że w jakimś tam jednak jesteś" x ale po czym wnisokujesz ze jest to zwiazek z mezczyzna, hm?;-) a To Ty pewną historię wyrwaną z kontekstu całego mojego życia potrafiłaś podsumować i ocenić a jak Tobie się coś napisało to od razu wielka obraza a nie przypisuj mi soich uczuc - ja nie czuje zadnej obrazy;-) troche mnie bawi to twoje nadasanie i tyle;-) a To co Ty o mnie myślisz też po mnie spływa bo wiem, że w ogóle nie masz racji ale myśl sobie co tam chcesz. a jakby tak bylo - nie napislabys tego, as easy as it is;-) jestes niepewna - dlatego napisalas o swoim zwiazku publicznie , liczylas po prostu na inny idzwe - widocznie poruszylam te strune ktorej sobie nie zyczylas, niecelowo, tak mysle;-) a Najpierw dziewczynie mówiłaś, że dobrze zrobiła a jedno zdanie Ci się nie spodobało i już jakieś ale. a nie ze "dobrze" zrobila - nie wartosciuje, w przeciwniestwie do cibie- tylko ze podjela konkretne dzialania, natomiast piszac ze jest tradycjonaluistka - gdyby byla - to tradycyjnie to mezczyzna sie oswidacza kobiecie, a nie kobieta mowi badz gotowy 10 sierpnia o 13.00 to "pojme" cie za meza;-)

Gość una_palabra
Może ja też jestem tradycjonalistką więc czemu masz takie problemy z tym, że chciałabym za jakiś czas wziąć ślub? I z tego właśnie powodu, że jestem tradycjonalistką czekam, aż to facet się oświadczy. Mi to obojętne w jakim związku jesteś, ale jeśli w takim jaki sugerujesz to już się domyślam z czego wynikają Twoje problemy. I ja nie żywię żadnej urazy po prostu dziwię się jak możesz tak kogoś oceniać nie znając go, mówię, że coś nie jest tak jak myślisz a Ty dalej swoje. Po prostu dziwią mnie takie pewne siebie osoby, które w dodatku racji nie mają.

"Może ja też jestem tradycjonalistką więc czemu masz takie problemy z tym, że chciałabym za jakiś czas wziąć ślub?" a ja nie mam z tym zdanego problemu, to ty pytalas o rade a nie ja;-) i widocznie masz teraz klopot z moja odpowiedzia;-) a I z tego właśnie powodu, że jestem tradycjonalistką czekam, aż to facet się oświadczy. a ato sobie czekaj ;-) a Mi to obojętne w jakim związku jesteś, ale jeśli w takim jaki sugerujesz to już się domyślam z czego wynikają Twoje problemy. a ja sugeruje tylko jedna rzecz: ze nic o mnie nie wiesz, bo w przeciwnistwie do ciebie - ja nie obnosze sie z niczym wsrod obcyhc mi ludzi;-) a jedyna osoba ktora ma tu jakis problem jestes ty;-) zapene jeszcze patrzysz na seksualnosc ww kategorii "wyzszosci" i priorytetyzujesz jedna orientacje nad inna ;-) zabawna jetses w calej rozciaglosci;-) a I ja nie żywię żadnej urazy po prostu dziwię się jak możesz tak kogoś oceniać nie znając go, mówię, że coś nie jest tak jak myślisz a Ty dalej swoje a dziwic sie jest rzecza ludzka, zwlaszcza w przypadku maluczkich;-) a Po prostu dziwią mnie takie pewne siebie osoby, które w dodatku racji nie mają. a z racja jest tak ze kazdy ma swoja, a pewnosc siebie to najwieksza zaleta, tak mysle;-)

Gość una_palabra
No teraz to już mnie naprawdę rozśmieszyłaś :D I kłania się czytanie ze zrozumieniem, przytocz mi zdanie w którym prosiłam o radę :) Zauważyłam pewną analogię do wypowiedzi poprzedniczki. Forum jest nie tylko po to żeby od razu dawać rady - tak dla informacji :) Co do orientacji seksualnej, jest mi wszystko jedno kto z kim jest, ważne żeby się kochali i szanowali ale oczywiście Ty wiesz lepiej co ja na ten temat myślę :) Życzę Ci dużo szczęścia a Twojemu otoczeniu cierpliwości do Ciebie :) Ja kończę tę dyskusję chociaż Ty pewnie jeszcze coś dopiszesz żeby pokazać, że jesteś mądrzejsza :) Pa :)

"Życzę Ci dużo szczęścia a Twojemu otoczeniu cierpliwości do Ciebie Ja kończę tę dyskusję chociaż Ty pewnie jeszcze coś dopiszesz żeby pokazać, że jesteś mądrzejs" a nie, po prostu dobre wychowanie mi nakazuje za zyczenia serdecznie podziekowac;-) pa.