Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peralgonia

Dlaczego dziewczyna z wartościami nie ma chłopaka?

Polecane posty

z całego tego wywodu wniosek taki: masz 19 lat i po prostu jesteś jeszcze niegotowa psychicznie do seksu - to normalne, każdy ma swój czas. jedni zaczynają w wieku 15 - 16 lat i czują się z tym dobrze, inni wolą sobie poczekać i zaczynają tak w wieku 20 - 22 lat i to też dobrze. nie ma sensu tego przyspieszać na siłę. pewnego dnia po prostu sama poczujesz, że to już ten czas dla Ciebie i jak tylko trafisz na faceta, z którym poczujecie do siebie nawzajem pociąg, nie będziesz miała żadnych wątpliwości. całe to gadanie o intelekcie i wartościach możesz sobie darować, na razie po prostu znajdź sobie dobrego kumpla, albo przyjaciela, skoro potrzebujesz kogoś tylko, żeby mieć z kim intelektualnie podyskutować. 🖐️

Autorko, jeśli masz 19 lat to obawiam się, że musisz jeszcze trochę na tego KTOSIA poczekać. Twoi rówieśnicy przechodzą nadal burzę hormonów i tylko jedno im w głowie, faceci starsi o 5 lat może i są bardziej poukładani, ale często jeszcze nie myślą o stabilności, a 30-latek jest dla Ciebie za stary. Oczywiście generalizuję, na pewno są wyjątki, ale nie martw się jeśli jeszcze przez kilka lat nie trafisz na kogoś odpowiedniego i trzymaj się swoich wartości, bo warto.

Gość treserka tygrysów
hahhah, fakt życie to nie baśń o śpiącej królewnie, faceci sa wtedy romantyczni gdy chcą cie zaciągnąć do łóżka potem ten romantyzm pryska do następnego razu, takie jest życie wiec im szybciej to zrozumiesz tym będziesz umiała to wykorzystać i będziesz szczęśliwsza, nawet najbardziej wartościowy facet to tylko facet

Gość treserka tygrysów
wartościowy facet nie uprawia seksu!!!! zapamiętaj to!!!!

wartościowy facet nie uprawia seksu!!!! zapamiętaj to!!!!" że jak? A co robi wartościowy facet ze swoim popędem?

Gość treserka tygrysów
pozbywa się popędu poprzez samokontrolę i medytację!! prawdziwy facet jest istotą wyższą i seks go nie dotyczy!!

Gość treserka tygrysów
ja jestem istotą wyższą a ty jesteś kafeteryjnym gównem teraz rozumiesz?

Gość treserka tygrysów
dopalacze to poczujesz jak cie klepnę nahajem po przyrodzeniu

Gość ,.,.,.,.,.,.,
yco za dziecinada ja pierdole przecież to jakaś 16 letnia gówniara pisze o jakich wartościach ty pierdolisz?o dawaniu i niedawaniu dupy? a gdzie szacunek?honor?wiara?ojczyzna?przyjaźń?miłość to są wartości a nie jakieś dyrdymały nic nie wiedząścej o życiu siksy

Gość ,.,.,.,.,.,.,
ja swojemu dałam po kilku godzinach i jesteśmy razem do dziś mamy dziecko i jest gites majonez jak dziewucha jest tepa głupia nie ma nic do powiedzenia płaszczy sie jak idiotka to wiadomo że skorzysta z okazji wyrucha i wyjebie na zbity pysk

Teraz niestety nie ma popytu na spokojne, normalne dziewczyny, trzeba się z tym pogodzić... i przyjrzeć sie naturze mężczyzn- są wzrokowcami więc wygląd jest bardzo ważny, dopiero później zwracają uwagę na resztę, najważniejsze to nie obrażać sie na cały świat, robić swoje,na luzie podchodzić do znajomości, jak wyczuwasz że masz do czynienia z debilem czy takim co mu zależy na jednym to przecież nie musisz z nim wchodzić w głębsze relacje i przede wszystkim nie szukać na siłe bo to chyba najgorsze co można robić. Pozdrawiam

Gość zobaczyszzz
"Dlaczego dziewczyna z wartościami nie ma chłopaka?" bo faceci licza tylko na ładne dziewczyny a tu przykład :) : "może jest brzydka i dlatego" mozesz byc debilem bez szkoły ale wazne bys ładna była

Gość fdfd
up

Dziewczyny z wartościami to najczęściej ciche, szare myszki, których chłopaki szukają, ale nie potrafią w tłumie dostrzec. Poczekaj jednak na tego jedynego, a na pewno się pojawi w twoim życiu. Pamiętaj, nic na siłę.

