Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z pamiętnika wariatki

ZNOWU POPEŁNIE BŁĄD...ZNOWU BĘDĘ ŻAŁOWAĆ...NIECH MNIE KTOŚ MOCNO TRZEPNIE W ŁEB

Polecane posty

Chyba jestem jakaś nienormalna. Mój były chłopak tak zrył mi umysł, że to się w głowie nie mieści. Widzę to i nie umiem nad tym zapanować. Za każdym razem kiedy pojawia się nowy facet to go odrzucam bo mam nadzieję że z tamtym znów coś wyjdzie. Głupia idiotka, wyśle mi gnój pieprzony jakiegoś durnego buziaczka a ja od razu cała w skowronkach i znów nadzieja. I teraz pojawia się fajny chłopak, podoba mi się lubię go, myślę że mogłoby coś z tego wyjść, mądry, ładny, zabawny. Jakby nie ten ex to byłabym teraz mega szczęśliwa. To ja głupia, znów sobie myślę, że może znów coś z tamtym debilem wyjdzie. Przecież mnie serio powinien ktoś pieprznąć w ten łeb żebym się końcu pozbierała. 4 lata! 4 lata takiego trwania w nicości. Życie sobie marnuję na tęsknotę i nadzieję :/

Gość a moze rozpedz sie i walnij ba
ranka? Wez nie marnuj sobie zycia dziewczyno, nie mysl o przeszlosci bo sie uwsteczniasz, wyobraz siebie szczesliwa w przyszlosci i tyle.

no chyba bym musiała, bo tak głupiej baby to ze świecą szukać :/ Wiem, wiem, ale jak mam nad tym myśleniem zapanować? Tego nie wiem.

Gość spotykaj się z tym nowym na
siłę aż ci zawróci w głowie. Proste.