Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 eko艂艂

Co my艣licie o butach Ecco ?

Polecane posty

Go艣膰 kartteczka
HEEJ, a czy weicie , 偶e Eccoshop.pl ma teraz akcje z kodami?? Jest dzieki temu -20% na chyba now膮 kolekcj臋, nie wiem jak ze star膮 ale chyba o now膮 chodzi. Ja kupilam buty na wisone ecco i faktycznie wysz艂o o 20% taniej. Kod podaj膮 na FB , jest taki: FB_ECCO. Polecam:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
przereklamowane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zale偶y jak kto u偶ytkuje buty , je艣li nie s膮 wi膮zane , impregnowane itd wiadomo,nie ma si艂y 偶eby si臋 nie zajecha艂y. Ja mam nie jedn膮 par臋 ecco i uwa偶am 偶e s膮 bardzo dobre , buty z systemem shock s膮 super wygodne, mieciutko si臋 w nich chodzi. tak偶e polecam . a co do ceny , ja kupuje na eccoshoppl i ceny maj膮 b dobre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oleksia
Mnie si臋 nie podobaj膮. Ostatnio sobie kupi艂am buty na http://sklep-air-max.pl/. Zdecydowanie lepsze i ni偶sze ceny. Mog臋 sobie pozwoli膰 i z dwie pary kupi膰 na zmian臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ecco s膮 super! Przede wszystkim dobra jako艣膰, no i co za tym idzie komfort noszenia! Dzi臋ki za namiar na kod rabatowy, ch臋tnie skorzystam :) Cho膰 faktycznie te ceny na eccoshop.pl s膮 same w sobie bardzo atrakcyjne - z kodem to ju偶 mega fajnie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najwygodniejszejsze to NIke air max. Ja takie kupi艂am na allinside.pl. Jestem z nich zadowolona, s膮 nie tylko wygoodne, ale wiadomo fajnie wwygl膮daj膮 i trwa艂e. Marka o czym艣 艣wiadczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lalunia go艣膰
Mam 2 pary cz贸艂enek na 6-7 cm obcasie klasyczne , sk贸ra lakierowana . Drogie by艂y ale od 5 lat nie mog臋 ich zedrze膰 a juz mi sie znudzi艂y :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewik52
To ja mam chyba pecha do but贸w ecco. Kupi艂am model do w臋dr贸wek, ale okaza艂 si臋 totaln膮 pora偶k膮. W butach mog臋 pochodzi膰 oko艂o 20 minut. Potem stopy od spodu piek膮 niczym ogie艅. Par臋 razy pr贸bowa艂am w nich chodzi膰 my艣l膮c, 偶e to przejdzie. Niestety nie. Buty nowe i le偶膮 w szafie. Przy mierzeniu w sklepie mi臋ciutkie, wygodne. Ale przecie偶 nie chodzi艂am w nich w sklepie 20 minut.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wiem ne podobaj膮 mi si臋, ze sprotowych but贸w konkretniej do biegania najbardziej mi przypad艂y do gustu NewBalance Fresh Foam, nowa seria - jest teraz fajna promocja, mo偶na przetestowa膰 te buty i w razie czego odda膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem buty ecco s膮 jak najbardziej warte swojej ceny! Ja mam kilka par - s膮 mega wygodne, wygodniejszych but贸w w 偶yciu nie mia艂am! Fakt, nie s膮 najta艅sze, ale za tak膮 jako艣膰 warto zap艂aci膰. Zreszt膮 ja kupuje z internetu, przez eccoshop.pl, wi臋c p艂ac臋 艣rednie 30-40% mniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Faktycznie, kupuj膮c przez Eccoshop.pl, oszcz臋dzasz sporo i wtedy buty ecco s膮 w naprawd臋 przyzwoitej cenie, po odliczeniu rabat贸w, kt贸re ten sklep oferuje klientom. Natomiast niekiedy ceny regularne s膮 troch臋 zaporowe. Ale buty same w sobie s膮 rzeczywi艣cie warte tej ceny, bo jako艣膰 maj膮 w mojej opinie super. Czy s膮 艂adne? To ju偶 kwestia gustu, mnie si臋 jednak podobaj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie si臋 tam buty ecco podobaj膮. R贸wnie偶 zamawiam z http://perfektsport.pl bo rzeczywi艣cie taniej, tak 偶e si臋 op艂aca.