Gość bo takie wartosci w dzisiejszy
czasach sa o kant dupy moglas sie urodzic 40 lat temu to moze cos by z tego bylo.

Gość Rafał 81
Ja pochodzę z bardzo katolickiej rodziny. Jestem prawiczkiem mimo tego , że jestem w średnim wieku. Nie zamierzam się wiązać z dziewczyną inną niż ja pod tym względem, bo tak nakazuje moja religia. Dlatego , że jestem w średnim wieku osiągnąłem pełną dojrzałość emocjonalną i nie mógłbym dziewczyny skrzywdzić. Czekam jednak , że los się do mnie uśmiechnie i ułoży mi życie jak innym

bo ma wartości, to nie ma chłopaka.... jedno mieć może no nie? ha ha ha ha

Gość gość
Bo na swiecie jest znacznie więcej wartościowych kobiet niż wartościowych mężczyzn. Nie dla każdej starczy...:(

Gość gość
bo te bez wartosci lafiryndy maja facetow, sztuczne lale no ale facetom sie podobaja, za to po jakims czasie przecieraja oczy i widza jakie one sa naprawde puste i nic nie warte, poznoe fala rozwodow, placz i lament, haha , macie za swoje, mi takich facetow nie szkoda ., niech ich te l*******gi zdradzaja na prawo i lewo hahaa :D

Gość gość
znam taka jedna, nie skonczyla nawet kilku klas szkoly podstawowej ale chlopa se znalazla i to szybko, szczwana lisica :D :D

Gość gość
22.36 pewniie szybko zaciazyla :) a sensem życia jej jest facet. Typowa karyna. Zauwazylam ze te bez wykształcenia najszybciej wychodzą za maz i rodzą dzieci, koniecznie muszą się tym chwalić na FB ;)

Gość gość
Tak bardzo ujadacie na kobiety, które szybko wyszły za mąż i zaciążyły bo same chciałybyście już mieć męża i dzieci ale Was jakoś nikt nie chce a te właśnie Karyny znalazły sobie kogoś. Nikt nie każe Wam być jak te Karyny bez wykształcenia ale Wy tez nie jesteście idealne a może nawet mniej życiowe i z mnóstwem wymagań i oczekiwań.

Gość gość
U dziewczyny nie liczą się wartości, a obwody i rozmiary :]

Gość gość
Zawsze to samo, ty nie chcesz sexu a inni nie chcą czekać. Kiedy do was dotrze że czasy się zmieniły i ludzie też. W latach 80 facet czekał na sex latami. Przypomina to narzekanie starej sklepowej że kiedyś to klient to przepraszał że przeszkadza, czekał aż pani ekspedientka skończy kawę, poda byle jaki źle zważony towar, a on podziękuję i zostawi resztę. Musi być grzeczny bo mu nic wiecej nie sprzeda. Tylko te czasy minęły, jeśli w sklepie wola pić kawę i olewają ludzi to idę do innego sklepu a ten bankrutuje. Kiedyś lodówką czy pralka była towarem ekskluzywnym na który się czekało, dziś jest od ręki do wyboru do koloru, to samo z sexem.

Gość gość
Pewne powiedzmy zasady i morale są nie zmienne od lat. To że czasy k***wskie nie znaczy że musisz koniecznie iść z duchem. Idiotyczne myślenie i filozofia.

Gość gość
Kto kocha ma seks z kochana osoba, kto chce kupić czekoladę nie idzie do.mięsnego.

Gość gość
Zauważcie że kobiety atrakcyjne, zmysłowe, inteligentne i sexowne rządzą mężczyznami, faceci robią do nich podchody, wywalają kupę kasy nic w zamian nie dostając, są olewani ale za jakiś czas wracają i próbują znowu wkraść się w łaski. Bo na taką kobietę warto poczekać. A jak szara mycha która nic sobą nie reprezentuje ma takie rzadania jak by była z najwyższej półki to jest śmiech na sali.

Gość gość
bo podobnie jak chłopak z wartościami - jest nudna. Zrób się na ostrą sucz to zobaczysz ilu frajerów będzie dookoła ciebie - wtedy będziesz przebierać jak w owocach z Biedronki - bo wiesz że są tanie,jest ich mnóstwo a jak już jakiegoś wybierzesz za tydzień,zjesz i wyplujesz będziekolejna partia. Pzdro.