Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem beznadziejna koszmar

Chce mi się ryczeć , jestem brzydka ,nie umiem się ubrać, nie mam znajomych :(

Polecane posty

Gość jestem beznadziejna koszmar

Masakra jakas :( czuje sie jak śmiec i zero , zalozylam konto na portalu randkowym i zaraz skasowalam za duza konkuencja a ja? za miesiąc 23 urodziny , nie poszłam na studia ,oszukuje rodziców ze studiuje !! mieszkam w norze u jakiejs emerytki ,place grosze, mieszkanie przy lotnisku pracuje w hurtowni farmaceutycznej przy telemrketingu , robota do dupy , stres i nic wiecej . W Warszawie tysiące super lasek ktore nie przejmują sie niczym !! imprezują , chodza na zakupy, uprawiają sporty ,rodzice na wszysko dają ja jestem niska, mam gruby nochal , krzywe zęby ( gorne ) , słabą figure zero kobiecosci ,taki maly chudy prostokąt :O ,wielkie stopy a mam tylko 158 wzrostu :O plaski tylek , sztywne brzydkie wlosy ,duze czolo , ubieram sie byle jak ,nosze stare ciuchy kotore dostalam od rodziny po kuzynce czasem kupie nos nowego w new yorkerze w pzecenie za 10-20 zl :O Nie mam zadnych znajomych ,jednego kolege z ktorym czasem wracam po pacy autobusem i to wszystko ,czasami pojdziemy na piwo czy tak pochodzic . Nie chce mi sie zyc :( nie poszlam na studia bo sie balam ludzi, czuje sie jak zero

Gość nie łam sie przełam sie
skąd jesteś?

Gość ds1112
przeciez napisała ze z warszawy ,nauczcie sie ludzie czytac 💤

Gość kinga_my
Chętnie pomogę paniom z Lublina, mającym podobny problem, potrzebującym metamorfozy, zmiany wizerunku, pomogę dobrać odpowiedni rozmiar, fason, podkreślić zalety i ukryć wady sylwetki.

Gość tylko te metamorfozy
też kosztują , pomyślałaś o tym ?kogo stać na stylistów?

Droga Autorko, chętnie Ci pomogę. Nie wezmę pieniędzy. Nie mogę patrzeć jak kolejne wartościowe kobiety boją się wyjść do ludzi i zacząć żyć. Jeśli będziesz gotowa mi zaufać przeglądniemy Twoją garderobę, poprzerabiamy kilka rzeczy (na tym się znam) :) Nauczę Cię podstaw dobrego i dopasowanego makijażu, dobiorę fryzurę do kształtu twarzy. Pokażę jak modnie i za grosze się ubrać. Jeśli będziesz zainteresowana - daj znać. Chętnie pomogę.

Gość karapara
Nie wiesz w co się ubrać, szukasz sukienki na wyjątkową okazję, od dziś swoją wymarzoną kreację znajdziesz na twojesukienki.pl

Gość jedz wiecej skarbie :*
trzeba było się uczyć w liceum :) mądry człowiek patrzy z wyprzedzeniem w swoją przyszłość :* jedz więcej będziesz cudownie wyglądac :*

Gość conatopowiesz
Za każdym razem, kiedy nie będziesz wiedziała, czy dobrze wyglądasz w jakimś stroju polecam ijakwygladam.pl, ja z niej korzystam i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
moje zycie było wielka porazka…. nie miałem zadnych przyjaciol..... doslownie nikogo - w szkole zawsze sam, do nikogo sie nie odzywałem, do mnie tez nikt - kazdy traktował mnie ponizająco.... przezywał itp.... w zasadzie sie nie dziwiłem ( moj wyglad – myślałem wtedy że lepiej sie zabic niz tak wygladac jak ja) nie miałem nawet normalnej rodziny - siostra i matka za granica a ja zyje z ojcem ktory sie znęcał psychicznie .... mowił ze jestem nieudacznikiem, ze nikt mnie nigdy nie pokocha. Nie mając już żadnej nadziei natrafiłem na stronę http://energiaduchowa.pl , przeczytałem wcześniej że wielu osobom pomógł rytuał oczyszczenia aury. Pomyślałem, że co mi zalezy, spróbuję. Ale aż takich efektów się nie spodziewałem. Po jakimś czasie od oczyszczenia moje życie zaczęło podążać w odpowiednim kierunku. Stałem się pewniejszy siebie, nie dawałem się poniżać, zacząłem w końcu coś robić, aby spełniać marzenia. Teraz minęło już trochę czasu, a okres o którym pisze na początku traktuje jak jakiś senny koszmar. Obecnie me życie wygląda tak jak sobie życzę, spełniam się na wielu płaszczyznach. Tak więc – jeśli jesteś w dołku- pamiętaj że na Ciebie również czekają lepsze dni.

Gość gość
wejdź n.a wizaz.pl/forum/metamorfozy. Tam Ci tak Dziewczyny doradzą, że się nie poznasz i życie Ci się odmieni.