Udost臋pnij ten post

Uwielbiam buty Ecco mam dok艂adnie 6 par. Tylko jedne okaza艂y sie bardzo s艂abiutkie w dodatku nie uwzgl臋dnili reklamacji mimo 偶e z podeszwy odpad艂 okr膮glutki kawa艂ek gumy po kr贸tkim czasie Ale poza tym s膮 super - zale偶y na jakie trafisz. Kozak贸w nigdy nie mia艂am, mam za to zimowe botki z we艂n膮 i chodz臋 ju偶 drug膮 zim臋 po najwi臋kszych 艣niegach i mrozach. Da艂am 400z艂 ale by艂o warto. Ciep艂e i wygodne. Fajnie wygl膮daj膮 na nodze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawd臋 m贸wi膮c nigdy nie mia艂am but贸w tej firmy, wi臋c ci臋偶ko mi si臋 wypowiada膰. Zwykle kupuj臋 obuwie z www.italshoe.pl i jestem bardzo zadowolona jako艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 z przedm贸wc膮 - trwa艂e i wygodne. Mia艂am kilka par, zawsze by艂o wszystko OK. Faktycznie trzyma艂y si臋 kilka sezon贸w, oczywi艣cie odpowiednio dba艂am o nie. Jak si臋 rzeczy szanuje, s艂u偶膮 d艂u偶ej :) Zwykle kupowa艂am w UK, ale ostatnio zamawia艂am tak偶e ze sklepu Eccoshop.pl, musz臋 przyzna膰, 偶e ceny fajne i spory wyb贸r.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co ja my艣l臋 o butach ecco? Kocham je <3 S膮 wygodne, super si臋 nosi, nie czu膰, 偶e si臋 ma buty na stopie. Do tego 艣wietna jako艣膰 i 艂adne :) Najcz臋艣ciej kupuj臋 ze sklepu http://www.eccoshop.pl, przez internet po prostu taniej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂ysza艂am, 偶e s膮 dobrej jako艣ci. I widzia艂am, 偶e maj膮 je w ofercie na Eobuwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bardzo lubi臋 Ecco. Fakt nie s膮 najta艅sze, ale jak si臋 wyhaczy okazj臋 - jaka艣 przecena, rabat lub np. w obni偶onej cenie na Eccoshop.pl, to naprawd臋 warto zakupi膰, bo jako艣膰 jest po prostu 艣wietna! Przewygodne buty :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakby艣 si臋 ju偶 zdecydowa艂a, znajdziesz te buty na Eobuwie. Widzia艂am wiele modeli tych but贸w w艂a艣nie tam. Mo偶e b臋dzie co艣, co spodoba si臋 Twojemu synowi. Maj膮 sportowy charakter.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajne te wszystkie sklepy, ale akurat jak chodzi o ecco - a tej marki dotyczy ten w膮tek - to jednak na Eccoshop.pl najwi臋kszy wyb贸r maj膮 :))) W ko艅cu to jest sklep dedykowany tej konkretnej marce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 zamawiam z Eccoshop.pl, maj膮 dobre ceny na ecco. A same buty ecco - UWIELBIAM, s膮 wygodne, porz膮dne i chodzi si臋 w nich komfortowo :) A do tego lubi臋 taki styl :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napisz do Eccoshop.pl - mnie kiedy艣 dom贸wili, sprowadzili sk膮d艣 rozmiar, kt贸rego nie by艂o : ) A szuka艂am te偶 w salonach ecco. Powodzenia!

Udost臋pnij ten post